אחריות אמזון ארה"ב: Sold by לעומת Fulfilled by Amazon?
לפי מה שהבנתי מסיפורים כאן על קניות מאמזון ארה"ב, ותקנו אותי אם אני טועה, אם בתקופת האחריות היצרן לא עוזר בטיפול בבעיה (למשל בגלל שהאחריות לא בינלאומית), לפעמים אמזון עצמם מחליפים או נותנים החזר.
האם יש הבדל באופי הטיפול בין מוצרים שנמכרים ע"י אמזון עצמם (Sold by) לעומת רק Fulfilled by Amazon (FBA)?
האם יש הבדל באופי הטיפול בין מוצרים שנמכרים ע"י אמזון עצמם (Sold by) לעומת רק Fulfilled by Amazon (FBA)?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אין הבדל. בשני המקרים מקבלים שירות מאמזון עצמה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ההבדל הוא שמוצרי Sold by amazon
נמכרים מאוחסנים נשלחים ומקבלים שירות על ידי אמאזון.
בעוד ש-Fulfilled by Amazon
מאוחסנים נשלחים ומקבלים שירות על ידי אמאזון (מי שמוכר זה מוכרי צד ג שמאחסנים את המוצרים שלהם במחסני אמאזון )
נמכרים מאוחסנים נשלחים ומקבלים שירות על ידי אמאזון.
בעוד ש-Fulfilled by Amazon
מאוחסנים נשלחים ומקבלים שירות על ידי אמאזון (מי שמוכר זה מוכרי צד ג שמאחסנים את המוצרים שלהם במחסני אמאזון )
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אני משער שיש לאמזון יותר רווח כשהם המוכר "המלא" של המוצר, אז חשבתי שאולי יש הבדלים מסוימים, כמו מה קורה לגבי אחריות.vivi כתב:אין הבדל. בשני המקרים מקבלים שירות מאמזון עצמה....
אתה מתכוון להבדל רק ישר אחרי הקניה, או גם בתקופת האחריות?Nemesis כתב:מה שרק נשלח על ידי אמאזון, במקרה של בעיה ניתן לקבל החזר כספי בלבד ולא מוצר חלופי או זיכוי חלקי....