חיבור טלוויזיה LG65 C8 kndcr למגבר (במקרה שלי דנון)

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
meiru11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ראשית, תודה לפורום על המידע הרב שבו נעזרתי לקבלת החלטת הרכישה של מסך זה. עד כה ההתרשות שלי כי זהו מסך מדהים מלבד הסאונד שהיו לי ציפיות מעט גבוהות יותר ממה שאני מקבל מהרמקולים של המסך. החלטתי לחבר את המסך למגבר על ידי שימוש ביציאה האופטית. בתפריט עברתי לבחירת יציאת השמע ושם בחרתי ביציאה אופטית ואכן המגבר הגיב בהתהם לאות היוצא, בשידורי יס התקבל אות סטריאו, בנטפליקס 5.1 וכך גם במחשב שמחובר ישירות למסך. בסיות הקינפוג, בחרתי באןפציה (שאמורה להיות מופלאה) של שימוש בסאונד גם הפנימי וגם האופטי במקביל אך מה רבה היתה האכזבה שפתאות הפיד האופטי מוציא רק סטריאו בכל הערוצים! שיחה עם התמיכה הטכנית הבהירה שזו בעיה מוכרת, אני עדיין מחפש לה עדויות כתובות.

האם מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? האם יש לה מעקף קל ונוח? לא בא לי בכל מעבר לנטפליקס או למחשב, לשנות את יציאת הסאונד. האם יש רעיון לפתרון יצירתי אחר שיאפשר לשמוע סאונד מהטלויזיה בשימוש בסיסי ביס (כאשר המגבר דלוק אך לא מקבל אות) ובזמן מעבר לנטפליקס או למחשב לקבל אות רב ערוצי במגבר?

תודה מראש ומקווה שהסברתי נכון את השאלה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כן, המסך עושה downmix לסטראו בתצורה זו.
לחיצה קצרה על מקש ההגדרות (גלגל שיניים), מעבר לתפריט אודיו, ושינוי ה-output למה שאתה מעוניין בו.
אני משתמש בזה באופן קבוע, עובר בין סאונד מהמסך לאוזניות או ליציאה אופטית אם אני מפעיל את הסאונדבר.

meiru11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@TheCoolest
·מזה אני בדיוק מנסה להימנע, לשנות מצב סאונד בכל סוג של צפייה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים