שלום רבותיי,
מבקש את עזרתכם/דעתכם (מקווה שאני בפורום הנכון)
כיום:
רסיבר דנון 2309
טלויזיה ומקרן (optoma hd20)
רמקולים - סנטר paradigm, רצפתיים קדמיים mission, אחורי (תיקרה) polk, אחורי סראונד (תיקרה) polk, סאב 10 infinity.
אין לי קיר אחורי ולכן הרמקולים האחוריים בתקרה (ולא בגובה האוזן).
מעוניין לשדרג - רסיבר / מקרן / טלויזיה - לצורך 4K - כמובן שגם את כל הכבלים שבניהם ל 2.0. (אולי גם להוסיף סאב נוסף)
1- ראיתי שיצאו מקרני 4K במחירים שפויים - גם ראיתי שחלקם לא 4K אמיתי. יש למישהו המלצות בעניין? הסתכלתי באינטרנט על optoma hd 60 או hd65 - אבל יש גם אחרים זולים משמעותית - אבל השאלה היא לגבי ביצועים בפועל. (תקציב: הייתי רוצה להשאר בסביבות - 15-16K)
2 - המקרן שלי דיי רחוק מהרסיבר (בערך 15-20 מטר) והכבל מושחל בתוך הקירות/תקרה. הבנתי שבאורכים כאלה ל hdmi יש בעיה לתת 4K. האם למישהו יש נסיון עם HD BASE-T ? זה עובד הסיפור הזה ? יש לכם הצעות אחרות לפתרון?
3 - האם יש יתרון לכבל hdmi רגיל לעומת fiber hdmi? (כמובן אם שניהם גרסה 2.0)
4 - המלצות למגבר? (תקציב: לפי מה שאני ראיתי עד 7K נראה לי שאמור להספיק לי) - בגדול מעדיף פיצ'רים וידידותיות למשתמש. לדוגמא דנון, ימהה, מרנץ. הציעו לי גם integra זה הליין המקצועי של onkyo אבל לא מצאתי עליו ביקורות או סקירות וגם הרוב לא מוכרים אותו.
5 - כיום יש לי אינטרנט בתשתית בזק 40/3. מהספק הנוכחי (פרטנר) אומרים לי שבכתובת שלי זה המקסימום. בזק בינלאומי אומר שבכתובת שלי יכולים לתת לי 100 אבל בפועל בטח אקבל 50-60mb - נשמע לכם הגיוני שכל ספק אומר משהו אחר? ותאכלס האם 40 יכול להספיק לראות 4K בלי קטיעות? (בהנחה שאף אחד בבית לא גולש או מוריד משהו).
6 - אז תאכלס יש/יהיה לי - יס, apple 4k, טלויזיה UHD סמסונג עם אפליקציה של נטפליקס ופלייסטשן 4 פרו - בין כל אלה - איפה אוכל לראות תכנים של 4K ? בחינם או בתשלום. (ליס הרי אין כמעט כלום לפי מה שידוע לי) אני לא אחד שרואה/מוריד דרך המחשב.
7- האם בקודי יש תכנים ב 4K ? מעט? הרבה?
מקווה שהסברתי נכון ושאלתי ברור.
תודה לעונים.
שדרוג ל-4K
-
COSMICBABY
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0