חיבור מקרן
שלום מאוד,
בטוח תשמחו לשמוע שרכשתי מחשב חדש לסלון. המחשב אמור להתחבר סימולטנית לטלביזיה רגילה 29 אינטש ולמקרן. השאלה איך זה אמור לקרות.
אפשר לחבר את הטלביזיה ב אר סי איי, ואת המקרן באס וידאו, למשל. אפשר לחבר את המחשב בחיבור אחד לרסיבר, ומשם לצאת לשני המכשירים, ואופציה חתרנית שלישית, לחבר את הטלביזיה באס וידאו, ואת המקרן דרך חיבור המוניטור של המחשב.
אני מחפש תשובה מלומדת בנוגע לאיכות המקסימלית. האם כבל של מסך מחשב למקרן עדיף על אס וידאו? אם כן, הנה עוד נקודה. כמובן שהמקרן רחוק פיזית מהמחשב. כבל ה אס וידאו שלי אמור להיות מסוכך יחסית. האם 6 מטרים אמורים להיות טראומטיים לכבל מסך מחשב?
זהו, פחות או יותר. לפחות בינתיים.
תודה, סליחה ושלום
בטוח תשמחו לשמוע שרכשתי מחשב חדש לסלון. המחשב אמור להתחבר סימולטנית לטלביזיה רגילה 29 אינטש ולמקרן. השאלה איך זה אמור לקרות.
אפשר לחבר את הטלביזיה ב אר סי איי, ואת המקרן באס וידאו, למשל. אפשר לחבר את המחשב בחיבור אחד לרסיבר, ומשם לצאת לשני המכשירים, ואופציה חתרנית שלישית, לחבר את הטלביזיה באס וידאו, ואת המקרן דרך חיבור המוניטור של המחשב.
אני מחפש תשובה מלומדת בנוגע לאיכות המקסימלית. האם כבל של מסך מחשב למקרן עדיף על אס וידאו? אם כן, הנה עוד נקודה. כמובן שהמקרן רחוק פיזית מהמחשב. כבל ה אס וידאו שלי אמור להיות מסוכך יחסית. האם 6 מטרים אמורים להיות טראומטיים לכבל מסך מחשב?
זהו, פחות או יותר. לפחות בינתיים.
תודה, סליחה ושלום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחזק. לך על האופציה ה"חתרנית", שהיא למעשה האופציה הכי טובה - טלוויזיה ב-SVIDEO, מקרן ב-VGA. יש כבלי VGA ארוכים ומסוככים, הנמכרים כמעט בכל חנות מחשבים.
נפלא. נשארנו עם עוד שלב צנוע, ברשותכם.
איך משכנעים את הויסטה לשדר במקביל לשתי היציאות. נכון לעכשיו אני מצליח לתמרן בין מוניטור אחד לשני, רק בצורה של מסכים משלימים. או בעברית, לחלק את התצוגה לשני מסכים רודפים. משום מה, הוא דורש שאסמן מה המוניטור המרכזי שלי, ואם אני מבטל את המסכים המשלימים, הוא מעלים את התצוגה באחד מהם. מן הסתם, אפשר להגדיר זאת גם אחרת.
ושוב, תודה. במיוחד בשם החברים שנאלצים לענות ליתר השאלות שלי, טלפונית.
איך משכנעים את הויסטה לשדר במקביל לשתי היציאות. נכון לעכשיו אני מצליח לתמרן בין מוניטור אחד לשני, רק בצורה של מסכים משלימים. או בעברית, לחלק את התצוגה לשני מסכים רודפים. משום מה, הוא דורש שאסמן מה המוניטור המרכזי שלי, ואם אני מבטל את המסכים המשלימים, הוא מעלים את התצוגה באחד מהם. מן הסתם, אפשר להגדיר זאת גם אחרת.
נפלא. נשארנו עם עוד שלב צנוע, ברשותכם.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה צריך להשתמש בממתג או במפצל VGA
אני משתמש בזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=417
אני משתמש בזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=417
תודה, אבל כנראה שלא הצלחתי להסביר את עצמי. אתה מדבר על מפצל בין מסך מחשב למקרן. זאת אומרת, להוסיף עוד חיבור. אני לא זקוק לחיבור נוסף. אני מנסה לחבר מקרן וטלביזיה, שאינה יכולה להתחבר עם vga. למחשב שלי יש חיבור אס וידאו עבור הטלביזיה. אני תוהה איך אפשר לשכנע אותו לשדר במקביל, גם ליציאת האס וידאו (לצורך הדיון, המוניטור השני) וגם אל יציאת ה vga, להלן המוניטור הראשון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם הבנתי אותך נכון, אתה רוצה שבשני המסכים תהיה תצוגה זהה, ולא המשכית אחד של השני.
חפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך Twin View או Clone View, זה אמור לעזור. כמו כן, הורד והתקן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס שלך ואל תסתמך על הדרייבר הדיפולטיבי שמגיע עם מערכת ההפעלה.
חפש בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך Twin View או Clone View, זה אמור לעזור. כמו כן, הורד והתקן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס שלך ואל תסתמך על הדרייבר הדיפולטיבי שמגיע עם מערכת ההפעלה.