רמקולים מתאימים ל-Denon 1400
שלום חברים,
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית לסלון (30 מ"ר) ולמרפסת - באופן שאוכל לשמוע במרפסת בנפרד מהסלון ולהיפך.
לאחר בירורים שעשיתי, כולל ביקורים בחנויות מוכרות - הגעתי למסקנה שרסיבר (zone 2) + פריסת רמקולים 5.1 בסלון + 2 רמקולים במרפסת - יענו לי על הצרכים.
התקציב יחסית דל כרגע (איזור 3500 ש"ח) - אבל אני לא רוצה להתפשר על הפרדת האיזורים ברסיבר אז אני מבין שדנון 1400 הוא אופציה טובה.
כרגע יש לי רק רמקולים לחצר - polk atrium 4 ועלי לרכוש רסיבר ורמקולים.
לגבי רמקולים 5.1 לסלון - רוצה משהו יחסית בסיסי כרגע, ואין לי בעיה להתפשר על משהו משומש.
אהבתי את הסאונד של Polk 1700 - אבל המחיר (כולל אמזון) לא בתקציב שלי.
יש למישהו המלצה טובה?
במידה ואמצא משהו משומש שנשמע טוב - איך אוכל לדעת אם יתאים לרסיבר דנון 1400 ?
תודה מראש!
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית לסלון (30 מ"ר) ולמרפסת - באופן שאוכל לשמוע במרפסת בנפרד מהסלון ולהיפך.
לאחר בירורים שעשיתי, כולל ביקורים בחנויות מוכרות - הגעתי למסקנה שרסיבר (zone 2) + פריסת רמקולים 5.1 בסלון + 2 רמקולים במרפסת - יענו לי על הצרכים.
התקציב יחסית דל כרגע (איזור 3500 ש"ח) - אבל אני לא רוצה להתפשר על הפרדת האיזורים ברסיבר אז אני מבין שדנון 1400 הוא אופציה טובה.
כרגע יש לי רק רמקולים לחצר - polk atrium 4 ועלי לרכוש רסיבר ורמקולים.
לגבי רמקולים 5.1 לסלון - רוצה משהו יחסית בסיסי כרגע, ואין לי בעיה להתפשר על משהו משומש.
אהבתי את הסאונד של Polk 1700 - אבל המחיר (כולל אמזון) לא בתקציב שלי.
יש למישהו המלצה טובה?
במידה ואמצא משהו משומש שנשמע טוב - איך אוכל לדעת אם יתאים לרסיבר דנון 1400 ?
תודה מראש!
@dilbert78
היי,
טרם קניתי רסיבר ורמקולים.
התקציב הוא 3500 לשניהם.
אני מודע לכך שזה מעט, לכן מוכן להתפשר על יד 2.
כיוון שחשוב לי 2 איזורים (מרפסת וסלון) - אני מבין שאצטרך רסיבר סגנון דנון 1400 (לא מצאתי משומש) והמחיר שלו באיזור 2500 (חדש).
מותיר לי 1000 לרמקולים 5.1 - כדי להביא משהו סביר אצטרך לרכוש יד 2 אבל איני יודע איך אדע אם יתאימו לדנון 1400?
תודה שוב
היי,
טרם קניתי רסיבר ורמקולים.
התקציב הוא 3500 לשניהם.
אני מודע לכך שזה מעט, לכן מוכן להתפשר על יד 2.
כיוון שחשוב לי 2 איזורים (מרפסת וסלון) - אני מבין שאצטרך רסיבר סגנון דנון 1400 (לא מצאתי משומש) והמחיר שלו באיזור 2500 (חדש).
מותיר לי 1000 לרמקולים 5.1 - כדי להביא משהו סביר אצטרך לרכוש יד 2 אבל איני יודע איך אדע אם יתאימו לדנון 1400?
תודה שוב
@Erezkr
·
הדנון 1400 חדש לא עולה 2500 בארץ אלא הרבה פחות
אבל בכל מקרה הייתי מנסה למצוא רסיבר יד2 כדי להשאיר תקציב לרמקולים, אני לאחרונה רכשתי אונקיו 656 בפחות מ 1500, אולי אם לא מצאת רסיבר zone2 ביד2 לא חיפשת מספיק טוב/זמן?
·
הדנון 1400 חדש לא עולה 2500 בארץ אלא הרבה פחות
אבל בכל מקרה הייתי מנסה למצוא רסיבר יד2 כדי להשאיר תקציב לרמקולים, אני לאחרונה רכשתי אונקיו 656 בפחות מ 1500, אולי אם לא מצאת רסיבר zone2 ביד2 לא חיפשת מספיק טוב/זמן?
@dilbert78
·
העלאת נקודה מעניינת - לא חשבתי על אופציה של רסיבר יד 2.
כשחיפשתי באתר "יד 2" (עם מילות מפתח כמו zone, איזורים וכו') - אכן מצאתי כמה אופציות, הרוב המוחלט באיזור 2500 ש"ח.
אתה טוען שניתן לרכוש דנון 1400 במחיר משמעותית נמוך מ-2500 ש"ח - היכן בדיוק? (ניסיתי גם אמאזון)
נניח ואמצא רסיבר יד 2 טוב במחיר של 1500 ש"ח - איך ניתן לדעת אילו רמקולים יתאימו לו?
תודה שוב
·
העלאת נקודה מעניינת - לא חשבתי על אופציה של רסיבר יד 2.
כשחיפשתי באתר "יד 2" (עם מילות מפתח כמו zone, איזורים וכו') - אכן מצאתי כמה אופציות, הרוב המוחלט באיזור 2500 ש"ח.
אתה טוען שניתן לרכוש דנון 1400 במחיר משמעותית נמוך מ-2500 ש"ח - היכן בדיוק? (ניסיתי גם אמאזון)
נניח ואמצא רסיבר יד 2 טוב במחיר של 1500 ש"ח - איך ניתן לדעת אילו רמקולים יתאימו לו?
תודה שוב
@Erezkr
·
נכתב שהמחיר לדנון 1400 חדש הוא 2200
https://www.hometheater.co.il/vt304099.html
אבל לדעתי עדיף להתחיל מפרסום הודעה בפורום יד שניה
ולהגביל ל 1500 שח, אחרת לא יישאר לרמקולים.
·
נכתב שהמחיר לדנון 1400 חדש הוא 2200
https://www.hometheater.co.il/vt304099.html
אבל לדעתי עדיף להתחיל מפרסום הודעה בפורום יד שניה
ולהגביל ל 1500 שח, אחרת לא יישאר לרמקולים.