יש לי שאלה לגבי מוכר מאיביי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בכל אתר משלוחים יש לו אפשרות לתת לך הצעת מחיר למשלוח... שלא יערבב אותך.
בגדול אתה גם יכול להזמין ומקסימום לפתוח complaint מול paypal
זה גם מאוד תלוי מי המוכר ומה הרייטינג שלו
ואם הוא מוכר דברים שמותר למכור..
בגדול אתה גם יכול להזמין ומקסימום לפתוח complaint מול paypal
זה גם מאוד תלוי מי המוכר ומה הרייטינג שלו
ואם הוא מוכר דברים שמותר למכור..
אישית זה לא מפחיד אותי אם הוא יבטל, קצת חבל.After the sale, I can not change anything. The delivery to Israel costs 57 euros, it is indicated that the delivery is only in Europe. I offer you three pairs of headphones for 400 euros with free delivery, pay via PayPal. If it does not suit you, I will simply cancel the sale ....
הוא טוען ש: שזה נותן לו רק משלוחים באירופה ולא מאפשר ישראל.
ולי זה לא מאפשר לקנות מבלי שהוא קבע מחיר משלוח
אולי להשאיר עליו חוות דעת שלילית, ושיאכל את לב.
אני לא מוכן ללכת על PAYPAL, מי יגן עלי או יתן לי גב אם משהו ישתבש.
שמה יש לו לפחות איזה רייטינג...
·staticx כתב:פעם קניתי גם ממוכר וגם מכרתי בעצמי גם לאחר שאיביי ביטלו את המכירה
סה"כ עם PAYPAL אתה מוגן, גם אם שולחים כסף שלא דרך מערכת שמפקחת על זה כמו EBAY....
ואיך PAYPAL יודעים שעל מה ששילמת זה למעשה קניה של מוצר/פריט?
איך תוכיח להם אם משהו הלך לא טוב עם המשלוח.
אישית, הייתי מוכן להקריב אפילו 100$ על פייפל, אם הוא היה אומר שהוא לא מסתדר או לא מסוגר להסתדיר דברים דרך EBAY
אבל אני דיי חושש לבצע הזמנה בהסתמך רק על PAYPAL
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
@legopart
·
כדי ש paypal יעבירו לו את הכסף הוא צריך לעשות 2 דברים
1. להזין מס' מעקב לדואר
2. לחכות תקופה של 14-21 יום
רק לאחר מכן הכסף מגיע אליו לחשבון.
כך או כך זה לא ממש מעניין את פייפל מה קנית אם זה מוצר או שירות, טלפון אחד אליהם לשירות לקוחות הישראלי והם מזכים אותך על הרכישה.
·
1. להזין מס' מעקב לדואר
כך או כך זה לא ממש מעניין את פייפל מה קנית אם זה מוצר או שירות, טלפון אחד אליהם לשירות לקוחות הישראלי והם מזכים אותך על הרכישה.
·staticx כתב:@legopart
·
1. להזין מס' מעקב לדואר
כך או כך זה לא ממש מעניין את פייפל מה קנית אם זה מוצר או שירות, טלפון אחד אליהם לשירות לקוחות הישראלי והם מזכים אותך על הרכישה....
אני חשבתי ש PAYPAL, זה: אתה מזין את המייל שלו והוא מקבל ישר את הכסף לחשבון...
איך זה עובד נכון?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78834
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אני ממש מבולבל. במקרים כאלה אתה קונה את המוצר דרך איביי (ומשלם בפייפל) ומקסימום משלם בנפרד את העלות של המשלוח.
אם המוכר שלח לך את כתובת המייל שלו, הוא מצפה שתעביר לו הסכום המבוקש על המשלוח, בהעברה פשוטה של פייפאל מחשבון לחשבון.
זוהי העברה שאינה מקושרת לביצוע עיסקה, ואכן יקשה עליך להוכיח בעתיד ששילמת על דמי משלוח. במקום זאת, בקש ממנו שישלח לך חשבונית לתשלום באמצעות פייפאל, הכוללת פירוט של המוצרים שישלחו ודרך השילוח. באופן זה תהיה מכוסה.
המוכר צודק שלאחר שבוצעה העיסקה באיביי, לא יוכל לשלוח לך חשבונית לתשלום נוסף על העיסקה שכבר בוצעה.
בהצלחה!
זוהי העברה שאינה מקושרת לביצוע עיסקה, ואכן יקשה עליך להוכיח בעתיד ששילמת על דמי משלוח. במקום זאת, בקש ממנו שישלח לך חשבונית לתשלום באמצעות פייפאל, הכוללת פירוט של המוצרים שישלחו ודרך השילוח. באופן זה תהיה מכוסה.
המוכר צודק שלאחר שבוצעה העיסקה באיביי, לא יוכל לשלוח לך חשבונית לתשלום נוסף על העיסקה שכבר בוצעה.
בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
איביי שינו לאחרונה מדיניות בנושא משלוחים בארה"ב. הם הקימו מרכזים לוגיסטיים למשלוח, בדומה למה שאמזון עושה, במטרה להקל על המוכרים.
המוכר לא מתעסק יותר במשלוח. הוא שולח למרכז הלוגיסטי. הוא מחליט אם המשלוח "בחינם" ועבור איזה מדינות - כלומר המוכר סופג את החיוב של איביי.
