התהליך הסתיים ברכישת ה c8y - כולל חווית ההתקנה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
moshesp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
הרכישה הסתיימה סוף סוף ברכישת ה 55 c8y החדשה.

לפני כ-12 שנה רכשתי , בעזרת הפורום הנהדר כאן , את הפנסוניק PHD8 42 אינטש , שהיה אז הגודל המקובל.
היא שרתה אותי נאמנה עד שהחלו בעיות , ולפי מרפי יורוקום בדיוק נמצאו במעבר ולא היה שווה לתקן .
במשך 12 שנה , מסך הפלזמה הזה לא צייץ ולא היתה בו ולו תקלה אחת. ( גם לא צריבה ) .

אולם עכשיו 12 שנה אחרי , הטלויזיות החדשות הם מתקדמות יותר , גדולות יותר , עם טכנולוגיות מגוונות יותר ולכל אחת
היתרונות שלה והחסרונות שלה. וזה לקח זמן.

התחלתי עם סמסונג 9000 , כבר הובילו לי , ההובלה היתה איומה וביטלתי את הטלויזיה והחזרתי אותה ללא פתיחתה
( כתבתי שירשור עם תמונות על כך) .
עברתי לחשוב על q7f ואחר כך על q7fn , אולם שיניתי את דעתי , לאחר שעוד אנשים כתבו כאן על שירות של אלקטרוניקס פרו , ואמרתי - אוקי , נעבור ל lg b7 . ואז יצאה והגיע ה c8 , וראיתי את חוות הדעת ואת היתרונות
ואמרתי אוקי . הולכים על ה c8 . וכך היה .

להגיד לכם ש Q7FN רואים רע ? ממש לא ( אבל ב q9fn רואים הרבה יותר טוב .טוב זה FALD זה לא כוחות.. אין סוף לזה ) רואים יפה , בהירות יפה וצבעים יפים.
להגיד לכם ש B7 לא מספיקה ? אולי . אבל למשהו כמוני שאוהב מאוד ופדנט בצפיה בסרטי פיצ'ר , סרטי דוקו , ובייחוד סרטי טבע הקונטרסט והצבעים חשובים , וגם הפינוק.
( חתונה ב-100 או 200 אלף שקל , למשהו שבהסתברות של 50% זה לא - בחיים לא - אבל ראבק, טלויזיה שקונים פעם ב...וזה על בטוח ? :lol:

הטלויזיה תותקן בעזרת השם עם מתקן שיוצא מהקיר , על מנת שאפשר יהיה לתחזק את האחוריים שלה יותר בקלות ( כולל ניקוי ) וגם למען הוצאתה מנישה במצבים מסוימים.

הרכישה התבצעה בחנות מתמחה , וזאת על פי המלצות שקיבלתי כאן בפורום . אין בכלל מה להשוות מול רכישה
באינטרנט , או בחנות רשת כלשהי , לא בחווית הקניה ולא בשירות.

אני עוד לא יודע , אם מותר לי לפרסם את שם החנות , אני אתיעץ עם החנות עצמה ואם הוא ירשה לי אשתף.

עידכון :
הרכישה וההתקנה בוצעה אתמול בחנות המתמחה "אניגמה " - אצל ישראל .
קצרה היריעה , לתאר את חווית הרכישה וחווית ההתקנה.
נתחיל בחווית הרכישה : מאחר ואני גם פדנט ויקה, הגעתי פעמיים לחנות וישראל ויוסי , קיבלו בכל פעם אותנו בסבר פנים יפות , בסבלנות אין קץ , בהענות מלאה לכל בקשה שלנו ( " לראות את הדגם הזה עם ממיר רגיל / תכני 4K ) וכו ) והכל עם חיוך וסבלנות אפילו שעוד לא שמתי שקל על כלום.
עוד דבר שאהבתי מאוד זה היושרה והאינטגריטי של ישראל. לא שמעתי ולו מילה רעה אחת על המתחרים, להפך - רק סגנון מנומס ומכובד . זה רמה של ניו יורק או טורונטו , זה לא ישראל.

