סים אינטרנט בוגאס
אני לא יכול להמליץ על חנות שם, אבל כהערה כללית, כל הקטע של קניית סים מקומי בחו"ל כבר די אנכרוניסטי.
בדוק באתר של הסים הישראלי שלך איזה חבילות מוצעות על ידי הספק שלך.
לדוגמא, בגולן יש חבילה של 1G (למשך שבועיים) ב99 ש"ח.
פעם אחרונה שקניתי סים מקומי בארה"ב (לפני 3 שנים) מH2O, שעוד היה זול יחסית לאלה של t-mobile וatt , שילמתי 30 דולר על הרבה פחות.
אולי גם המקומיים בארה"ב יותר זולים עכשיו, לא יודע, אבל בכל מקרה ההפרשים היום קטנים ואין לך שום סיבה להתרוצץ לחפש סים. עדיף לנצל את הזמן לבילויים
בדוק באתר של הסים הישראלי שלך איזה חבילות מוצעות על ידי הספק שלך.
לדוגמא, בגולן יש חבילה של 1G (למשך שבועיים) ב99 ש"ח.
פעם אחרונה שקניתי סים מקומי בארה"ב (לפני 3 שנים) מH2O, שעוד היה זול יחסית לאלה של t-mobile וatt , שילמתי 30 דולר על הרבה פחות.
אולי גם המקומיים בארה"ב יותר זולים עכשיו, לא יודע, אבל בכל מקרה ההפרשים היום קטנים ואין לך שום סיבה להתרוצץ לחפש סים. עדיף לנצל את הזמן לבילויים
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא יודע אם כבר טסת או לא, אבל אם לא הישגת גלובל סים של פלאפון (הסים של ה-99 ש"ח ל-2GB נמכר, אגב, גם ברשת קרביץ), יש גם באחד השרוולים של הטיסות היוצאות בטרמינל 3 דוכן של 019 מובייל (פתוח כל הזמן למעט בשבתות וחגים). נסה שם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בד"כ "חבילות החו"ל" יקרות ולא משתלמות.
זהו, שזה היה ככה בעבר אבל היום ממש לא.pixies כתב:בד"כ "חבילות החו"ל" יקרות ולא משתלמות....
גם אם יוצא יותר זול בסים מקומי, ההפרשים נמוכים (המחיר המוחלט של החבילה הישראלית נמוך, אז בוודאי שהפרש יהיה נמוך) ולא מצדיקים התרוצצות.
קח לדוגמא את ה99 ש"ח של גולן (חד פעמי) - שזה כ $27 . אפילו אם תמצא משהו ב $10 (שאני מכיר באירופה אך לא בארה"ב), זה שווה את החיפושים ?
בדקתי עכשיו H2O - מחיר של 10 סנט למגה שזה $100 ל1G . היתרון של זה שאולי מצדיק את המחיר זה שזה מחזיק ל90 יום אבל אני בספק אם זה יתרון רלוונטי לפותח השרשור.
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לחפש סים מקומי בחו"ל, ובמיוחד בארה"ב היקרה, זה כמובן לא תמיד משתלם.
התארגנות מראש בארץ עם גלובל סים של פלאפון או סים של הוט מובייל במסלול החו"ל כלול (ואולי הכי נוח, אם לא ממריאים בשבתות וחגים - בדיוטי פרי עצמו, בדוכן של 019) זו כנראה הדרך הכי נוחה ומשתלמת. מבזבז 0 זמן בשהות בחו"ל.
כרגע נראה שגולן טלקום ואקספון (We4G) הן החברות היחידות הנותנות חבילות חו"ל על הסים הקבוע במחירים סבירים.
שאר החברות (פרטנר/012, פלאפון, סלקום וכו) עדיין נותנות מחירים די גבוהים לחבילות חו"ל, לפחות 150 ש"ח לחבילה קטנה יחסית.
מסכים איתך שגם ככה אנחנו מוציאים סכומי עתק (טיסה, מלון, רכב, מסעדות), ולפעמים הפינוק של חבילה על הסים הקבוע, גם בחברות היקרות, הוא סכום קטן יחסית לשאר ההוצאות על הטיול.
התארגנות מראש בארץ עם גלובל סים של פלאפון או סים של הוט מובייל במסלול החו"ל כלול (ואולי הכי נוח, אם לא ממריאים בשבתות וחגים - בדיוטי פרי עצמו, בדוכן של 019) זו כנראה הדרך הכי נוחה ומשתלמת. מבזבז 0 זמן בשהות בחו"ל.
כרגע נראה שגולן טלקום ואקספון (We4G) הן החברות היחידות הנותנות חבילות חו"ל על הסים הקבוע במחירים סבירים.
שאר החברות (פרטנר/012, פלאפון, סלקום וכו) עדיין נותנות מחירים די גבוהים לחבילות חו"ל, לפחות 150 ש"ח לחבילה קטנה יחסית.
מסכים איתך שגם ככה אנחנו מוציאים סכומי עתק (טיסה, מלון, רכב, מסעדות), ולפעמים הפינוק של חבילה על הסים הקבוע, גם בחברות היקרות, הוא סכום קטן יחסית לשאר ההוצאות על הטיול.
טוב, חידשת לי שיש חברות ישראליות שהמחיר שם גבוה בהרבה. אני מכיר אישית רק את גולן והנחתי, מסתבר בטעות, שהתחרות עובדת והמחירים אצל האחרות יהיה דומה.
בכל מקרה, גם אם כדאי לקנות סים נוסף מחברה אחרת לצורך העיניין, עדיף לעשות זאת בארץ כשהזמן יותר זול. בנוסף, אתה מחובר מרגע הנחיתה.
בכל מקרה, גם אם כדאי לקנות סים נוסף מחברה אחרת לצורך העיניין, עדיף לעשות זאת בארץ כשהזמן יותר זול. בנוסף, אתה מחובר מרגע הנחיתה.
משה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
זה די פשוט, למה השרשור הארוך?
נכנסים לוולמרט וקונים ב25$-35$ סים עם 5-2 גיגה (תלוי באזור ובמבצעים שיש) וזהו. מה הסיפור? לא צריך לחפש כלום ולא צריך לשלם ביוקר.
https://www.walmart.com/search/?cat_id=0&facet=price%3A%2410+-+%2450&page=1&query=SIM&sort=price_low#searchProductResult
נכנסים לוולמרט וקונים ב25$-35$ סים עם 5-2 גיגה (תלוי באזור ובמבצעים שיש) וזהו. מה הסיפור? לא צריך לחפש כלום ולא צריך לשלם ביוקר.
https://www.walmart.com/search/?cat_id=0&facet=price%3A%2410+-+%2450&page=1&query=SIM&sort=price_low#searchProductResult
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני נוסע בעוד חודש לארה"ב ל-3 שבועות והתכוונתי לקנות שם סים מקומי ב-at&t, אבל אחרי בירור והשוואה למחירים לארץ, ראיתי שהם זהים - 50$ / 200 ש"ח.
at&t : חבילה של 8GB לחודש ב-50$
פרטנר: 6GB ל-21 יום ב-199 ש"ח (עם גלישה חופשית ב-Whatsapp, Facebook, Waze, Instagram ו-SnapChat)
019 : 6GB ל-30 יום ב-199 ש"ח
at&t : חבילה של 8GB לחודש ב-50$
פרטנר: 6GB ל-21 יום ב-199 ש"ח (עם גלישה חופשית ב-Whatsapp, Facebook, Waze, Instagram ו-SnapChat)
019 : 6GB ל-30 יום ב-199 ש"ח
!I do my own stunts