סמסונג 55Q7FN ב 5800 שח. לרכוש או להמתין לירידה נוספת?
שלום
המסך הזה מתומחר ב 7490 בזמן ההשקה. אתמול קבלתי קבלתי הצעה של 5800 עד 36 תשלומים ללא ריבית מחנות מתמחה (אחריות סמליין לא שזה שווה הרבה). אם לשפוט את השינוי במחיר של ה 55Q7F משנה שעברה, המחיר בהשקה היה 9800 והיום היחידות האחרונות נמכרון ב 4800 שח מהיבואן המקורי. ברור כי כאן יש גם אלמנט של ביטול המיסים. השאלה היא, יש לי כרגע מסך 50 איטש סוני, ואין ממש דחיפות לשדרג (פרט לעובדה ששדרגתי רסיבר מימהה ישן לדנון X4400H שתומך ב 4k וגם רכשתי אפל TV 4k אין לי עדיין מסך 4k). האם לקחת את ה Q7FN ב 5800 או להמתין שהמחיר ירד מתחת ל 5000? אם כן, מתי זה צפוי? חשבתי להמתין למבצעי החגים או ראש השנה, אבל אני בספק שאד אז תהיה ירידה משמעותית. תכלס, ה Q7FN בבריטניה יקר יותר מה Q7F ב 50 פאונד, לא ברור למה בארץ הפעם הוא 1200 שח כרגע.
המסך הזה מתומחר ב 7490 בזמן ההשקה. אתמול קבלתי קבלתי הצעה של 5800 עד 36 תשלומים ללא ריבית מחנות מתמחה (אחריות סמליין לא שזה שווה הרבה). אם לשפוט את השינוי במחיר של ה 55Q7F משנה שעברה, המחיר בהשקה היה 9800 והיום היחידות האחרונות נמכרון ב 4800 שח מהיבואן המקורי. ברור כי כאן יש גם אלמנט של ביטול המיסים. השאלה היא, יש לי כרגע מסך 50 איטש סוני, ואין ממש דחיפות לשדרג (פרט לעובדה ששדרגתי רסיבר מימהה ישן לדנון X4400H שתומך ב 4k וגם רכשתי אפל TV 4k אין לי עדיין מסך 4k). האם לקחת את ה Q7FN ב 5800 או להמתין שהמחיר ירד מתחת ל 5000? אם כן, מתי זה צפוי? חשבתי להמתין למבצעי החגים או ראש השנה, אבל אני בספק שאד אז תהיה ירידה משמעותית. תכלס, ה Q7FN בבריטניה יקר יותר מה Q7F ב 50 פאונד, לא ברור למה בארץ הפעם הוא 1200 שח כרגע.
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@BARBIE
·במחיר של 5800 , ניתן לקבל גם את האולד 55 אינטש b7y של LG שכולל 3 שנות אחריות מלאה ( לא נישארו הרבה חתיכות)
ה- Q7FN , היא טלויזיה של פאנל מסוג VA עם תאורה צידית EDGE LED , ובמחיר שציינת יש להוסיף 200 ש"ח להגדלת האחריות
כי היא מגיעה רק עם שנה אחריות.
בחדרים מאוד מוארים לסמסונג יש יתרון , בחדרים חשוכים יותר לאולד.
זויות צפיה של האולד טובות לאין שיעור
תכתוב בגוגל : rtings lg b7a vs samsung q7fn להשוואה בין הדגמים
ובנוסף כפי שכתבת השירות של סמליין/ אלקטרוניקס פרו פחות טוב, אולם יש כאן חוות דעת שהוא במגמת שיפור , עקב התלונות הרבות.
בהצלחה
·במחיר של 5800 , ניתן לקבל גם את האולד 55 אינטש b7y של LG שכולל 3 שנות אחריות מלאה ( לא נישארו הרבה חתיכות)
ה- Q7FN , היא טלויזיה של פאנל מסוג VA עם תאורה צידית EDGE LED , ובמחיר שציינת יש להוסיף 200 ש"ח להגדלת האחריות
כי היא מגיעה רק עם שנה אחריות.
בחדרים מאוד מוארים לסמסונג יש יתרון , בחדרים חשוכים יותר לאולד.
זויות צפיה של האולד טובות לאין שיעור
תכתוב בגוגל : rtings lg b7a vs samsung q7fn להשוואה בין הדגמים
ובנוסף כפי שכתבת השירות של סמליין/ אלקטרוניקס פרו פחות טוב, אולם יש כאן חוות דעת שהוא במגמת שיפור , עקב התלונות הרבות.
בהצלחה
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
@moshesp
·
תודה. OLED היא לא אופציה עבורי כי יש לי מחשב גיימינג שמחובר לרסיבר ומשם לטלויזיה. אני לעיתים קרובות משתמש במסך כמוניטור וזה מאד מסוכן אם הדסקטופ ישאר סטטי על המסך. גם עיבוד התמונה ב B7 בעייתי מאד. אני גם קורא המון תלונות על שינויים בגוון הצבא לבן לצהוב וקצוות שהופכים לוורוד...