חווית ההתקנה - הגיע צוות של שניים , גם הובילו את הטלויזיה בצורה מקצועית וגם ההתקנה היתה סופר מקצועית.
אלכס המתקין הראשי, הוא איש מקצוע מעולה . איזה עבודה נקייה ומדויקת, רמה של רופא שיניים . חישובים מדויקים , הסברים מדויקים וברורים , סבלנות. הכל מתוקתק מרמה של איך ניראה הרכב שהם הגיעו , עד רמת הכילים שהם משתמשים, וארגזי העבודה .. פשוט חוויה.
לא רק שהם הגיעו עם כל מתקני התלייה , הם גם יעצו איזה מתקן הכי מתאים , ועל אף שבחרתי מתקן מסויים הם הגיעו למסקנה כי יתאים לי יותר מתקן אחר , וזו היה לחלוטין המלצה נכונה.
בנוסף לכל זה , ההתקנה אצלם , זה לא לשים את הטלויזיה לחבר לממיר וללכת: אלא , תיכנון , ביצוע , חיבור הכל למערכת הקולנוע הביתית ואפילו שיפורים בהתקנה של המערכת הביתית . השארת כבלים איכותיים בקיר למקרה שהארכיטקטורה
של מערכת הקולנוע תשתנה וכיול של כל המערכת ביחד הן של הטלויזיה החדשה והן של המימשקים שלה למערכת הקולנוע הביתית.
בנוסף, קיבלתי מתנה גם ערכת ניקוי מסך איכותית .

כשאני חושב על המובילים של מיני ליין , שסחבו לי את הטלויזיה כמו שק קמח ואחרי זה צריך היה לתאם התקנה ,
אז לכאורה אפשר לומר שאולי, וגם זה לא בטוח ההתקנה "זולה" - רק "100 שח , או אפילו "כלולה במחיר" , אבל .....
you get what you paid for . המרחק הוא כמו מהארץ למאדים.

בנוסף, אני יודע כי אניגמה עומדת מאחורי , ותעזור לי בכל שאלה ותעזור לפתור כל בעיה שלא תיהיה חס וחלילה , גם מול היבואן. עיזבו מדובר בליגה אחרת ו- great value for money

אני ממליץ בחום על רכישה מחנות מתמחה באופן כללי ובהחלט ממליץ בחום על אניגמה, ישראל וצוותו , כמקום
מומלץ ביותר לרכישה של ציוד אודיו וידאו והתקנתו.

נישתמע אחרי ההתקנה בעוד מספר ימים .[/b]
נערך לאחרונה על ידי moshesp ב 27/08/2018 10:59, נערך 4 פעמים בסך הכל.
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

תתחדש.
אין מניעה לפרסם שם חנות. יש רק איזה נוהג שהם מבקשים לא לפרסם מחירים.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

Re: התהליך הסתיים ברכישת ה c8y - היה לא קל

שליחה #3 

@moshesp
תתחדש ותהנה (Y) (b)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

גם אני רכשתי כזו ב 65" (היום). אצלי זה היה די קל. החלטתי לקנות C8 כשהמחיר יתאים לי כשהוכרז המסך בינואר וכך היה. עוד לא קיבלתי אותו אבל אני מרוצה. למה? כי לא עברתי את מסלול הייסורים שעברת. קצת ביקור בחנויות ליד הבית לראות בעיניים וסגירה עם חנות מתמחה בטלפון במחיר סביר.
ההתלבטות היחידה שלי הייתה הסוני AF8 אבל מכיוון שהיא יקרה יותר בכ 1500 ש"ח או יותר ועם שירות גרוע זה ירד מהפרק.

אה ותתחדש!

moshesp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

freedom_il כתב:גם אני רכשתי כזו ב 65" (היום). אצלי זה היה די קל. החלטתי לקנות C8 כשהמחיר יתאים לי כשהוכרז המסך בינואר וכך היה. עוד לא קיבלתי אותו אבל אני מרוצה. למה? כי לא עברתי את מסלול הייסורים שעברת. קצת ביקור בחנויות ליד הבית לראות בעיניים וסגירה עם חנות מתמחה בטלפון במחיר סביר.
ההתלבטות היחידה שלי הייתה הסוני AF8 אבל מכיוון שהיא יקרה יותר בכ 1500 ש"ח או יותר ועם שירות גרוע זה ירד מהפרק.

אה ותתחדש!
...
·

יפה, טוב אך תשכח שאתה "חבר וותיק" ואני כולה "חבר פעיל"
זה לא כוחות. :lol:
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

shai_prl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

תתחדש!

cisco180
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

@moshesp
·תוכל לשתף בפרטי היכן רכשת ומה המחיר ?
והאם ניסית בבדיקות לפני הקניה את הדגם המקביל של סוני ?
תודה !
אמיר.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #8 

@moshesp
·
סיפור סיפור!

