הרכישה הסתיימה סוף סוף ברכישת ה 55 c8y החדשה.
לפני כ-12 שנה רכשתי , בעזרת הפורום הנהדר כאן , את הפנסוניק PHD8 42 אינטש , שהיה אז הגודל המקובל.
היא שרתה אותי נאמנה עד שהחלו בעיות , ולפי מרפי יורוקום בדיוק נמצאו במעבר ולא היה שווה לתקן .
במשך 12 שנה , מסך הפלזמה הזה לא צייץ ולא היתה בו ולו תקלה אחת. ( גם לא צריבה ) .
אולם עכשיו 12 שנה אחרי , הטלויזיות החדשות הם מתקדמות יותר , גדולות יותר , עם טכנולוגיות מגוונות יותר ולכל אחת
היתרונות שלה והחסרונות שלה. וזה לקח זמן.
התחלתי עם סמסונג 9000 , כבר הובילו לי , ההובלה היתה איומה וביטלתי את הטלויזיה והחזרתי אותה ללא פתיחתה
( כתבתי שירשור עם תמונות על כך) .
עברתי לחשוב על q7f ואחר כך על q7fn , אולם שיניתי את דעתי , לאחר שעוד אנשים כתבו כאן על שירות של אלקטרוניקס פרו , ואמרתי - אוקי , נעבור ל lg b7 . ואז יצאה והגיע ה c8 , וראיתי את חוות הדעת ואת היתרונות
ואמרתי אוקי . הולכים על ה c8 . וכך היה .
להגיד לכם ש Q7FN רואים רע ? ממש לא ( אבל ב q9fn רואים הרבה יותר טוב .טוב זה FALD זה לא כוחות.. אין סוף לזה ) רואים יפה , בהירות יפה וצבעים יפים.
להגיד לכם ש B7 לא מספיקה ? אולי . אבל למשהו כמוני שאוהב מאוד ופדנט בצפיה בסרטי פיצ'ר , סרטי דוקו , ובייחוד סרטי טבע הקונטרסט והצבעים חשובים , וגם הפינוק.
( חתונה ב-100 או 200 אלף שקל , למשהו שבהסתברות של 50% זה לא - בחיים לא - אבל ראבק, טלויזיה שקונים פעם ב...וזה על בטוח ?
הטלויזיה תותקן בעזרת השם עם מתקן שיוצא מהקיר , על מנת שאפשר יהיה לתחזק את האחוריים שלה יותר בקלות ( כולל ניקוי ) וגם למען הוצאתה מנישה במצבים מסוימים.
הרכישה התבצעה בחנות מתמחה , וזאת על פי המלצות שקיבלתי כאן בפורום . אין בכלל מה להשוות מול רכישה
באינטרנט , או בחנות רשת כלשהי , לא בחווית הקניה ולא בשירות.
אני עוד לא יודע , אם מותר לי לפרסם את שם החנות , אני אתיעץ עם החנות עצמה ואם הוא ירשה לי אשתף.
עידכון :
הרכישה וההתקנה בוצעה אתמול בחנות המתמחה "אניגמה " - אצל ישראל .
קצרה היריעה , לתאר את חווית הרכישה וחווית ההתקנה.
נתחיל בחווית הרכישה : מאחר ואני גם פדנט ויקה, הגעתי פעמיים לחנות וישראל ויוסי , קיבלו בכל פעם אותנו בסבר פנים יפות , בסבלנות אין קץ , בהענות מלאה לכל בקשה שלנו ( " לראות את הדגם הזה עם ממיר רגיל / תכני 4K ) וכו ) והכל עם חיוך וסבלנות אפילו שעוד לא שמתי שקל על כלום.
עוד דבר שאהבתי מאוד זה היושרה והאינטגריטי של ישראל. לא שמעתי ולו מילה רעה אחת על המתחרים, להפך - רק סגנון מנומס ומכובד . זה רמה של ניו יורק או טורונטו , זה לא ישראל.
חווית ההתקנה - הגיע צוות של שניים , גם הובילו את הטלויזיה בצורה מקצועית וגם ההתקנה היתה סופר מקצועית.
אלכס המתקין הראשי, הוא איש מקצוע מעולה . איזה עבודה נקייה ומדויקת, רמה של רופא שיניים . חישובים מדויקים , הסברים מדויקים וברורים , סבלנות. הכל מתוקתק מרמה של איך ניראה הרכב שהם הגיעו , עד רמת הכילים שהם משתמשים, וארגזי העבודה .. פשוט חוויה.
לא רק שהם הגיעו עם כל מתקני התלייה , הם גם יעצו איזה מתקן הכי מתאים , ועל אף שבחרתי מתקן מסויים הם הגיעו למסקנה כי יתאים לי יותר מתקן אחר , וזו היה לחלוטין המלצה נכונה.
בנוסף לכל זה , ההתקנה אצלם , זה לא לשים את הטלויזיה לחבר לממיר וללכת: אלא , תיכנון , ביצוע , חיבור הכל למערכת הקולנוע הביתית ואפילו שיפורים בהתקנה של המערכת הביתית . השארת כבלים איכותיים בקיר למקרה שהארכיטקטורה
של מערכת הקולנוע תשתנה וכיול של כל המערכת ביחד הן של הטלויזיה החדשה והן של המימשקים שלה למערכת הקולנוע הביתית.
בנוסף, קיבלתי מתנה גם ערכת ניקוי מסך איכותית .
כשאני חושב על המובילים של מיני ליין , שסחבו לי את הטלויזיה כמו שק קמח ואחרי זה צריך היה לתאם התקנה ,
אז לכאורה אפשר לומר שאולי, וגם זה לא בטוח ההתקנה "זולה" - רק "100 שח , או אפילו "כלולה במחיר" , אבל .....
you get what you paid for . המרחק הוא כמו מהארץ למאדים.
בנוסף, אני יודע כי אניגמה עומדת מאחורי , ותעזור לי בכל שאלה ותעזור לפתור כל בעיה שלא תיהיה חס וחלילה , גם מול היבואן. עיזבו מדובר בליגה אחרת ו- great value for money
אני ממליץ בחום על רכישה מחנות מתמחה באופן כללי ובהחלט ממליץ בחום על אניגמה, ישראל וצוותו , כמקום
מומלץ ביותר לרכישה של ציוד אודיו וידאו והתקנתו.
נישתמע אחרי ההתקנה בעוד מספר ימים .[/b]