תשכחו כל מה (שחשבתם) שידעתם על גלדיאטורים 8O
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
@Huber
·
באסה, ואני כל כך אהבתי את הסרט..
ג'יימס
·
באסה, ואני כל כך אהבתי את הסרט..
ג'יימס
-
Huber
- חבר במועדון HT

ג'יימס, אני מקווה שאינך מקבל את כל המידע ההיסטורי שלך מסרטים הוליוודיים 
-
Huber
- חבר במועדון HT

בוודאי. כל מה שמראים בטלוויזיה זה מדוייק ואמיתי. במיוחד בערוץ Syfy.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בוא נהרוס לכם גם את הסרט 300
לא, הוא מקבל אותם מסרטוני יוטיוב הומוריסטייםHuber כתב:ג'יימס, אני מקווה שאינך מקבל את כל המידע ההיסטורי שלך מסרטים הוליוודיים...
אני לא מחווה פה דיעה על הסרטון הנ"ל. איני מכיר את החומר.
העיניין הוא שיוטיוב מוצף בסרטונים מסוג explainer , באלף ואחד נושאים שונים, שרבים מהם התגלו כבלתי מבוססים .
בסופו של דבר, המוטיבציה של יצרני הקליפים היא לרוב כספית ולא השכלת הציבור.
קח את הסרטון הנוכחי, ושוב, אין לי סיבה לחשוב שהוא לא מדייק, אבל ברור שהמוטיבציה של קולג' הומור זה לייצר סרטון משעשע וברור שגם אם כל מה שנאמר הוא אמת, אתה לא ממש מקבל תמונה מלאה על נושא הגלאדיאטורים.
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT

משה - אף אחד לא מחפש "תמונה מלאה" בסירטונים כאלו, אלו לא שיעורי היסטוריה. המטרה המרכזית של הסירטונים בערוץ הנ"ל היא לנפץ מיתוסים שהשתרשו בציבור כ"נכונים" ולתת נקודת מבט נכונה יותר. הנה דוגמא מושלמת לכך:
זה ברור לי וכמו שכתבתי, גם לא התיחסתי ספציפית לסרטון שהבאת.Huber כתב:משה - אף אחד לא מחפש "תמונה מלאה" בסירטונים כאלו, אלו לא שיעורי היסטוריה. המטרה המרכזית של הסירטונים בערוץ הנ"ל היא לנפץ מיתוסים שהשתרשו בציבור כ"נכונים" ולתת נקודת מבט נכונה יותר. הנה דוגמא מושלמת לכך:
...
פשוט שיעשע אותי המשפט שלך "מידע ההיסטורי שלך מסרטים הוליוודיים" בהקשר של מידע היסטורי מסרטוני יוטיוב. תתפלא, ישנם גם סרטים היסטוריים הוליוודיים שדווקא כן היו נאמנים לאמת.
לגבי "אף אחד לא מחפש תמונה מלאה", תתפלא כמה אנשים רבים מקבלים את עיקר המידע שלהם על העולם, מסרטוני יוטיוב ו/או אתרי אינטרנט בלתי מוסמכים. זה הרבה יותר קל מאשר להתעמק בקריאה עמוקה יותר, אפילו רק של דף וויקיפדיה.
זו אחת האירוניות של האינטרנט בכלל. יש המון מידע קל ונגיש לכולם, רק שאין שום בקרה או היררכיה של סמכות לגבי נכונות המידע הזה.
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT

משה - שחרר אחינו, זה לא ת'רד חפירה 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני יכל לשאול את אותה השאלה, לא? 
חחח, הרי אם אענה לך פה כפי שאני עונה פה בעצם, אז שנינו ממשיכים במה שרצית לעצור, לא?Huber כתב:אני יכל לשאול את אותה השאלה, לא?...
אתה לא באמת יכול לשאול את אותה שאלה כי אין סימטריה בינינו. אתה זה שפתחת את השרשור וגם הגבת למגיבים. הגבת גם לתגובתי (שזו בעצם פתיחת שיחה), אך כשעניתי (בשנית) החלטת להפסיק.
לדעתי, מי שלא רוצה להמשיך בשיחה (שהוא פתח, אבל בלי קשר) פשוט שותק, הוא לא מודיע לשני שהשני צריך לשתוק...
משה
@Huber לצערי נמחקה ההודעה האחרונה שלך שמאשימה אותי שוב בחפירות. שאלו יהיו עיקר חטאי בחיים 
אני מבין שמודעות עצמית היא לא אחת החוזקות שלך
https://bit.ly/2OPZaUn
אני מבין שמודעות עצמית היא לא אחת החוזקות שלך
https://bit.ly/2OPZaUn
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT