איזו טלויזיה של שארפ יותר טובה מבין השניים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
רק תיקון, זה AQUOS ולא אקסוס.נשמע כמו לקסוס.ymg כתב:כי ה LC32BV8E זה מסידרת האקסוס
הSA1 זה הדגמים הכי נחותים שהם לא אקסוס...
יש אתר על הטכנולוגייה של שארפ:
http://intl.moretosee.com/
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
א. לא "הכי נחותים" אלא דרג ביניים... יש דרגי LOW END אחרים.ymg כתב:כי ה LC32BV8E זה מסידרת האקסוס
הSA1 זה הדגמים הכי נחותים שהם לא אקסוס...
ב. נכון שה- SA1E זה לא "AQUOS", אך בכל המדינות והאתרים של "שארפ" ברחבי העולם (כולל ארצנו הקטנטונת) הם מתומחרים אותו הדבר.... אם היה באמת הבדל משמעותי (קצה גבוהה לקצה נמוך) אזי זה היה משתקף בהכרח גם במחיר...
כלומר ההבדל ביניהם הוא לא כל כך משמעותי.... הבנתי שלBV8E יש 2 כניסות HDMI לעומת 1 בדגם השני....
בשארפ גרמניה, מתומחרים שני מסכים שך 37':-
SA1E - 1500
BV8E - 1600
ביורו....
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
OK, זה בסדר, זה בהחלט אותו המחיר, זה מה שרשמתי....uknowmy כתב:יש לי את הGA8E ולאחים הקטנים שלי יש את השניים האחרות
אחד האחים שלי קנה לפני חודשיים את הBV8E והאח השני קנה לפני שבוע את הSA1E באותו מחיר אז אני יחליף לBV8E...
רק שה- SA1E משוחקת במכרזים וניתן לקנותה במחיר יותר נמוך משמעותית... אם אח"כ ניתן להחליפה בדגם השני באותו המחיר אז סבבה....
שוב, ראיתי את שניהם אחת מול השניה (ראיתי הרבה דגמים, אך ספציפית דווקא את 2 הדגמים הללו צמודות על הקיר בחנות) והתמונה היתה זהה לחלוטין.... הראו בשניהם את "יס" והמוכר גם הראה לי שהקונפיגורציה של המסכים זהה לחלוטין....
המוכר "המומחה" אפילו לא ידע מה ההבדל ביניהם ו"החליט" שזה בגלל שאחת מיוצרת ביפן והשניה לא... משהו מגוחך כזה אני כבר לא בדיוק זוכר....