או שהמשלוח בתשלום ואז הקונה משלם. במקרה הזה המוכר לא יודע כמה איביי יחייבו בסופו של דבר. מה גם שכיום הם מוסיפים מיסים ושחרור משוער.
המוכר לא מתעסק יותר במשלוח. הוא שולח למרכז הלוגיסטי. הוא מחליט אם המשלוח "בחינם" ועבור איזה מדינות - כלומר המוכר סופג את החיוב של איביי.
או שהמשלוח בתשלום ואז הקונה משלם. במקרה הזה המוכר לא יודע כמה איביי יחייבו בסופו של דבר. מה גם שכיום הם מוסיפים מיסים ושחרור משוער.
Enjoy the Silence
קניות מאיביי בתשלום עם PayPal הן האפשרות הנפוצה ביותר אם לא היחידה. נראה לי שאיביי יעיפו אותו אם יגלו תשלום שלא עבר בצורה מסודרת דרך פייפאל, שכולל חיבור לפרסום הספציפי באיביי. גם עלות המשלוח צריכה לעבור דרך איביי (הם לוקחים אחוזים גם מזה).
נראה לי ש-PayPal מספקים הגנת קונה בכל מקרה, בנפרד מאיביי, כל עוד התשלום לא מועבר כתשלום "פרטי" (אפשרות שלא קיימת בחשבונות ישראלים, עד כמה שאני יודע), אבל הסיפור כאן נשמע חשוד. לדעתי, אל תסכים אם זה לא עובר דרך איביי. תהליך checkout הרגיל קורה ברובו באתר איביי, וכולל באמצע הכנסת סיסמא באתר PayPal ואז חזרה לאיביי לביצוע התשלום.
אולי הוא מוכר חדש שלא מכיר את התהליכים?
@OferL
אייביי לא מחייבים שימוש במשלוחים שלהם (GSP: Global Shipping Program).
נראה לי ש-PayPal מספקים הגנת קונה בכל מקרה, בנפרד מאיביי, כל עוד התשלום לא מועבר כתשלום "פרטי" (אפשרות שלא קיימת בחשבונות ישראלים, עד כמה שאני יודע), אבל הסיפור כאן נשמע חשוד. לדעתי, אל תסכים אם זה לא עובר דרך איביי. תהליך checkout הרגיל קורה ברובו באתר איביי, וכולל באמצע הכנסת סיסמא באתר PayPal ואז חזרה לאיביי לביצוע התשלום.
אולי הוא מוכר חדש שלא מכיר את התהליכים?
@OferL
אייביי לא מחייבים שימוש במשלוחים שלהם (GSP: Global Shipping Program).
אל תקנה ככה.
תבקש תשלום אחד שכולל המוצרים והמשלוח במערכת של ebay.
שהכול יהיה מגובה בהתכתבויות שם.
ככה תהיה לך הגנה על כל הסכום.
לא ככה. אל תקנה.
תבקש תשלום אחד שכולל המוצרים והמשלוח במערכת של ebay.
שהכול יהיה מגובה בהתכתבויות שם.
ככה תהיה לך הגנה על כל הסכום.
לא ככה. אל תקנה.
עשיתי טעות וממש השקעתי בפייפל ב request payment
הבעיה היא שהוא התעצבן וטען בתגובה כלפי, שביקשתי ממנו כסף על המוצרים שלו, ושהוא מתכוון להתקשר ל ebay או paypal ולדווח עלי על הונאה.
כרגע הוא ביטל את ההזמנות שהיו לי ברשימה.
ד"א: הוא מתכתב ברוסית, למרות שאני מבין אבל מסוגל להגיב רק באנגלית.
הבעיה היא שהוא התעצבן וטען בתגובה כלפי, שביקשתי ממנו כסף על המוצרים שלו, ושהוא מתכוון להתקשר ל ebay או paypal ולדווח עלי על הונאה.
ד"א: הוא מתכתב ברוסית, למרות שאני מבין אבל מסוגל להגיב רק באנגלית.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אני ממליץ לך לעצור רגע ולקרוא קצת על איבאי ועל פאיפל, יש לך חוסר ידע בסיסי איך הדברים עובדים...legopart כתב:עשיתי טעות וממש השקעתי בפייפל ב request payment
ד"א: הוא מתכתב ברוסית, למרות שאני מבין אבל מסוגל להגיב רק באנגלית....
·BUGY כתב:·אני ממליץ לך לעצור רגע ולקרוא קצת על איבאי ועל פאיפל, יש לך חוסר ידע בסיסי איך הדברים עובדים............
אתה יכול לציין לי ספציפית על מה אתה מתכוון?
כי לקרוא אני יכול עד מחר.
לאיזה נקודות ספציפית התכוונת?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·איך עובד פאיפל, מה ההגנות שהו מפסק. כנס לאתר שלהם יש לך FAQ טוב ותעזר בגוגל בשביל זה. ואז תעבור על איביא ומה הקשר שלהם לפאיפל ואיך הם מספקים הגנה ואז יהיה לך הרבה יותר פשוט להמשיך לבזבז כסף ברשת.legopart כתב:·......
אתה יכול לציין לי ספציפית על מה אתה מתכוון?
כי לקרוא אני יכול עד מחר.
לאיזה נקודות ספציפית התכוונת?...
כי משפט כזה אומר לי שאתה ממש לא מבין במה מדובר:
"אני לא מוכן ללכת על PAYPAL, מי יגן עלי או יתן לי גב אם משהו ישתבש. "