pioneer LX87
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
יש גם אפליקציה שעוזרת בנושא החיבורים והכיול.
@ארז_וחני
הי...תודה על המענה....אבל רכשתי אותו יד 2 ללא חוברת....אמנם חיפשתי ברשת הוראות הפעלה אבל לא מצאתי בעיברית...
בגדול רציתי לדעת איך להזרים קבצים מהנייד.....בנוסף הורדתי את האפליקציה icontrol av ולא הצלחתי לחבר את הרסיבר
הי...תודה על המענה....אבל רכשתי אותו יד 2 ללא חוברת....אמנם חיפשתי ברשת הוראות הפעלה אבל לא מצאתי בעיברית...
בגדול רציתי לדעת איך להזרים קבצים מהנייד.....בנוסף הורדתי את האפליקציה icontrol av ולא הצלחתי לחבר את הרסיבר
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
תתחדש ותהנה ממנו לבריאות 
תעשה גיגול תכתוב pioneer lx 87 pdf ותקבל הכל, בזמן הזה שכתבת שירשור יכולת לסיים לקרוא את החוברת....
כבר כתבת בכותרת ההודעה pioneer lx87, אם
באמת קשה לך לכתוב תעשה העתק הדבק ותוסיף pdf
תעשה גיגול תכתוב pioneer lx 87 pdf ותקבל הכל, בזמן הזה שכתבת שירשור יכולת לסיים לקרוא את החוברת....
כבר כתבת בכותרת ההודעה pioneer lx87, אם
באמת קשה לך לכתוב תעשה העתק הדבק ותוסיף pdf
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 21/08/2018 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
תתחדש, אבל קטונתי מלהבין את השיקול ברכישה שכזאת. רסיבר מדור ישן, מאד מוגבל מבחינת פיצ'רים בסיסיים. ואני בטוח ששלמת לפחות 4000 שח - מחיר של רסיבר חדש באותה רמה והרבה יותר מתקדם כמו הדנון X4400H. היה לי פיוניר ELITE בעבר (נראה לי SC73 אבל לא בטוח). נלקח לבדיקה מחנות יורוקום ואחרי 3 ימים הוחזר...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·תתחדש אבל! אבל למה זה צריך להגיע ממך כל פעם בשירשורי התחדשתי, שים לב אתה לא חייב לכתוב את זה, אם אתה רוצה לשתף מה היה לך ואת ההתרשמות שלך, למה אתה עושה את זה כל פעם בשירשורי התחדשתי?BARBIE כתב:תתחדש, אבל קטונתי מלהבין את השיקול ברכישה שכזאת. רסיבר מדור ישן, מאד מוגבל מבחינת פיצ'רים בסיסיים. ואני בטוח ששלמת לפחות 4000 שח - מחיר של רסיבר חדש באותה רמה והרבה יותר מתקדם כמו הדנון X4400H. היה לי פיוניר ELITE בעבר (נראה לי SC73 אבל לא בטוח). נלקח לבדיקה מחנות יורוקום ואחרי 3 ימים הוחזר......
לפחות אתה אומר תתחדש כי פעם גם את זה לא היית אומר
כן אנחנו יודעים שאתה הרקוף jjizmo חיים זירקין ועוד ועוד ועוד.
טיפ ממני, תשתדל לשנות את זה, זה לא נעים.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Amir64
-
- גורו

כןןן,BARBIE כתב:תתחדש, אבל קטונתי מלהבין את השיקול ברכישה שכזאת. רסיבר מדור ישן, מאד מוגבל מבחינת פיצ'רים בסיסיים. ואני בטוח ששלמת לפחות 4000 שח - מחיר של רסיבר חדש באותה רמה והרבה יותר מתקדם כמו הדנון X4400H. היה לי פיוניר ELITE בעבר (נראה לי SC73 אבל לא בטוח). נלקח לבדיקה מחנות יורוקום ואחרי 3 ימים הוחזר......
SC-LX87 מאוד מוגבל מבחינת פיצרים בסיסיים, בוודאי.
רסיבר דגל לשנת 2013.
למי שלא מעניין אותו אטמוס, הוא רסיבר מעולה גם היום.
אז היה לך SC73,
אחד הנסיונות הראשונים (והכושלים) של פיוניר עם הגברה של ACEPower,
שלא כל כך הצליחה, ופיוניר זנחו אותם מהר, לטובת הגברה אחרת.
זה ממש לא אומר כלום על ה- 87, שזה רסיבר אחר לגמרי מה- 73.
ובטוח שאם החזרת אותו לאחר 3 ימים, ממש לא הספקת להבין איך עושים כיול כמו שצריך לרסיבר הזה.
וכמובן שמשנה גם איזה רמקולים חיברת אליו.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·"אחלה" זאת לא חברה שמכינה חומוס גרוע? 🤣🤣🤣עופרפולק כתב:קנית אחלה מגבר...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
·Amir64 כתב:כןןן,......
SC-LX87 מאוד מוגבל מבחינת פיצרים בסיסיים, בוודאי.![]()
...
