התקנת תשתית יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
alon7b7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

שלום לכולם,

היום הותקן לי יס בית אחרי שנים רבות עם הוט.

בזמן ההזמנה אמרו לי שהתקנה חינם עד 5 נקודות,ותמיד היו לי 3 כשהרבייעם לא שושמה אף פעם,החלטתי להשמיש הפעם את הרביעית מכיוון הכדאיות של התקנה חינם.

הטכנאי שהיה כאן טען שנקודה הזו יש כבל גינגי ולא כסוף ואין לו אפשרות להשמיש אותה, וזה רק להוסיף מפצל מהכבל מהחדר הסמוך ולקדוח בין הקיר כדי לחבר. ואני ממש לא מסכים לעוד כבל מטייל בחדר וקדיחה.

האם זה נכון שאי אפשר להשמיש כבל גיגגי לחיבור יס? ואם יס לא אמורים לפרוס אם ככה כבל כסוף חדש בין הארון תקשורת (שנמצא בקומה לא בתוך הדירה) עד לשקע? ללא עלות כמסגרת ההתקנה?

וכמובן שהטכנאי שהיה כאן הכל עבד פיקס, שעה לאחר שעזב הVOD בנקודה בסלון לא עובד תקין ומקבל 2 מגה ותואם לי כבר טכנאי נוסף ביום ראשון -__- אז כרגע חיברתי את הממיר שם בסלון עם ריפיטר קטן שיש לי מאליאקספרס וזה תקין שם... אבל אם זה השירות של יס,במה הוא יותר טוב מהוט? הסיבה שעברתי היא לא המחיר אלא התכנים, הוט בזמן האחרון לא מחדשים כלום.

אשמח לתגובה שאדע אם יש לי למה להתלונן בפני יס על שיפרסו כבל או שכמו שהטכנאי הזה אמר לי "איש תקשורת בלבד".

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

הטכנאי צודק. כבל ג׳ינג׳י הוא לא תקני ויס והוט לא יתעסקו איתו, הם גם לא מתעסקים בהשחלות בקיר, זה אחריותך.
אלעד

alon7b7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@Elad8
·

אז למי אני פונה כדי כן להשמיש את הנקודה?

ופעם הם כן היו עושים את הדברים האלו, לא?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

לא יודע מה היה פעם, זה המצב כיום. כל חשמלאי יחליף לך בקלות את הכבל.
אלעד

alon7b7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

הבנתי, תודה.
יש לך מושג לגבי סדר גודל עלויות?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”