אחריות של מחסני חשמל?
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב זה ברור...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושב שהכוונה היא שדרכם תגיע לשרות תיקונים, ולא משנה מי היבואן. הם עושים את זה מ 2 סיבות:
1. עושים לעצמם שם של חנות עם שרות טוב. זה נשמע מצויין אצל הלקוחות שיודעים שגם הרכישה וגם השרות באים דרך אותו מקום.
2. הם מחליפים יבואנים כל כמה זמן. וכדי לא לגרום לבלבול אצל הלקוחות, הרבה יותר קל (וחכם) להגיד להם משפט כזה:
"מה זה משנה מי היבואן?! אם יש לך בעיות, תפנה אלינו!".
מה שלא יהיה, המחסני חשמל תמיד צעד אחד קדימה מול שאר הרשתות. בעיקר ברווחיות.
אני אישית, בחיים לא דרכתי לאף סניף שלהם. אפילו לא לביקור! זה פשוט לא מדבר אלי. אבל הסגנון העסקי שלהם מאוד חכם ורווחי.
1. עושים לעצמם שם של חנות עם שרות טוב. זה נשמע מצויין אצל הלקוחות שיודעים שגם הרכישה וגם השרות באים דרך אותו מקום.
2. הם מחליפים יבואנים כל כמה זמן. וכדי לא לגרום לבלבול אצל הלקוחות, הרבה יותר קל (וחכם) להגיד להם משפט כזה:
"מה זה משנה מי היבואן?! אם יש לך בעיות, תפנה אלינו!".
מה שלא יהיה, המחסני חשמל תמיד צעד אחד קדימה מול שאר הרשתות. בעיקר ברווחיות.
אני אישית, בחיים לא דרכתי לאף סניף שלהם. אפילו לא לביקור! זה פשוט לא מדבר אלי. אבל הסגנון העסקי שלהם מאוד חכם ורווחי.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רואים באמת זוועה בטושיבה .... אבל זה מה שאחי רוצה ועל טעם וריח אין להתווכח
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

keyser - הם כל כך חשובים לכמעט כל היבואנים שמאפשרים להם לעבוד במקביל עם כמה מהם על אותם המוצרים. בכל חנות אחרת, אם אתה עובד עם ניאופן, אז אין מצב למכור טושיבה של פרללי. אבל מחסני חשמל כל כך חשובים להם, שאף יבואן לא מרשה לעצמו להתעסק איתם ולפתוח את הפה. ובצדק! ברגע שיש לך רשת כזו רווחית, שקונה כמויות אדירות של סחורה ומשלמת בזמן (בד"כ מזומנים ישירות חשבון), אז למה להפסיד אותה.
המודל שלהם מאוד חכם. אין ויכוח על מספרים!
המודל שלהם מאוד חכם. אין ויכוח על מספרים!
יש מספיק יבואנים שאמרו להם להפסיק עם הקונצים, והם הקשיבו.
ניופאן זו חברה שמושתת על פרסום. היא בעצמה לא מאמינה במוצרים שלה ובכוח שלה, ולכן היא תלויה בחנויות אחרות.
טושיבה הוא מותג שאין לו שם בשום מקום, ההצלחה היחידה שלו היא ביפן, כתוצאה מהפנטיות הפטריוטית של היפנים. משם בעצם המותג אוגר את רוב כוחו הפרסומי בעולם, אבל הוא לא מוכר ולא נחשב איכותי, והוא גם לא מצליח.
מבחינת מותגים אחרים - גרונדיג, מרנץ והאייר, מדובר במותגי מדבקה שמיוצרים במפעלים הכי נחותים שיש, והתוצאות לפניכם.
במוצרים לבנים הסחורה שלהם לא משהו - Indesit וכל החבורה.
האמת שהדבר היחידי שיכול להיאמר לזכותם, זה הדבקות בפרסום, והמוצרים הקטנים שלהם - Magimix ו-Krups, שהם מאוד איכותיים.
ניופאן זו חברה שמושתת על פרסום. היא בעצמה לא מאמינה במוצרים שלה ובכוח שלה, ולכן היא תלויה בחנויות אחרות.
טושיבה הוא מותג שאין לו שם בשום מקום, ההצלחה היחידה שלו היא ביפן, כתוצאה מהפנטיות הפטריוטית של היפנים. משם בעצם המותג אוגר את רוב כוחו הפרסומי בעולם, אבל הוא לא מוכר ולא נחשב איכותי, והוא גם לא מצליח.
מבחינת מותגים אחרים - גרונדיג, מרנץ והאייר, מדובר במותגי מדבקה שמיוצרים במפעלים הכי נחותים שיש, והתוצאות לפניכם.
במוצרים לבנים הסחורה שלהם לא משהו - Indesit וכל החבורה.
האמת שהדבר היחידי שיכול להיאמר לזכותם, זה הדבקות בפרסום, והמוצרים הקטנים שלהם - Magimix ו-Krups, שהם מאוד איכותיים.
נערך לאחרונה על ידי evilvenom ב 12/05/2007 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
evilvenom
אני מסכים עם חלק מהדברים.
אבל בחלק אחר פשוט הלכת רחוק מדי לקיצוניות לא נכונה.
וזאת אני אומר מתוך היכרות עמוקה עם האירגון המדובר.
בכל אופן, עקב היותי לא אובייקטיבי בנושא, אמנע מלהמשיך להגיב.
אני מסכים עם חלק מהדברים.
אבל בחלק אחר פשוט הלכת רחוק מדי לקיצוניות לא נכונה.
וזאת אני אומר מתוך היכרות עמוקה עם האירגון המדובר.
בכל אופן, עקב היותי לא אובייקטיבי בנושא, אמנע מלהמשיך להגיב.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

אין ספק שניאופן עשו מטושיבה מותג הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.הכל בזכות פרסום אגרסיבי.
אבל ככה זה גם עם קריסטל, אמנה, אמקור, אלקטרה... כל אחד בתחום שלו. השטיפת מוח בפרסומות עובדת טוב על עם ישראל.

אבל ככה זה גם עם קריסטל, אמנה, אמקור, אלקטרה... כל אחד בתחום שלו. השטיפת מוח בפרסומות עובדת טוב על עם ישראל.