ממש עברת דרך חתחתים עד שהגעת לבחירה הטובה ביותר עבורך

תתחדש

בטוח שתהנה מהרבה שעות צפייה (Y)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #9 

cisco180 כתב:@moshesp
·תוכל לשתף בפרטי היכן רכשת ומה המחיר ?
והאם ניסית בבדיקות לפני הקניה את הדגם המקביל של סוני ?
תודה !
אמיר.
...
אני קצת הסתכלתי על שניהם. יכול להיות שהסוני יותר טוב בדברים מסויימים אבל בנקודות בודדות.
עכשיו ההפרש ביניהם במחיר הוא 1500-2000 ש"ח (על הסוני אמרו לי שאי אפשר לרדת מ 13500 אבל נניח שהיה אפשר לגרד עוד טיפה) כתלות במחיר שאתה מעריך את המסך חינם של LG. במצב הזה הבחירה ברורה, לא?
אם הסוני היה באותו מחיר בדיוק, יש מצב שהייתי מתלבט ברצינות אבל מדובר על הפרש משמעותי.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #10 

תתחדש ואין ספק שתהנה (Y)

moshesp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

תיקון טעות שלי - בגוף ההודעה הראשונה בשירשור , כתבתי בטעות C7 כאשר הכוונה ל- C8
כלומר, קניתי בסוף C8 של LG בגודל 55 אינטש .

לגבי השאלה שנישאלתי , אם התלבטתי עם הסוני AF8 , ובכן , לא.
לא בגלל שסוני לא חברה טובה , היא מעולה , עם מעבדי תמונה אולי הטובים ביותר , אבל ראשית הם יקרים ב- 20-30 אחוזים , וגם ל-LG שרכשתי
Im already pushed the budget .
יש לי טלויזיה אחת של סוני , 37" , והיא מצויינת , אולם השירות של ישפאר הוצא כך הבנתי גם הוא לאלקטרוניקס פרו.

לגבי מקום הקנייה והמחיר. ובכן ראשית שימו לב כי יש כבר חבר בפורום שפירסם שקנה טלויזיה זו ביריד ח.ב.ר , במחיר מעולה של 6800 ש"ח.
שימו לב כי מחיר זה הוא מחיר שמגלם בתוכו וויתור על הטלויזיה הנוספת , ומגלם הנחת חבר.

אני החלטתי , להשמע להמלצות חברי הפורום ורכוש בחנות מתמחה , ולא בחנות רשת או באינטרנט ( שם ההתקנה היא של ח.י )
בחנות מתמחה ההתקנה היא של אנשי החנות המתמחה , הם עורכים כיול , הם מחברים למערכת הקולנוע הביתי , ולכן גם אני מצטרף להמלצה זו.

לגבי החנות עצמה , מחר מתקינים לי , ואני אשאל אותם מה ניתן לפרסם על הרכישה , ולפי רשותם ולפי חוקי הפורום , אני אפשרסם מה שאני יכול

שבוע נעים (f)
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #12 

העיקר שאתה מרוצה ... זה בסוף מה שחשוב !! תהנה !

moshesp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

עידכון

הרכישה בוצעה בחנות המתמחה "אניגמה " - אצל ישראל . ואתמול בוצעה ההתקנה
קצרה היריעה , לתאר את חווית הרכישה וחווית ההתקנה.
נתחיל בחווית הרכישה : מאחר ואני גם פדנט ויקה, הגעתי פעמיים לחנות וישראל ויוסי , קיבלו בכל פעם אותנו בסבר פנים יפות , בסבלנות אין קץ , בהענות מלאה לכל בקשה שלנו .
עוד דבר שאהבתי מאוד זה היושרה והאינטגריטי של ישראל. לא שמעתי ולו מילה רעה אחת על המתחרים, להפך - רק סגנון מנומס ומכובד . זה רמה של ניו יורק או טורונטו , זה לא ישראל.

