Max
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בוקר..
שאלה לגבי הקלטות ב- MAX.
יצא לי להקליט בחודש האחרון מספר שידורים ישירים מערוץ EuroSport.
היה מדובר בשידורים ישירים שהתארכו קצת מעבר למתוכנן בלוח השידורים, ולכן ה- MAX הפסיק את ההקלטה בטרם הסתיימו המשחקים.
מה האפשריות, אם בכלל, הקיימות ב- MAX על מנת למנוע מקרים אלו? האם סימון הקלטה לתכנית הבאה בתור זה הפתרון היחידי?
תודה,
Giliboy
שאלה לגבי הקלטות ב- MAX.
יצא לי להקליט בחודש האחרון מספר שידורים ישירים מערוץ EuroSport.
היה מדובר בשידורים ישירים שהתארכו קצת מעבר למתוכנן בלוח השידורים, ולכן ה- MAX הפסיק את ההקלטה בטרם הסתיימו המשחקים.
מה האפשריות, אם בכלל, הקיימות ב- MAX על מנת למנוע מקרים אלו? האם סימון הקלטה לתכנית הבאה בתור זה הפתרון היחידי?
תודה,
Giliboy
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זו דרך אחת, אבל יש למקס אפשרות גם להוסיף זמן בתחילה ובסיום כל תוכנית (סוג של זמן אקסטרה לכל צרה שלא תבוא).
עקרונית, ה-EPG היה צריך להשתנות במקרה כזה (כלומר, מישהו כנראה לא שם לב במח' הבקרה) ולהאריך את התוכנית (מה שאוטומטית היה פותר לך את הבעיה).
תוסיף זמן לסוף (רק שזה משפיע על כל התוכניות, לא רק על תוכנית ספציפית).
עקרונית, ה-EPG היה צריך להשתנות במקרה כזה (כלומר, מישהו כנראה לא שם לב במח' הבקרה) ולהאריך את התוכנית (מה שאוטומטית היה פותר לך את הבעיה).
תוסיף זמן לסוף (רק שזה משפיע על כל התוכניות, לא רק על תוכנית ספציפית).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

היי עופר, תודה.
האם אפשרי לקבוע זאת גורף ברמת ה- MAX או שזה Per הקלטה?
ועוד דבר,
בקרה מסוג זה שהזכרת, קיימת לגבי כל ערוץ נידח (תחרות סנוקר ב- Eurospor, במקרה הזה) שחורג בזמנים?
תודה,
Giliboy
האם אפשרי לקבוע זאת גורף ברמת ה- MAX או שזה Per הקלטה?
ועוד דבר,
בקרה מסוג זה שהזכרת, קיימת לגבי כל ערוץ נידח (תחרות סנוקר ב- Eurospor, במקרה הזה) שחורג בזמנים?
תודה,
Giliboy
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גורף.
אנשי הבקרה לא תמיד שמים לב. אם יש פיגוע וכאלה אז הם תמיד מעדכנים, אבל בשוטף זה תלוי במידה רבה בערוצים עצמם שצריכים להודיע על שינויים.
אני יודע שערוץ 10 ויס עבדו בזמנו על ערוץ תקשורת שמעדכן את ה-EPG של יס באופן חי ומיידי אם יש שינויים. לא יודע אם הם מימשו את זה בסוף.
אנשי הבקרה לא תמיד שמים לב. אם יש פיגוע וכאלה אז הם תמיד מעדכנים, אבל בשוטף זה תלוי במידה רבה בערוצים עצמם שצריכים להודיע על שינויים.
אני יודע שערוץ 10 ויס עבדו בזמנו על ערוץ תקשורת שמעדכן את ה-EPG של יס באופן חי ומיידי אם יש שינויים. לא יודע אם הם מימשו את זה בסוף.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

באסה..
כל הדיסק שלי התמלא רק באליפות הסנוקר..
ומה..? משחק גמר, 4 משחקונים לסוף ונקטעה ההקלטה..
איפה השידורים החוזרים כשצריךצ אותם...?
Giliboy
איפה השידורים החוזרים כשצריךצ אותם...?
Giliboy
לא תמיד? עוד לא היה מקרה שזה עבד אצליoferlaor כתב: אנשי הבקרה לא תמיד שמים לב. אם יש פיגוע וכאלה אז הם תמיד מעדכנים, אבל בשוטף זה תלוי במידה רבה בערוצים עצמם שצריכים להודיע על שינויים....
ויטלי
נו, Vitalyi, באמת.
איך בדיוק אתה מתכוון לפתור את גלישה בזמנים עם DVR?
איך תקליט 2 תוכניות בן-זמנית ותראה תוכנית שלישית מוקלטת עם DVR?
מה, ל-DVRים יש עכשיו EPG יותר טוב מזה של יס?
וממתי DVR יודע לפענח את התוכן המוצפן שמגיע דרך הצלחת?
אני מוסיף קבוע 5 דקות buffer לפני כל הקלטה, וב-99% מההקלטות מסתבר שלא צריך בסוף, ואני מוצא את עצמי לוחוץ FF כדי לקפוץ לתחילת התכנית.
אני מוסיף קבוע 5 דקות buffer לפני כל הקלטה, וב-99% מההקלטות מסתבר שלא צריך בסוף, ואני מוצא את עצמי לוחוץ FF כדי לקפוץ לתחילת התכנית.
מרק,mark13 כתב:נו, Vitalyi, באמת.
