כך עבדתי במשך כמה חודשים ובסופו של דבר המכשירים שהבאתי מהאינטרנט החלו לשהק. זה התחיל ברעשים סטטיים ולאט לאט התקדם להפרעה משמעותית באיכות הסאונד - כזו שכבר לא יכולתי להתעלם ממנה. במטרה למצוא פתרון יציב וארוך טווח, יצרתי קשר עם ירון מחברת "צור סחר" איתו התייעצתי מספר פעמים בנושא. וכשראה את המערכת שלי, הציע לי פתרון שיאפשר לי להיפטר מחצי מהמכשירים שלי ולשמור על איכות סאונד אופטימלית. תחילה חששתי מלעבור לפתרון המבוסס על בלוטות', אך הודות להסבר קצר שקיבלתי מירון, הטכנולוגיה כבר הספיקה להתקדם משמעותית. המכשירים החדשים מגיעים עם פרוטוקול בשם "aptX HD" מבית קוואלקום.

הפרוטוקול החדש מאפשר העברת שמע באיכות גבוהה יותר דרך בלוטות' והתוצאה, אפילו לאודיופיל כמוני, נשמעה לא רעה בכלל ובהחלט לא נופלת בהרגשה הכללית מזו שהייתה לי קודם. המכשיר שהציע לי היה ה-B1 של חברת "Audioengine" בדגמו החדש ביותר התומך בפרוטוקול. הוא קטן מימדים וקומפקטי, כך שהתקנתו ברכב היה נוחה למדי. עוד תהליך ההגדרה שלו היה פשוט מאוד. לחיצה על הכפתור בקדמת המכשיר הכניסה אותו למצב חיבור ולאחר מספר לחיצות בטאבלט שלי הכל היה מוכן לפעולה. משמיעה חוזרת של כמה שירים אותם זכרתי בפירוט מדרך החיבור הקודמת, לא יכולתי לזהות הבדל באיכות, לפחות לא כזו שהצלחתי לשים לב אליה. המכשיר חסך לי חיבורים מיותרים, ולעומת חיבור OTG, אפשר לי להטעין את הטאבלט שלי באופן קבוע. הביקורות ברחבי העולם קבעו שמדובר באחד מממירי הזרמת המדיה הטובים ביותר כיום ואני בהחלט יכול להבין למה. לפתרון ארוך טווח בשבילי בהחלט מדובר במכשיר מצוין מחברה שיש לה רזומה לא קטן בעולם הסאונד.