·
מדברים פה על הכיוון ההפוך. לקחת מודם/ראוטר של הספק או מודם/ראוטר פרטי זול ולהפוך אותו ל*מודם* בלבד (ולהשתמש בראוטר פרטי ללא מודם כראוטר). זאת הדרך היחידה בתשתית בזק להשתמש בראוטר ללא מודם שזה הדבר המומלץ לפי מה שאתה אומר

על תשתית בזק ולא ב" שוק סיטונאי" של פרטנר על הוטbelaciao כתב:@uh99
זה יעזור לי לעבוד על תשתית וספק סלקום מול ראוטר פרטי שלי במוד ברידג...

עוד חוסר דיוק הוט מחיובת לאפשר להתקין מודם פרטי כמו אצל בזק אך זה לא חשוב ללביאפרטנר, בדומה להוט, יכולה לצאת ידי חובתה בנושא זה על ידי מתן מודם בחינם אך כל עוד היא לא עושה כך יש לדרוש זאת ממנה בצורה תקיפה, גם על ידי פניה אליה וגם על ידי שליחת תלונות למשרד התקשורת....

פרטנר החלה בשיווק חבילות אינטרנט וTV על גבי תשתית הוטשיכולים כעת להציע לצרכן סל שירותים זול הן על גבי רשת הוט...

התשתיות יפתחו למתחרים - שים לב לזה שהכותרת מדברת על זמן עתיד. אני לא חושב שאי פעם קראתי אפילו ידיעה חדשותית אחת שמשרד התקשורת דאג לספק לעיתונאים (בשנים האחרונות) על משהו שיקרה ואכן הדבר קרה כפי שהובטח.uh99 כתב:לאור הצהרה של שר התקשורת להוזלה של השוק הסיטונאי על תשתית הסיטונאי על תשתית הוט התברר שלא כך הדברים לצערנו הצרכנים הפרטים![]()
הוט רשמית בשוק הסיטונאי: התשתיות שלה ייפתחו למתחרים![]()
פרטנר החלה בשיווק חבילות אינטרנט וTV על גבי תשתית הוט......
מבצע * תשתית + ספק + 2 ממירים + נתב שיחות + מודם ועם קו טלפון = 220 ש"ח אז היכן הוזלה
...

הבעיה שהתרגלנו לקבל הבטוחות ללא שום כיסוי ולכותרות רייקות מתוכן לדוגמא:TheComputer כתב:
התשתיות יפתחו למתחרים - שים לב לזה שהכותרת מדברת על זמן עתיד. אני לא חושב שאי פעם קראתי אפילו ידיעה חדשותית אחת שמשרד התקשורת דאג לספק לעיתונאים (בשנים האחרונות) על משהו שיקרה ואכן הדבר קרה כפי שהובטח....
לעומת זאת, שים לב שהכותרת השנייה שצירפת היא כן על משהו שקרה כבר וכמה מפתיע, משרד התקשורת לא מפרסם הודעה בנושא (לא ראיתי בכתבה השנייה שום זכר למשהו שהמשרד אמר על הידיעה החדשותית)...
המסקנה - כותרות על דברים שמשרד התקשורת אומר שיקרו - לקחת בערבון מוגבל מאוד.
התשובה למה זה עובד ככה ברורה כבר לכל בר דעת שקצת קורא ומתעניין בנושא....

כפי שכבר אתה יודע חבר, ככה זה עובד בישראל. חברות התקשורת מתייחסות ללקוחות בחוסר רצינות.[quote="uh99"]הבעיה שהתרגלנו לקבל הבטוחות ללא שום כיסוי ולכותרות רייקות מתוכן לדוגמא:[quote]...[/quote]
[url=http://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-660522]מנכ"ל חברת פרטנר: "גרמנו למפץ בשוק הטלוויזיה הרב ערוצי"[/url] :roll:
אם זה היה נכון מדוע המחיר של הטריפל של פרטנר לא ראלי:?: והמחיר של הוט לא ירד בכלל:!:
ואיין שום מידע על כמות הלקוחות שהתחברו למבצע של פרטנר:? 8O :??: [/quote]

רשימת ציוד קווי מאושר1. סוג הציוד: נתב כבלים אלחוטי
2. דגם: F@ST3686 V1B-IL
3. מספר תיק אישור סוג: 7-12661-0-109172
4. שם היצרן: SAGEMCOM
5. ארץ יצור: ארצות מותרות ביבוא
6. בעל תיק אישור סוג: הוט טלקום שותפות מוגבלת...

שמת-לב שהקפצת שרשור מלפני 10 חודשים?...

אכן רק השבוע נשלח לי ממשרד התקשורת את הקובץ אקסלNegativeIQ כתב:
שמת-לב שהקפצת שרשור מלפני 10 חודשים?.........