מדריך שידורים לMYTHTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

בעזרתו האדיבה של zeltak שכתב יופי של מדריך, החלטתי לנסות
וביומיים האחרונים הרכבתי לי מכונת לינוקס!
MYTHDORA 4
:?
המכונה עובדת יש רשת הכל נראה בסדר אבל.
אפילו ההודעה הזאת נשלחה משם...
1. לא מצליח להגדיר לוח שידורים, הWINE עם הMEGA מוציא שגיאה על TIME ZONE
2. כנראה יש לי בעיה עם BACKEND .....
ויש לי גם שאלות:
1. האם ניתן להקליט לכונן ברשת שמותקן על XP
2. האם ניתן לשמוע MP3שים מתוך אותו כונן רשת ?
איך

אשמח לקצת עזרה
תודה מראש
שי

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #2 

1. לא זוכר אם נתקלתי בבעיה הזו, אבל גוגל יכול לבוא לעזרתך. לעניות דעתי, ההערה על time zone חסר לא צריכה להפריע לעבודה של megaepg תחת wine.

2. כן, לינוקס יודעת לעבוד גם עם filesystems של חלונות, כל מה שאתה צריך הוא לכוון את mythtv לעבוד מול אותו כונן.
הערה חשובה: myth (ולמעשה כל תכנת PVR) מתעסקת עם קבצים גדולים (> 1GB). מערכת ניהול הקבצים של חלונות לא יודעת לטפל בצורה אופטימלית בקצבים גדולים ודורשת תחזוק רב (פרגמנטציה, מחיקה איטית של קצבים ועוד). ישנן filesystems אשר נותנים ביצועים טובים יותר בעבודה עם קבצים גדולים כמו xfs ו-jfs. במערכת המותקנת אצלי, ישנו פרטישן נוסף (וירטואלי - על מנת לאפשר הוספה של דיסקים בהמשך, אבל לא ניכנס לזה) אשר מפורמט ל -JFS והוא זה שמשמש כשטח אכסון לmyth.
מה שאתה רוצה לעשות (להקליט לכונן רשת תחת XP) בהחלט אפשרי, כל מה שצריך לעשות זה-mount לכונן רשת (פעולה מקבילה למיפוי כונן רשת בחלונות) ולעבוד מולו. יחד עם זאת, קח בחשבון ירידה בהחלט מורגשת בביצועים.

3. כן - ניתן כמובן לשמוע גם mp3ים מתוך אותו כונן רשת.

shy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

בוקר טוב

שליחה #3 

יש איכשהו לוח שידורים, משכתי את הקובץ ורואים משהו, אבל העברית הפוכה בחלק מהמקרים
2 ו 3
אפשר הסבר קצר על איך עושים mount , לא יודע אם זה משנה אבל הסמבה עובד, ואני רואה את המחשבים ברשת (אלה עם הXP )

צא מנקודת הנחה כי הנסיון שלי בלינוקס מסתכם בערך ב24 שעות....וגם, אני איני איש מחשבים...
תודה מראש
שי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”