חווית שרות אלקטרוניקס פרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #1 

לפני כחמישה חודשים רכשתי Q7F סמסונג 75.
לפני שבועיים בערך,הופיע לפתע פס שחור, בעובי פיקסל, לאורך המסך. נבהלתי. לא רק בגלל התקלה, אלא בגלל שקראתי עשרות הודעות שמתלוננות על השרות של אלקטרוניקס פרו. הזמנתי טכנאי שהגיע תוך יומיים ופסק שצריך לקחת הטלוויזה לתיקון. אחרי יומיים נוספים הגיעו שני טכנאים שאמרו לי שאני יכול לבקש תיקון או לדרוש החלפה. דרשתי החלפה. זה אומר שהם לא לקחו את המסך, ואני הייתי צריך לדבר עם שרות הלקוחות. אחרי שיחה איתם, התעקשתי להגיע למנהל, והופניתי די מהר אל קרן, מנהלת השרות.
קרן ואני דיברנו קצת, לבסוף הבטיחה לי כדילהלן - אם זה כרטיס- אז יחליפו כרטיס, אם זה פאנל, יחליפו לי את המסך.
כאן הייתה הפסקה של שבוע, עקב חופשה שלי.
ביום ראשון לקחו את המסך, למחרת קרן התקשרה והודיעה לי שאכן זו בעיה בפאנל, ויביאו לי מסך חדש. הדגם שלי כבר לא במלאי, לכן יביאו Q75FN, שזה הדגם החדש.
אתמול הגיעו טכנאים והתקינו לי מסך חדש לגמרי מהקופסא.
אני חייב לציין - קרן הייתה מאוד מודעת לשם הבעייתי של אלקטרוניקס פרו. היא הייתה איתי בקשר צמוד, ולא ויתרה גם כשלא עניתי. היא הקפידה לעדכן אותי על הזמן לגבי הסטטוס.
הייתה חווית שרות מאוד טובה, תמיד יש מה לשפר, אבל אני בוחר הפעם להתמקד בחיובי, שכן בעיקרה מדובר על חווית שרות טובה מאוד, בניגוד לבעיות שהיו בעבר. אני חושב שהם באמת מנסים להשתפר, וזה לזכותם.

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

תסלח לי אבל זה לא חוכמה לתת שירות מעולה בשנה הראשונה של האחריות, לפי החוק אין תקלה שבשנה הראשונה שאסור להם לא לתקן או לא להחליף, מה קורה אחרי שנה? מאחל לך לא לדעת

אני שמח בשבילך כמובן שהסתדר לך על הצד הטוב ביותר, תתחדש על המסך החדש

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #3 

Mpro כתב:תסלח לי אבל זה לא חוכמה לתת שירות מעולה בשנה הראשונה של האחריות, לפי החוק אין תקלה שבשנה הראשונה שאסור להם לא לתקן או לא להחליף, מה קורה אחרי שנה? מאחל לך לא לדעת

אני שמח בשבילך כמובן שהסתדר לך על הצד הטוב ביותר, תתחדש על המסך החדש
...
·
זו חכמה גדולה מאוד לתת שירות מעולה ולא חשוב באיזה שלב

קראנו על חברות שעשו את המוות ללקוחות עד שתיקנו או שעדיין לא תיקנו

אז לעניות דעתי הזילזול שלך בסיפור ....... לא מראה על אובייקטיביות מצד אחד ומצד שני מראה על חוסר יכולת פירגון מינימלית...... חבל!

כל הכבוד לאלקטרוניקס פרו בכלל ולקרן מנהלת השירות שנתנה ללקוח חוויית שירות טובה והשאירה לקוח מרוצה למרות שהיתה תקלה בטלוויזיה

ותודה לניר על השיתוף

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

יפה. סה"כ נשמע שעשו את מה שהם צריכים לעשות כמו שצריך ובלי משחקים. ובישראל 2018 זה גם משהו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

טוב לשמוע, הלוואי ומדובר בשינוי כיוון מבחינת נותנת השירות הזאת, ולא במקרה חד-פעמי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

bomba90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

גם לי הייתה חוויה חיובית איתם (על אף שהם באמת טמבלים לפעמים) ועם אחראי תחום מסכים, שי סרוסי מסמליין.
לחבר פורום אחר היתה חוויה מאוד רעה איתו, פחות או יותר, במקביל אליי.

עניין של דינמיקה לפעמים וכנראה על איזה צד של נותן השירות נפלת.

cupra
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

חווית השירות שלי :

לפני שלושה שבועות הלכו לי יציאות ה hmdi ב h8000 - חודשיים לפני תום האחריות.
כולי רעדתי רק מהמחשבה לפנות לאלקטרוניקס פרו, וכבר זממתי על ה lg.
ענו מהר מאוד, תוך יום הגיע טכנאי , ניסה להחליף כרטיס ללא הצלחה, אמר שיזמינו מחול ויעדכנו אותי.
אחרי שלושה ימים הגיעו שוב עם כרטיסים נוספים, החליפו במקום - לא הלך, לקחו את הטלוזיה.

חזרה אלי נציגת שירות והציעה לי לשדרג ל mu8000 בתשלום סמלי ל 800 שקלים, בחרתי לשדרג ל q7nf החדשה בתוספת יקרה והוגנת יותר.

אחרי יומיים - הגיעו והרכיבו , והייתי מרוצה, אבל כנראה שקיבלתי מסך תקול מהקופסא, הסמארט לא עובד.
יצרתי שוב קשר עם אלקטורינקס פרו, חזר אלי נציג טלפוני, ניסה לסדר ללא הצלחה , ותיאם לי טכנאי ליום ראשון.

אני חייב לציין - למרות כל מה ששמעתי - קיבלתי יופי של שירות, אני מאוד מרוצה !

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #8 

ראשית יפה מאוד שאלקטרוניקס פרו מתחילה להפנים שלתת שירות טוב זה רק מטיב איתה
אבל מה שמציק לי זה שאני שומע יותר ויותר על בעיות במסכי סמסונג לעומת מותגים אחרים מה שמביא אותי לחשוב (בגלל חוסר האמון הגבוה שנוצר בין היבואן סם ליין לצרכן ) האם המסכים שמגיעים לארץ אכן נחשבים כ סוג א' או בעצם אנחנו מקבלים מסכים סוג ב'/ג' ? אחרת אני לא מצליח להבין את ריבוי התקלות שיש במסכי סמסונג לעומת מותגים אחרים בארץ
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”