חווית ההתקנה - הגיע צוות של שניים , גם הובילו את הטלויזיה בצורה מקצועית וגם ההתקנה היתה סופר מקצועית.
אלכס המתקין הראשי, הוא איש מקצוע מעולה . איזה עבודה נקייה ומדויקת, רמה של רופא שיניים . חישובים מדויקים , הסברים מדויקים וברורים , סבלנות. הכל מתוקתק מרמה של איך ניראה הרכב שהם הגיעו , עד רמת הכילים שהם משתמשים, וארגזי העבודה .. פשוט חוויה.
לא רק שהם הגיעו עם כל מתקני התלייה , הם גם יעצו איזה מתקן הכי מתאים , ועל אף שבחרתי מתקן מסויים הם הגיעו למסקנה כי יתאים לי יותר מתקן אחר , וזו היה לחלוטין המלצה נכונה.
בנוסף לכל זה , ההתקנה אצלם , זה לא לשים את הטלויזיה לחבר לממיר וללכת: אלא , תיכנון , ביצוע , חיבור הכל למערכת הקולנוע הביתית ואפילו שיפורים בהתקנה של המערכת הביתית . השארת כבלים איכותיים בקיר למקרה שהארכיטקטורה
של מערכת הקולנוע תשתנה וכיול של כל המערכת ביחד הן של הטלויזיה החדשה והן של המימשקים שלה למערכת הקולנוע הביתית.
בנוסף, קיבלתי מתנה גם ערכת ניקוי מסך איכותית .

כשאני חושב על המובילים של מיני ליין , שסחבו לי את הטלויזיה כמו שק קמח ואחרי זה צריך היה לתאם התקנה ,
אז לכאורה אפשר לומר שאולי, וגם זה לא בטוח ההתקנה "זולה" - רק "100 שח , או אפילו "כלולה במחיר" , אבל .....
you get what you paid for . המרחק הוא כמו מהארץ למאדים.

בנוסף, אני יודע כי אניגמה עומדת מאחורי , ותעזור לי בכל שאלה ותעזור לפתור כל בעיה שלא תיהיה חס וחלילה , גם מול היבואן. עיזבו מדובר בליגה אחרת ו- great value for money

אני ממליץ בחום על רכישה מחנות מתמחה באופן כללי ובהחלט ממליץ בחום על אניגמה, ישראל וצוותו , כמקום
מומלץ ביותר לרכישה של ציוד אודיו וידאו והתקנתו.
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #14 

@moshesp
תודה על השיתוף ... אכן אין על ישראל (Y) "מענטש" אמיתי (f) (f)
תתחדש ושתף כמה תמונות כדי שנהנה כולנו :D
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

blanco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #15 

שלום לכולם.

מאיפה אני קונה LG OLED65C8Y במחיר הכי טוב ? וכמה...?

תודה רבה לכולם.

moshesp פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

האם אתה מחפש רק מחיר זול , עם התקנה של היבואן ( התקנה בסיסית צמודת קיר או על המעמד) , או
שאתה מחפש גם התקנת חנות מתמחה עם התקנה הכוללת גם חיבוריות למערכת סאונד קיימת וכו
חנות מתמחה ( בצפון או מרכז , תלוי במגורים) , תיתן לך לטעמי את המחיר הטוב ביותר וגם השירות הטוב ביותר כמובן
באופן פרופורציונאלי לכך שהם נותנים יותר .
אני קניתי באניגמה והם מעולים .
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

blanco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

@moshesp
קניתי אתמול דרך אולסייל ב 11,000 והיום היא אמורה להגיע .

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 75 פעמים

שליחה #18 

אני מבין שבאולסייל בדרך כלל המחירים הזולים ביותר, זה מהניסיון שצברתי כקורא פה בפורום בשנה האחרונה. מגישים הצעה נמוכה, חוזר נציג טלפוני ואז מסכמים על מחיר שלרוב הוא הנמוך ביותר בשוק. כמובן שיש גם חסרונות בשיטה הזו והקנייה לא מתאימה לכולם. מישהו יודע אם עדיין יש במלאי 55B7Y , ובכמה נמכרת? לא מחיר זאפ, אני מדבר על העולם האמיתי, מישהו קנה בימים האחרונים ויכול לספר? תודה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #19 

כל השרשור הזה ואין תמונות?
למחוק!

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 75 פעמים

שליחה #20 

GiladY כתב:אני מבין שבאולסייל בדרך כלל המחירים הזולים ביותר, זה מהניסיון שצברתי כקורא פה בפורום בשנה האחרונה. מגישים הצעה נמוכה, חוזר נציג טלפוני ואז מסכמים על מחיר שלרוב הוא הנמוך ביותר בשוק. כמובן שיש גם חסרונות בשיטה הזו והקנייה לא מתאימה לכולם. מישהו יודע אם עדיין יש במלאי 55B7Y , ובכמה נמכרת? לא מחיר זאפ, אני מדבר על העולם האמיתי, מישהו קנה בימים האחרונים ויכול לספר? תודה.
...
במחסני חשמל יש מבצע עד יום ראשון 5,463 עם קופון. מחיר טוב?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”