חוויות השירות מאלקטרוניקס פרו בחודש האחרון - למכשיר ישן וחדש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
cupra פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש ממיר המגי׳ק hd שרף לי את יציאות ה hdmi למכשיר ה h8000 65 - בחרדה פניתי לאלטרוניקס פרו, להלן השתלשלות האירועים.

יום שני - יצירת קשר עם אלקטרוניקס פרו (8 דקות המתנה), מגלה שנותרו עוד חודשים אחריות נקבע טכנאי למחרת.
יום שלישי - הטכנאי מגיע, הלוח לא מתאים (אין הרבה מכשירים כאלו בארץ), מזמינים מחול ויצרו איתך קשר.
יום רביעי - נקבע טכנאי למחרת.
יום חמישי - מגיעים טכנאים , עובדים כמעט שעתיים, יציאות ה hdmi עדיין לא עובדות, הטלוויזה מובלת למעבדה לתיקון.

יום ראשון - טלפון מאלקטרוניקס פרו, מציעים לתקן או להוסיף 800 שקלים ולקבל את הדגם החדש יותר של 2016 , עם 3 שנות אחריות, אני מבקש ומקבל הצעות מצויינות לכל המכשירים, לבסוף הלכתי על q7fn החדש 65״, תואם הובלה והרכבה יחד.
יום שלישי - מתחדש - יש - הכל חדש, מרוצה עד השמיים . זמן הטיפול (אם היו מצליחים לתקן היה מהיר יותר) - שבוע וחצי מרגע השיחה.

יום שלישי, רביעי חמישי , שישי - מיואש, הסמארט לא עובד בטלווזיה החדשה (!?) מנסה הכל (ראו פוסט נפרד) עד שמתייאש.

יום ראשון - יצירת קשר עם אלקטרוניקס פרו - יחזור אלי טכנאי טלפוני.
יום שני - טכנאי טלפוני חוזר, משתלט על המכשיר , לא מצליח, אומר שלא ראה דבר כזה , מזמינים טכנאים.
יום רביעי - מגיעים הטכנאים - לא מצליחים לסדר , מסמנים להמשך טיפול.
יום ראשון - מתאמים טכנאי ליום שלישי, אמור להגיע ולקחת את ה one connect למעבדה.
יום שלישי - מגיע טכנאי, אני מחליט לא להביא לו את ה one conncet ומבקש שיצרו איתי קשר, אחרי שעתיים מתקשרת אלי אילנית ואני מבקש שיביאו לי one conncet חדש, לא מוכן שמכשיר חדש יכנס למעבדה, אילנית אומרת שתבדוק, חוזרת.

יום חמישי- מחליפים לי את הטלויזיה החדשה לחדשה (one conncet) - זמן הטיפול שבוע וחצי

אז לפחות מהניסיון שלי בחודש האחרון - קיבלתי יופי של שירות , גם למכשיר שהיה ממש בתום האחריות וגם למכשיר חדש.
שמעתי מה שהיה פעם, אבל משהו באמת השתנה שם, כל הכבוד , זכו בלקוח מרוצה.

lokilook
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

כיף לשמוע, כל הכבוד להם . כן ירבו

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #3 

cupra
טוב מאד שפרסמת שהיתה לך חווית שירות טובה עם אלקטרוניקס פרו
אחרי מאות רבות של תלונות כאן על השירות הנורא שלהם.
כנראה הלחץ של הלקוחות על היבואנים (סוני וסמסונג) אודות השירות הגרוע השפיע משמעותית
וחל שם שינוי לטובה אודותיו אני קורא כבר כמה שבועות.
מקווה שזה רק ימשך לאורך זמן.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #4 

ידידי (ה- OCER לשעבר חחח), העיקר שאתה מרוצה ונהנה מה-TV , כל השאר לא מעניין.

גם אני שמעתי (וקראתי) תלונות של אנשים על אלקטרוניקס פרו בשנה וחצי האחרונות.
לדעתי חלקם מוצדקות וחלקם לא.

יש אנשים שבשבילם מקרה כמו זה (של פותח השרשור) זה נקרא שירות גרוע בטענה של TV חדשה שרק נקנתה וכבר יש בעיות
ויש כאלו שמבחינתם קבלת טיפול זהה לפותח השרשור הוא שירות טוב.

לכל אחד יש את "אורך הנשימה" וההגיון שלו וזה בסדר .
השאלה היא מה מוגדר באחריות ומה מגדיר החוק .

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #5 

movieman כתב:ידידי (ה- OCER לשעבר חחח), העיקר שאתה מרוצה ונהנה מה-TV , כל השאר לא מעניין.

גם אני שמעתי (וקראתי) תלונות של אנשים על אלקטרוניקס פרו בשנה וחצי האחרונות.
לדעתי חלקם מוצדקות וחלקם לא.

יש אנשים שבשבילם מקרה כמו זה (של פותח השרשור) זה נקרא שירות גרוע בטענה של TV חדשה שרק נקנתה וכבר יש בעיות
ויש כאלו שמבחינתם קבלת טיפול זהה לפותח השרשור הוא שירות טוב.

לכל אחד יש את "אורך הנשימה" וההגיון שלו וזה בסדר .
השאלה היא מה מוגדר באחריות ומה מגדיר החוק .
...
ההבדל הוא, שבמקרה שלו הוא כנראה היה מוכן לזה שטלויזיה חדשה הייתה עם בעיות בגלל שאצלו היה מדובר במעין שדרוג והיה מוכן "לבלוע" את זה.
אם היית הולך ומשלם מעל 10K על טלויזיה כמו שהרבה אנשים שילמו וביום הראשון היה להם תקלה, לא היית מקבל את זה.. אף אחד לא היה מוכן לקבל את זה.. במיוחד כשאנשים גם היו צריכים לריב איתם על ההתחלה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

NBMH כתב:
...
...
ההבדל הוא, שבמקרה שלו הוא כנראה היה מוכן לזה שטלויזיה חדשה הייתה עם בעיות בגלל שאצלו היה מדובר במעין שדרוג והיה מוכן "לבלוע" את זה.
אם היית הולך ומשלם מעל 10K על טלויזיה כמו שהרבה אנשים שילמו וביום הראשון היה להם תקלה, לא היית מקבל את זה.. אף אחד לא היה מוכן לקבל את זה.. במיוחד כשאנשים גם היו צריכים לריב איתם על ההתחלה.
...
·
אני מכיר את המקרה הנ"ל ולכן לא אגיב לגבי המחיר וכו'... אך יכול להיות שאתה צודק.
בכל מקרה , לא טענתי שהשירות שלהם בסדר ולא טענתי שהוא לא בסדר.
אני אישית , בשנה החולפת לא יכולתי להמליץ על מותגים שהאחריות עליהם היא מאלקטרוניקס פרו.
וכל אחד יעשה את החישובים שלו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”