אני מוסיף קבוע 5 דקות buffer לפני כל הקלטה, וב-99% מההקלטות מסתבר שלא צריך בסוף, ואני מוצא את עצמי לוחוץ FF כדי לקפוץ לתחילת התכנית....
לפי סדר השאלות שלך:
אין צורך "לגלוש בזמנים" כדי להקליט - אתה מתכנת את זמני הקלטה ב-EPG של הממיר הרגיל וב-DVR, זה לא סיפור גדול. וב-DVR אין לי בעיה לקבוע את זמן ההקלטה אפילו שעה לפני ושעה אחרי התוכנית - כי במידה ואחליט להשאיר את החומר המוקלט, אערוך אותו בקלות, אעביר ל-DVD ואמחק את המקור מכונן הקשיח.איך בדיוק אתה מתכוון לפתור את גלישה בזמנים עם DVR?...
לרוב המשפחות בבית יש לפחות שלושה ממירים (ואף יותר). מחירים של מקליטי DVD טובים עם כונן קשיח בימינו לא בשמים (אפשר למצוא דגמים ישנים במחירים הזולים מ-MAX). תקנה בנוסף כרטיס PVR למחשב (פחות מ-500 ש"ח)- ותקבל גמישות שלא חלמת אליה עם MAX. אני כבר לא מדבר על זה שאם יום אחד תחליט לעזוב את YES, ה-MAX יהפוך לבלטה חסרת תועלת. במסלול השכירות של MAX בכלל תזרוק כ-1000 ש"ח ללא תמורה תמידית.איך תקליט 2 תוכניות בן-זמנית ותראה תוכנית שלישית מוקלטת עם DVR?...
למה שארצה EPG ב-DVR? אינני מוותר על הממיר הרגיל. הרי אתה לו דורש שיהיה EPG בטלוויזיה - למה לדרוש זאת מ-DVR? (ראה גם את התשובה על השאלה הראשונה).מה, ל-DVRים יש עכשיו EPG יותר טוב מזה של יס?...
כבר עניתי על זה בסעיף הקודם.וממתי DVR יודע לפענח את התוכן המוצפן שמגיע דרך הצלחת?...
לי יש חמישה ממירים, שני DVD מקליטים עם כונן הקשיח ו-PVR, לכן אישית בכלל לא הייתי צריך את MAX. לקחתי אותו לאשתי כי היא לא "מתחברת" לציוד הקיים, רציתי להקל עליה. ואחרי סדרה של "פספוסים" ה-MAX משמש אצלנו כממיר רגיל, אפ אחד לא מקליט בו (אם אשתי רוצה משהו להקליט, היא אומרת לי - ואני מתכנת את DVR).
ויטלי
לא הפסדת הרבה. בערב היו משחקונים נורא ארוכים ודי משעממים. המשחקים בבוקר היו הרבה יותר מעניינים. אגב, לפעמים כן יש להם שידורים חוזרים.Giliboy כתב:באסה..
איפה השידורים החוזרים כשצריךצ אותם...?![]()
Giliboy...
Vitalyi, אני שמח בשבילך שכל מה תיארת קל לך לבצע. לי זה נשמע כמו טרחה גדולה.
אני מבין שבשביל להקליט תוכנית עם מרוחי בטחון, אתה שם ממיר אחד מול DVD מקליט, מתכנת העברה אוטומטית בממיר לתכנית הרצויה, וגם לזאת שלפניה וגם לזאת שאחריה, ו מתכנת את ה-DVD ליום ושעה שברצונך להקליט.
כל זה במקום לקנפג את המקס שיקליט X דקות לפני ו-Y דקות אחרי כל תכנית. טוב, על טעם וריח...
אני די נהנה בזמן האחרון מהיס מקס, ו- (טפו-טפו-טפו) לא סובל יותר מהבעיות של הקלטה או EPG
אפילו נסעתי לח"ל 3 שבועות ובחזרה חיקו לי כל הפרקים של כל הסדרות האהובות עלי.
אני מבין שבשביל להקליט תוכנית עם מרוחי בטחון, אתה שם ממיר אחד מול DVD מקליט, מתכנת העברה אוטומטית בממיר לתכנית הרצויה, וגם לזאת שלפניה וגם לזאת שאחריה, ו מתכנת את ה-DVD ליום ושעה שברצונך להקליט.
כל זה במקום לקנפג את המקס שיקליט X דקות לפני ו-Y דקות אחרי כל תכנית. טוב, על טעם וריח...
אני די נהנה בזמן האחרון מהיס מקס, ו- (טפו-טפו-טפו) לא סובל יותר מהבעיות של הקלטה או EPG
אפילו נסעתי לח"ל 3 שבועות ובחזרה חיקו לי כל הפרקים של כל הסדרות האהובות עלי.
אמאלה, מי עושה כך...... למה לסבך דברים פשוטיםmark13 כתב:Vitalyi, אני שמח בשבילך שכל מה תיארת קל לך לבצע. לי זה נשמע כמו טרחה גדולה.
אני מבין שבשביל להקליט תוכנית עם מרוחי בטחון, אתה שם ממיר אחד מול DVD מקליט, מתכנת העברה אוטומטית בממיר לתכנית הרצויה, וגם לזאת שלפניה וגם לזאת שאחריה, ו מתכנת את ה-DVD ליום ושעה שברצונך להקליט....
ויטלי