שאלה לגבי חיבור סטרימר או שימוש בנגן המובנה lg b7 55
ראשית אני מודה לכולם על שיתוף המידע שממש עוזר.
אני בדרך כלל מנגן תוכן חיצוני או דרך סטרימר minix u9-h או דרך הנגן המובנה של הטלויזיה.
רציתי לדעת האם יש הבדלי איכות בתמונה בין ניגון מדיסק שמחובר ישיר לשקע USB של הטלויהי לבין הסטרימר שמחובר דרך הרסיבר.
יש לציין שאני מנגן בעיקר תוכן HD וגם 4K
אני מבין שמבחינת סאונד כדאי לנגן דרך הרסיבר ולא עם כבל אופטי מהטלויזיה.
האם ההנחות שלי נכונות?
תודה מראש
אני בדרך כלל מנגן תוכן חיצוני או דרך סטרימר minix u9-h או דרך הנגן המובנה של הטלויזיה.
רציתי לדעת האם יש הבדלי איכות בתמונה בין ניגון מדיסק שמחובר ישיר לשקע USB של הטלויהי לבין הסטרימר שמחובר דרך הרסיבר.
יש לציין שאני מנגן בעיקר תוכן HD וגם 4K
אני מבין שמבחינת סאונד כדאי לנגן דרך הרסיבר ולא עם כבל אופטי מהטלויזיה.
האם ההנחות שלי נכונות?
תודה מראש
אין לי סטרימר ולעולם לא התנסתי בסטרימר, ואני מחבר את ההארד החיצוני ומנגן דרך הנגן המובנה סרטי 4K HDR בגרסאות REMUX ללא שום בעיה. לגבי הסאונד, כן, יש לי חיבור ליציאה אופטית מהטלוויזיה לרסיבר והוא מנגן בקלות פורמטים של DTS וכדומה.
יכול להיות שאם הסטרימר מחובר ביציאת HDMI 2.0 אז יש לזה יתרון כל שהוא, אבל לא שאני מודע לו. יכול להיות שאני טועה.
יכול להיות שאם הסטרימר מחובר ביציאת HDMI 2.0 אז יש לזה יתרון כל שהוא, אבל לא שאני מודע לו. יכול להיות שאני טועה.
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@dingodog
גם אני רוכש את ה b7 ( איך היא דרך אגב ? איך היא בצבעים , בהירות , תנועה ?
בכל מקרה לשאלתך :
אם יש לך רסיבר היודע לעבד 4K אז רצוי להעביר כמובן את כל המקורות דרכו עם HDMI איכותי , וממנו לצאת עם HDMI איכותי אחד לטלויזיה .
אם אין לך רסיבר שיודע לעבד 4K אלא רסיבר שיודע לעבד רק עד 1080 ( כמו שלי ) , ואתה לא רוצה להשקיע ברסיבר חדש ,
אזי כמובן ניתן להעביר את המקורות לטלויזיה , ולצאת מהטלויזיה עם אופטי לרסיבר . זה אמור לתת סאונד מצויין .
ממליץ לך לשתף שאלה זו בפורום אודיו
גם אני רוכש את ה b7 ( איך היא דרך אגב ? איך היא בצבעים , בהירות , תנועה ?
בכל מקרה לשאלתך :
אם יש לך רסיבר היודע לעבד 4K אז רצוי להעביר כמובן את כל המקורות דרכו עם HDMI איכותי , וממנו לצאת עם HDMI איכותי אחד לטלויזיה .
אם אין לך רסיבר שיודע לעבד 4K אלא רסיבר שיודע לעבד רק עד 1080 ( כמו שלי ) , ואתה לא רוצה להשקיע ברסיבר חדש ,
אזי כמובן ניתן להעביר את המקורות לטלויזיה , ולצאת מהטלויזיה עם אופטי לרסיבר . זה אמור לתת סאונד מצויין .
ממליץ לך לשתף שאלה זו בפורום אודיו
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
קצת בילבלתם אותי. אשמח לעזרה.
אם אני מחבר כונן חיצוני לטלווזיה ורואה סרט בלוריי עם DTS HD או םורמט אודיו מתקדם אחר, האם אני חייב להיות מחובר אופטית לרסיבר או שדרך ה HDMI הרסיבר יידע לפענח ולנגר את פורמט האודיו המבוקש?
גם מישהו אמר לי שכניסת ARC היא רק סטריאו למרות שלדעתי זה לא ככה ב LG.
אם אני מחבר כונן חיצוני לטלווזיה ורואה סרט בלוריי עם DTS HD או םורמט אודיו מתקדם אחר, האם אני חייב להיות מחובר אופטית לרסיבר או שדרך ה HDMI הרסיבר יידע לפענח ולנגר את פורמט האודיו המבוקש?
גם מישהו אמר לי שכניסת ARC היא רק סטריאו למרות שלדעתי זה לא ככה ב LG.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@Oren520
·
לא משנה איך תחבר, לא תקבל בתצורה כזו אודיו בפורטים מתקמדים, לפחות ללא תמיכה ב-eARC.
גם אופטי וגם ARC מסוגלים להעביר את אותם הפורמטים, ויש להם את אותו רוחב הפס. מה שאמרו לך בנוגע ל-ARC הוא לא נכון.
בד"כ החיבור האופטי לא תומך ב-DD+/אטמוס, אבל זה תלוי ביצרן, ובכל אופן, הוא קיים לרוב במקורות הזרמה כמו נטפליקס.
·
לא משנה איך תחבר, לא תקבל בתצורה כזו אודיו בפורטים מתקמדים, לפחות ללא תמיכה ב-eARC.
גם אופטי וגם ARC מסוגלים להעביר את אותם הפורמטים, ויש להם את אותו רוחב הפס. מה שאמרו לך בנוגע ל-ARC הוא לא נכון.
בד"כ החיבור האופטי לא תומך ב-DD+/אטמוס, אבל זה תלוי ביצרן, ובכל אופן, הוא קיים לרוב במקורות הזרמה כמו נטפליקס.
חברים, המון תודה על העצות.
מאחר והרסיבר שלי לא תומך ב 4K ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע, החלטתי לשהשתמש בדיסק חיצוני והנגן של הטלויזיה.
כמו כן, חיברתי בכבל אופטי את הטלויזיה לרסיבר ומבחינתי זה כרגע המצב האופטימלי (עם מה שיש)
לגבי הטלויזיה, לאחר שביליתי שבועיים כמעט במשחקי קליברציה, הגעתי למצב מושלם (לטעמי) ואני נהנה מכל רגע.
שוב תודה לכולם
מאחר והרסיבר שלי לא תומך ב 4K ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע, החלטתי לשהשתמש בדיסק חיצוני והנגן של הטלויזיה.
כמו כן, חיברתי בכבל אופטי את הטלויזיה לרסיבר ומבחינתי זה כרגע המצב האופטימלי (עם מה שיש)
לגבי הטלויזיה, לאחר שביליתי שבועיים כמעט במשחקי קליברציה, הגעתי למצב מושלם (לטעמי) ואני נהנה מכל רגע.
שוב תודה לכולם