פרטנר מודיעה על 100 אלף לקוחות
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
100 אלף לקוחות לפרטנר TV
@vop
· יס מכניסה את הנתונים של סטינג לתוך מניין הלקוחות שלהם כולל יס. ככה שקשה לדעת אם הם עצמם לא יפרסמו נתון נפרד.
המטרה של יס ושל הוט (שיש לה שירות מוזל בשם נקסט ב-29 ש"ח לחודש) זה שבעלי המנויים המוזלים האלה יחשבו כאילו לקוחות של השירות הרגיל. אבל זה לא לקוח שמשלם 200-300 ש"ח לחודש אלא 29-99 ש"ח בממוצע לחודש.
· יס מכניסה את הנתונים של סטינג לתוך מניין הלקוחות שלהם כולל יס. ככה שקשה לדעת אם הם עצמם לא יפרסמו נתון נפרד.
המטרה של יס ושל הוט (שיש לה שירות מוזל בשם נקסט ב-29 ש"ח לחודש) זה שבעלי המנויים המוזלים האלה יחשבו כאילו לקוחות של השירות הרגיל. אבל זה לא לקוח שמשלם 200-300 ש"ח לחודש אלא 29-99 ש"ח בממוצע לחודש.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
@Gershon99
·dudir5
אני מנוי של פרטנר, מאוד מרוצה וחושב שעשיתי אחלה עיסקה
99 ש"ח עבור שני ממירים + אופציית צפייה בשידורים שפוספסו שבועיים אחורה ועוד כהנה וכהנה..... העיסקה הכי טובה לכאלה שצופים בטלויזיה פחות משעתיים ביום בממוצע
שים לב שלא רשמתי נטפליקס כי אני לא צורך נטפליקס, בחצי שנה שהיה לי את זה חינם לא נכנסתי אפילו פעם אחת
אני ממש לא מרגיש פראייר!
לא כולם צרכנים חכמים כמוכם וצריכים כל מיני אפליקציות לאנדרואיד ועוד ירקות
אז בואו לא נעשה הכללות!
·dudir5
אני מנוי של פרטנר, מאוד מרוצה וחושב שעשיתי אחלה עיסקה
99 ש"ח עבור שני ממירים + אופציית צפייה בשידורים שפוספסו שבועיים אחורה ועוד כהנה וכהנה..... העיסקה הכי טובה לכאלה שצופים בטלויזיה פחות משעתיים ביום בממוצע
שים לב שלא רשמתי נטפליקס כי אני לא צורך נטפליקס, בחצי שנה שהיה לי את זה חינם לא נכנסתי אפילו פעם אחת
אני ממש לא מרגיש פראייר!
לא כולם צרכנים חכמים כמוכם וצריכים כל מיני אפליקציות לאנדרואיד ועוד ירקות
אז בואו לא נעשה הכללות!
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@molvy
·ובכן, מתי הפעם האחרונה שצפית באיזה סרט טוב ועדכני או איזו סדרה אמריקאית טובה.
התשובה היא מאז שהתנתקת מיס/הוט/סלקום ועברת לפרטנר.
התשובה היא מאז שהתנתקת מיס/הוט/סלקום ועברת לפרטנר.
- molvy
- חבר מכור קשה

·ובכןNetanelAzu כתב:@molvy
התשובה היא מאז שהתנתקת מיס/הוט/סלקום ועברת לפרטנר....
יש לי NAS עם 50 טרה של סרטים וסדרות באיכות מעולה ועוד היד נטוייה.
יש לי גם חדר קולנוע יעודי עם מקרן שבו אני צופה בסרטים באיכות טובה (FHD DTS או ATMOS)
אז לשאלתך אני כל הזמן רואה סרטים טובים עדכניים והילדים שלי רואים סדרות אמריקאיות טובות כל הזמן
אין לי צורך בשרותים הללו מספקי הטלוויזה שלי
ולכן גם התשובה שלך לא נכונה...
אף פעם לא הייתי מנוי ב יס/הוט/סלקום! עד לפני כשמונה חדשים הייתי עובד עם עידן פלוס. רק שהקליטה אצלי באיזור לא כל כך טובה והיו לי יותר מידי הפרעות.
אז
עברתי לפרטנר ואני מאוד מרוצה
מקווה שהתשובה שלי מסבירה לך למה לא צריך להכליל
- molvy
- חבר מכור קשה

@zahipan2
·
תודה על העצה
אבל
לא אמרתי בשום מקום שאני מחפש עסקאות אחרות (טובות יותר או טובות פחות וכמובן שיש להם פלוסים ומינוסים), כך שזה כלל לא רלוונטי לנושא השרשור
אמרתי שזה שאני עם פרטנר לא עושה אותי פראייר
ושלא צריך להכליל!!
וכן יש לקוחות שהדיל של פרטנר מתאים להם. (לי יש 4 חברים כאלה שעזבו את הוט ועברו לפרטנר והם מאוד מרוצים.... כל אחד וסיבותיו שלו) וכל מי שזה לא מתאים לו ימצא את הדיל שהכי מתאים לו
שבת שלום
·
תודה על העצה
אבל
לא אמרתי בשום מקום שאני מחפש עסקאות אחרות (טובות יותר או טובות פחות וכמובן שיש להם פלוסים ומינוסים), כך שזה כלל לא רלוונטי לנושא השרשור
אמרתי שזה שאני עם פרטנר לא עושה אותי פראייר
ושלא צריך להכליל!!
וכן יש לקוחות שהדיל של פרטנר מתאים להם. (לי יש 4 חברים כאלה שעזבו את הוט ועברו לפרטנר והם מאוד מרוצים.... כל אחד וסיבותיו שלו) וכל מי שזה לא מתאים לו ימצא את הדיל שהכי מתאים לו
שבת שלום