מבחינת פיצ'רים חיוניים לרסיבר קולנוע ביתי שום דבר לא השתנה עד היום. נראה אותך מצליח להאזין למוסיקה מהרשת או מרדיו או מ CD ובו זמנית להציג וידאו ממקור אחר כמו ממיר של YES על המסך עם רסיבר פיוניר כולל ספינת הדגל העכשווית שלהם. פוקציה טבעית ברסיברי דנון וימהה לא קיימת בפיוניר. כשאתה בוחר מקור אודיו, יציאת הוידאו מושבתת פרט להצגת תפריטים של אותו מקור אודיו כמו רדיו אינטרנט... את ה SC73 החלפתי בימהה A2020 וזה היה שיפור מאד משמעותי מכל הבחינות כולל איכות הסאונד בסטריאו. אגב פיוניר עד היום משתמשת בהגברה CLASS D ברסיברים היקרים, אבל לא ברור לי אם זו אותה הגברה של חברת ICEPOWER...
- Amir64
-
- גורו

לגבי רדיו, לא יודע.
מקורות אחרים בוודאי שאפשרי.
רק צריך להשתמש ב- Zone2/3/4 כדי לבצע זאת.
אפשר גם לבצע זאת ע"י חיבור אודיו אופטי\קואקסיאלי\אנאלוגי, ממקור כל שהוא, אל כניסה מתאימה ברסיבר, ולשייך אותה לכניסה של ממיר הלווין, לדוגמה.
ואז בבחירה פשוטה אתה בוחר אם אתה שומע דרך כניסת HDMI או דרך כניסה אחרת, וכך שומע את האודיו מהמקור שבחרת.
התכונה הזו הייתה כלולה גם ברסיברים של פיוניר.
לדוגמה, יש לי רסיבר ישן של פיוניר, AX4, ואפשר לשנות את מקור הוידאו תוך כדי שמיעה של כל מקור.
אני בחיים לא השתמשתי בתכונה זו, ומחיפוש קצר ברשת נתקלתי במעט תלונות על חוסר התכונה זו.
כנראה פיוניר החליטו, שהתכונה מיותרת, אם היא כבר ניתנת למימוש באמצעות איזורי השמיעה.
לא מנסה להגן על החלטה זו שלהם, וכנראה לא מפריע להם שמי שזו תכונה חשובה לו יקנה רסיבר של חברה אחרת.
אם הם היו מרגישים שזה פוגע בהם, הם היו משאירים את התכונה.
הרסיברים האחרונים שפיוניר השתמשו בהם בהגברה של ACEPower היו בשנת 2011.
מאז הם משתמשים בהגברה דיגיטאלית פרי פיתוח שלהם (כך הם אומרים לפחות)
אני השוותי ראש בראש את הרסיברים (LX55 (ICEPower ו- LX56 עם ההגברה שלהם, ולדעתי, כמו לדעת הרבה מבקרים, יש שיפור רציני ברמת האודיו.
מקורות אחרים בוודאי שאפשרי.
רק צריך להשתמש ב- Zone2/3/4 כדי לבצע זאת.
אפשר גם לבצע זאת ע"י חיבור אודיו אופטי\קואקסיאלי\אנאלוגי, ממקור כל שהוא, אל כניסה מתאימה ברסיבר, ולשייך אותה לכניסה של ממיר הלווין, לדוגמה.
ואז בבחירה פשוטה אתה בוחר אם אתה שומע דרך כניסת HDMI או דרך כניסה אחרת, וכך שומע את האודיו מהמקור שבחרת.
התכונה הזו הייתה כלולה גם ברסיברים של פיוניר.
לדוגמה, יש לי רסיבר ישן של פיוניר, AX4, ואפשר לשנות את מקור הוידאו תוך כדי שמיעה של כל מקור.
אני בחיים לא השתמשתי בתכונה זו, ומחיפוש קצר ברשת נתקלתי במעט תלונות על חוסר התכונה זו.
כנראה פיוניר החליטו, שהתכונה מיותרת, אם היא כבר ניתנת למימוש באמצעות איזורי השמיעה.
לא מנסה להגן על החלטה זו שלהם, וכנראה לא מפריע להם שמי שזו תכונה חשובה לו יקנה רסיבר של חברה אחרת.
אם הם היו מרגישים שזה פוגע בהם, הם היו משאירים את התכונה.
הרסיברים האחרונים שפיוניר השתמשו בהם בהגברה של ACEPower היו בשנת 2011.
מאז הם משתמשים בהגברה דיגיטאלית פרי פיתוח שלהם (כך הם אומרים לפחות)
אני השוותי ראש בראש את הרסיברים (LX55 (ICEPower ו- LX56 עם ההגברה שלהם, ולדעתי, כמו לדעת הרבה מבקרים, יש שיפור רציני ברמת האודיו.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
פיצרים זה חשוב אבל לא לכולם.
מי שרוכש רסיבר כמו ה 87 אוהב סאונד איכותי וזה תאמת מה שחשוב לדעתי.
פיצרים יש רסיברים ב1500 שקלים באמזון שיש להם כמעט הכל
מי שרוכש רסיבר כמו ה 87 אוהב סאונד איכותי וזה תאמת מה שחשוב לדעתי.
פיצרים יש רסיברים ב1500 שקלים באמזון שיש להם כמעט הכל
יש לי את ה87 מדהים ביכולות אין שום בעייה