התחדשתי במסך חדש LG 55sk7900y
בוקר טוב לכולם,
שבוע שעבר קניתי מסך חדש 55sk7900y LG
המסך גדול! אפילו יותר מדי היתה לי פלזמה 42 בת 10 ועכשיו קפיצת מדרגה.
לקח לי קצת זמן לסדר אותה, היא עדיין לא מקונפגת היטב יש לי לינק לקינפוג מפורום הזה, אנסה בערב.
יש לי ממיר יס טוטאל, האם מישהו יודע אם זה אפשרי ששלט המג'יק של הטלוויזיה ישלוט גם על ממיר יס? (חיברתי ליציאה hdmi 3 שהיא לא יציאת cac) בסוף השבוע הממיר יוחלף לממיר 4k.
יש לי מנוי לנטפליקס, נראה טוב , מעט חשוך, נראה אחרי הקינפוג בערב.
כל המשפחה צריכה להתרגל.
תודה
חן
שבוע שעבר קניתי מסך חדש 55sk7900y LG
המסך גדול! אפילו יותר מדי היתה לי פלזמה 42 בת 10 ועכשיו קפיצת מדרגה.
לקח לי קצת זמן לסדר אותה, היא עדיין לא מקונפגת היטב יש לי לינק לקינפוג מפורום הזה, אנסה בערב.
יש לי ממיר יס טוטאל, האם מישהו יודע אם זה אפשרי ששלט המג'יק של הטלוויזיה ישלוט גם על ממיר יס? (חיברתי ליציאה hdmi 3 שהיא לא יציאת cac) בסוף השבוע הממיר יוחלף לממיר 4k.
יש לי מנוי לנטפליקס, נראה טוב , מעט חשוך, נראה אחרי הקינפוג בערב.
כל המשפחה צריכה להתרגל.
תודה
חן
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@dudu1234
תתחדש
שלט הטלויזיה לא יכול לעבוד מול ממיר יס (שלט הממיר יכול כמובן לשלוט על הדלקה /כיבוי /עוצמת שמע במסך).
אם חשוב לך לעבוד עם שלט אחד בלבד אז שקול רכישת שלט Logitech Harmony.
תתחדש
שלט הטלויזיה לא יכול לעבוד מול ממיר יס (שלט הממיר יכול כמובן לשלוט על הדלקה /כיבוי /עוצמת שמע במסך).
אם חשוב לך לעבוד עם שלט אחד בלבד אז שקול רכישת שלט Logitech Harmony.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
·תודה,
ביצעתי קינפוג ויש שיפור דרמתי באיכות התמונה כרגע,
יש לי שלט הרמוני 650 שאיתו אני שולט על יס והסאונד בר (חדש, שעכשיו הוא מיותר) והטלוויזיה הישנה (נמסרה כלאחר כבוד )
ניראה לי שארצה להישאר עם שלט המג'יק של LG, בסוף השבוע יבואו להתקין את ממיר האולטרה של יס. עד אז אחליט
עדיין אני מחפש את הגדרות הבלוטוס, על מנת להוסיף התקנים נדרשים (אוזניות אלחוטיות)
שוב, תודה
חן
·תודה,
ביצעתי קינפוג ויש שיפור דרמתי באיכות התמונה כרגע,
יש לי שלט הרמוני 650 שאיתו אני שולט על יס והסאונד בר (חדש, שעכשיו הוא מיותר) והטלוויזיה הישנה (נמסרה כלאחר כבוד )
ניראה לי שארצה להישאר עם שלט המג'יק של LG, בסוף השבוע יבואו להתקין את ממיר האולטרה של יס. עד אז אחליט
עדיין אני מחפש את הגדרות הבלוטוס, על מנת להוסיף התקנים נדרשים (אוזניות אלחוטיות)
שוב, תודה
חן
- NaorBenHamo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@dudu1234
·
תתחדש חבר, אני גם מעוניין לקנות כזאתי, אשמח אם תוכל לתת חוות דעת כאחד שיש לו אותה כמה זמן
·
תתחדש חבר, אני גם מעוניין לקנות כזאתי, אשמח אם תוכל לתת חוות דעת כאחד שיש לו אותה כמה זמן