·
תודה. OLED היא לא אופציה עבורי כי יש לי מחשב גיימינג שמחובר לרסיבר ומשם לטלויזיה. אני לעיתים קרובות משתמש במסך כמוניטור וזה מאד מסוכן אם הדסקטופ ישאר סטטי על המסך. גם עיבוד התמונה ב B7 בעייתי מאד. אני גם קורא המון תלונות על שינויים בגוון הצבא לבן לצהוב וקצוות שהופכים לוורוד...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בעוד חמש שנים ישלמו לך כדי שתיקח את המסך הזה...
אני במקומך הייתי מחכה
אני במקומך הייתי מחכה
BARBIE ידידי.
לא מבין אותך, האם למעבר ממסך סוני "50 למסך אחר בגודל "55 אתה קורא שדרוג?
אם לעבור אז מינימום "65, לזה הייתי קורא שדרוג.
אם הסוני הוא לא חכם מספיק אפשר לשקול להוסיף לו סטרימר.
חישובי הכסף לא נחשבים כשדרוג (של חווית הצפיה) והמחיר בודאות ירד אם תחכה.
חישובי הכסף לא נחשבים כשדרוג (של חווית הצפיה) והמחיר בודאות ירד אם תחכה.
·se1 כתב:BARBIE ידידי.
חישובי הכסף לא נחשבים כשדרוג (של חווית הצפיה) והמחיר בודאות ירד אם תחכה....
זה לחדר מחשב, צפיה ממרחק 170 ס"מ אם נשענים לאחור, 150 אם מתקרבים. 65 לא בא בחשבון. הסוני כוללת סמארט שאני בקושי משתמש בו. חשוב לי צפיה בסרטי תלת ממד ולכן השדרוג חייב להיות למסך שהוא 3D READY כמו הסמסונג החדשות (נתנות לשדרוג כמסך 3D אקטיבי בעזרת ערכת 3D VISION 2 של NVIDIA). בדקתי זאת בחנות עם המחשב שלי ומסך סמסונג NU8000 וזה עבד מצויין. כעקרון כל מסך שתומך ב 120 הרץ במבוא מזוהה כ 3D READY עי הדריבר של NVIDIA.
אני כרגע קצת מתלבט בין סמסונג 55Q7FN ל 55Q8CN שיקרה ממנה ב 1000 שח, למרות שהיא מסדרה 7 ולא מסדרה 8 בחול (מסך שלה גם EGDE LED). יש לה שיפור בקונטרסט, מסך כעור, ו 8 שורות LEDים במקום רק 6 ב Q7FN שזה משפר באופן מוגבל של יכולות ה LOCAL DIMMING המאד מוגבלות גם כך.
את ה Q8NC אפשר לקבל ב 7000 שח ואת ה Q7FN ב 5820 שח. הפער בניהן גם בחול לא גבוה (200 פאונד).
הבעיה היא שמדובר בדגמים חדשים שאני לא מוצא בתצוגה זה ליד זה בשום חנות בכדי להשוות ולהחליט אם ה Q8 שווה את ה 1000 שח תוספת...
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
צודק , אם השימוש הוא גם לגיימינג , אז זה לא נכון לרכוש אולד.BARBIE כתב:@moshesp
·
תודה. OLED היא לא אופציה עבורי כי יש לי מחשב גיימינג שמחובר לרסיבר ומשם לטלויזיה. אני לעיתים קרובות משתמש במסך כמוניטור וזה מאד מסוכן אם הדסקטופ ישאר סטטי על המסך. גם עיבוד התמונה ב B7 בעייתי מאד. אני גם קורא המון תלונות על שינויים בגוון הצבא לבן לצהוב וקצוות שהופכים לוורוד......
שינויי הגוון אני מניח שאתה אולי מתכוון לפונקציית ה ABL ,
גם אני אישית היתי אולי חושב על q9fn שהוא גם FALD ובליגה אחרת מה Q7FN , אבל המחיר שציינת עבור ה Q7FN
נישמע לי מצויין.
לגבי האם לחכות שהמחיר ירד או לרכוש עכשיו: זו שאלה "קצת" פילוסופית .
תלוי בתקציב וברמת הפילוסופיה ש"שופכים" על ההחלטה.
לאדם אחד ... חצי שנת חיים שווה מליונים , ואם היא שווה מליונים , מה זה תוספת של 900 ש"ח עבור הנאה צרופה.
אדם אחר ... התקציב כרגע לוחץ מכל מיני סיבות ויש לו אלטרטיבה סבירה כרגע ולכן חצי שנת החיים עם המצב הקיים לא כל כך נורא
לאדם אחר , הלכה לו הטלויזיה , אין לו תקציב אבל טלויזיה לא קונים כל יום, ולכן הוא ממילא מחלק את זה ל- 36 תשלומים שווים אז "מה זה בינינו" עוד 10 ש"ח לחודש
בקיצר , נושא סוביקטיבי ולא טכני אוביקטיבי
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!