האם להישאר אצל הוט או פשוט לעבור מהם?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
andy1991 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

דבר ראשון אני משתמש באלחוטי, הראוטר בסלון,

אז ככה, היה לי 100 מגה בבזק וספק פרטנר הכול היה טוב בwifi הייתי מגיע ל70 אם לא יותר ולא חוויתי בעיות

עכשיו בגלל המבצע של הוט הצטרפתי אליהם של ה200 מגה, ומאז רק בעיות, קודם כל בwifi אני מקבל 5 מגה הורדה
כן כל כך איטי.. ולפעמים תלוי בזמנים אני מקבל 40 מגה גג..

מה אני עושה עם זה? היה אצלי טכנאי שלהם ובדק חוטי וראה שזה מגיע ל160 מגה אפילו יותר
ואלחוטי דווקא שהגיע הכול היה טוב
יום למחרת הלך ושוב חזר

מה אני צריך לקנות ראוטר פרטי? להןציא 300 שקל בשביל שיהיה לי אינטרנט טוב?

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

@andy1991
· אני חושב שכדאי לך לקנות ראוטר פרטי כגון TPLINK ARCHER C7 בפחות מ-400 שח, על מנת שייתן לך כיסוי אלחוטי טוב יותר מהנתב של בזק או של הוט. לא משנה איזו תשתית תהיה לך, האלחוט שלו טוב יותר מכל מה שספקי התשתית נותנים וזה ייסגור לך את הפינה, במידה ואתה יודע להגדיר נתב באופן בסיסי או כ AP.

andy1991 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

Fish72 כתב:@andy1991
· אני חושב שכדאי לך לקנות ראוטר פרטי כגון TPLINK ARCHER C7 בפחות מ-400 שח, על מנת שייתן לך כיסוי אלחוטי טוב יותר מהנתב של בזק או של הוט. לא משנה איזו תשתית תהיה לך, האלחוט שלו טוב יותר מכל מה שספקי התשתית נותנים וזה ייסגור לך את הפינה, במידה ואתה יודע להגדיר נתב באופן בסיסי או כ AP.
...
·אני בכלל לא יודע איך להגדיר אם אני רוכש ראוטר פרטי, אני אבקש עזרה מאחי, הוא חייב להיות ליד הראוטר של הוט?

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

@andy1991
· צריך להיות כבל שמחבר בין הנתב החדש לבין הנתב של הוט. הוא לא חייב להיות לידו אם יש לך כבל מספיק ארוך ואתה רוצה למקם אותו במקום אחר שאולי קרוב יותר למרכז הבית ואז אולי הוא יכסה שטח באופן אלחוטי בצורה אפקטיבית יותר.
כדאי אולי שקודם תדבר עם אחיך או עם מישהו שמבין כדי לא לקנות את הנתב ואחרי זה להיתקע איתו. ההתקנה לא מסובכת,אבל מחייב ידע בסיסי ברשתות, כגון כניסה לממשק הנתב לצורך הגדרתו, לדעת מה זה כתובת IP, ולדעת להגדיר רשת אלחוטית עם סיסמה.

*** אם אין לך צרכי אלחוט מיוחדים והמכשירים האלחוטיים שלך קרובים לממיר של הוט - כלומר נמצאים באותו החדר או מקסימום מעבר לקיר אחד, אתה יכול לקנות גם נתב זול יותר שגם עובד בצורה נחמדה ויציבה מדגם TPLINK 841N שעולה כ-80 שח בלבד. מבחינת הגדרות - ההגדרות הם כמעט אותו דבר (בנתב היקר יותר יש רשת אלחוטית נוספת בתדר 5GHZ).

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וסופש נעים.

*** עדכון : תתעלם ממה שרשמתי על ה 841N כי המהירות הקווית שיש לך גבוהה יותר ממה שהוא יכול לספק, אז הדגם הזול לא ממש רלבנטי עבורך.
נערך לאחרונה על ידי Fish72 ב 24/08/2018 4:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

andy1991 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

Fish72 כתב:@andy1991
· צריך להיות כבל שמחבר בין הנתב החדש לבין הנתב של הוט. הוא לא חייב להיות לידו אם יש לך כבל מספיק ארוך ואתה רוצה למקם אותו במקום אחר שאולי קרוב יותר למרכז הבית ואז אולי הוא יכסה שטח באופן אלחוטי בצורה אפקטיבית יותר.
כדאי אולי שקודם תדבר עם אחיך או עם מישהו שמבין כדי לא לקנות את הנתב ואחרי זה להיתקע איתו. ההתקנה לא מסובכת,אבל מחייב ידע בסיסי ברשתות, כגון כניסה לממשק הנתב לצורך הגדרתו, לדעת מה זה כתובת IP, ולדעת להגדיר רשת אלחוטית עם סיסמה.
אם אין לך צרכי אלחוט מיוחדים והמכשירים האלחוטיים שלך קרובים לממיר של הוט - כלומר נמצאים באותו החדר או מקסימום מעבר לקיר אחד, אתה יכול לקנות גם נתב זול יותר שגם עובד בצורה נחמדה ויציבה מדגם TPLINK 841N שעולה כ-80 שח בלבד. מבחינת הגדרות - ההגדרות הם כמעט אותו דבר (בנתב היקר יותר יש רשת אלחוטית נוספת בתדר 5GHZ).
בכל מקרה שיהיה בהצלחה וסופש נעים.
...
·תודה רבה, עזרת לי המון, אחלה סופ״ש שיהיה לך.

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

@andy1991
·
*** עדכון : תתעלם ממה שרשמתי על ה 841N כי המהירות הקווית שיש לך גבוהה יותר ממה שהוא יכול לספק, אז הדגם הזול לא ממש רלבנטי עבורך.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”