שדרוג ל-4K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
COSMICBABY פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רבותיי,
מבקש את עזרתכם/דעתכם (מקווה שאני בפורום הנכון)

כיום:
רסיבר דנון 2309
טלויזיה ומקרן (optoma hd20)
רמקולים - סנטר paradigm, רצפתיים קדמיים mission, אחורי (תיקרה) polk, אחורי סראונד (תיקרה) polk, סאב 10 infinity.
אין לי קיר אחורי ולכן הרמקולים האחוריים בתקרה (ולא בגובה האוזן).

מעוניין לשדרג - רסיבר / מקרן / טלויזיה - לצורך 4K - כמובן שגם את כל הכבלים שבניהם ל 2.0. (אולי גם להוסיף סאב נוסף)

1- ראיתי שיצאו מקרני 4K במחירים שפויים - גם ראיתי שחלקם לא 4K אמיתי. יש למישהו המלצות בעניין? הסתכלתי באינטרנט על optoma hd 60 או hd65 - אבל יש גם אחרים זולים משמעותית - אבל השאלה היא לגבי ביצועים בפועל. (תקציב: הייתי רוצה להשאר בסביבות - 15-16K)

2 - המקרן שלי דיי רחוק מהרסיבר (בערך 15-20 מטר) והכבל מושחל בתוך הקירות/תקרה. הבנתי שבאורכים כאלה ל hdmi יש בעיה לתת 4K. האם למישהו יש נסיון עם HD BASE-T ? זה עובד הסיפור הזה ? יש לכם הצעות אחרות לפתרון?

3 - האם יש יתרון לכבל hdmi רגיל לעומת fiber hdmi? (כמובן אם שניהם גרסה 2.0)

4 - המלצות למגבר? (תקציב: לפי מה שאני ראיתי עד 7K נראה לי שאמור להספיק לי) - בגדול מעדיף פיצ'רים וידידותיות למשתמש. לדוגמא דנון, ימהה, מרנץ. הציעו לי גם integra זה הליין המקצועי של onkyo אבל לא מצאתי עליו ביקורות או סקירות וגם הרוב לא מוכרים אותו.

5 - כיום יש לי אינטרנט בתשתית בזק 40/3. מהספק הנוכחי (פרטנר) אומרים לי שבכתובת שלי זה המקסימום. בזק בינלאומי אומר שבכתובת שלי יכולים לתת לי 100 אבל בפועל בטח אקבל 50-60mb - נשמע לכם הגיוני שכל ספק אומר משהו אחר? ותאכלס האם 40 יכול להספיק לראות 4K בלי קטיעות? (בהנחה שאף אחד בבית לא גולש או מוריד משהו).

6 - אז תאכלס יש/יהיה לי - יס, apple 4k, טלויזיה UHD סמסונג עם אפליקציה של נטפליקס ופלייסטשן 4 פרו - בין כל אלה - איפה אוכל לראות תכנים של 4K ? בחינם או בתשלום. (ליס הרי אין כמעט כלום לפי מה שידוע לי) אני לא אחד שרואה/מוריד דרך המחשב.

7- האם בקודי יש תכנים ב 4K ? מעט? הרבה?

מקווה שהסברתי נכון ושאלתי ברור.
תודה לעונים.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אתה מבין שכל סעיף פה זה שרשור שלם?
לכן תבודד את השאלות, אחת אחת או בקבוצות דומות. תשאלה בפורומים הנכונים, מקרן במקרנים, רמקולים בק"ב וכדומה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”