סקר - כל כמה זמן אתם מקבלים התקף של שדרגיטיס ?
למען האמת גם שאני שומע באוזניות במחשב אני רוצה לשדרג ליותר טובות
ואפילו שאני לא שומע כלום ואיך שאני נכנס לאתר אני רוצה לשדרג
ואפילו שאני לא שומע כלום ואיך שאני נכנס לאתר אני רוצה לשדרג
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/
http://www.kab.tv/
"שידרוג " אכן עולה כסף אבל לא בהכרח הרבה כסף ולפעמים גם לא עולה -
נניח החלפת כבלים, נניח טרייד אין על ציוד עם תוספת מחיר קטנה, נניח מכירת הציוד שלך כיד שנייה ורכישת ציוד אחר באותו הכסף או אם תוספת קטנה וכו'
שיקולי תקציב בהחלט מגבילים את אפשרויות השידרוג ואין מטרתי להכנס לחשבונות הבנק של חברי האתר אלא מנסה להבין את חומרת המחלה.
שלמה
נניח החלפת כבלים, נניח טרייד אין על ציוד עם תוספת מחיר קטנה, נניח מכירת הציוד שלך כיד שנייה ורכישת ציוד אחר באותו הכסף או אם תוספת קטנה וכו'
שיקולי תקציב בהחלט מגבילים את אפשרויות השידרוג ואין מטרתי להכנס לחשבונות הבנק של חברי האתר אלא מנסה להבין את חומרת המחלה.
שלמה
אני עכשיו עובד על פרוייקט שלם DIY של כבלים.
3 שיקולים נובעים מכך
1. שדרוג
2. DIY זה מספק מהנה וכל מה שכלל חברי האתר אמרו על זה אי פעם
3. וכנראה הכי חשוב - עלות כלכלית נמוכה
לגבי שאר הרכיבים, הרצון אף פעם לא נגמר, אבל הנוסחא לדעתי היא ללמוד לאהוב את הציוד שיש לך. הרי תמיד יש יותר טוב ואיכותי.
בכל פעם שאני החלפתי\מחליף משהו שיש לי בחדר קשה לי להפרד מהציוד הישן. מצד שני כמובן שאין יותר כיף מלקבל ציוד חדש...
קח את זה לתשומת ליבך.
3 שיקולים נובעים מכך
1. שדרוג
2. DIY זה מספק מהנה וכל מה שכלל חברי האתר אמרו על זה אי פעם
3. וכנראה הכי חשוב - עלות כלכלית נמוכה
לגבי שאר הרכיבים, הרצון אף פעם לא נגמר, אבל הנוסחא לדעתי היא ללמוד לאהוב את הציוד שיש לך. הרי תמיד יש יותר טוב ואיכותי.
בכל פעם שאני החלפתי\מחליף משהו שיש לי בחדר קשה לי להפרד מהציוד הישן. מצד שני כמובן שאין יותר כיף מלקבל ציוד חדש...
קח את זה לתשומת ליבך.
life is a game, play it.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אצלי זה בד"כ לא קורה כאשר אני בודק מכשיר חדש.
השבוע זה קרה לי ארבע פעמים...
פעם ראשונה, כשחזרתי מחו"ל ופשוט הרגשתי שהגיע זמן להחליף שלט...
פעם שניה, כשקיבלתי מכשיר לבדיקה (לא יכול לספר מאיזו קטגוריה עדיין, תגלו בקרוב) ופשוט התחשק לי לשמור אותו, וזה לא קורה הרבה, תתפלאו לשמוע!
פעם שלישית, כשקיבלתי את ה-PRESS RELEASE על המסכים של פנסוניק החדשים שהוכרזו (42" FULL HD)
פעם רביעית, לפני כמה ימים כשפיוניר הכריזה על המסכים 16,000:1 שלהם...
בקיצור, אני מתחיל לדבר עם האישה על כך שלאחרונה לא שדרגנו כלום, ושהמערכת נורא משעממת וצריכה איזה משהו (או משהם) חדשים. אחרי שנשבר לה לשמוע אותי מספר לה על כל התכונות הטובות של המכשירים שיגיעו, זה בערך הזמן שהם יגיעו רשמית ארצה והכל יהיה מוכן (נפשית, פיננסית וזוגיתית).
השבוע זה קרה לי ארבע פעמים...
פעם ראשונה, כשחזרתי מחו"ל ופשוט הרגשתי שהגיע זמן להחליף שלט...
פעם שניה, כשקיבלתי מכשיר לבדיקה (לא יכול לספר מאיזו קטגוריה עדיין, תגלו בקרוב) ופשוט התחשק לי לשמור אותו, וזה לא קורה הרבה, תתפלאו לשמוע!
פעם שלישית, כשקיבלתי את ה-PRESS RELEASE על המסכים של פנסוניק החדשים שהוכרזו (42" FULL HD)
פעם רביעית, לפני כמה ימים כשפיוניר הכריזה על המסכים 16,000:1 שלהם...
בקיצור, אני מתחיל לדבר עם האישה על כך שלאחרונה לא שדרגנו כלום, ושהמערכת נורא משעממת וצריכה איזה משהו (או משהם) חדשים. אחרי שנשבר לה לשמוע אותי מספר לה על כל התכונות הטובות של המכשירים שיגיעו, זה בערך הזמן שהם יגיעו רשמית ארצה והכל יהיה מוכן (נפשית, פיננסית וזוגיתית).