האם מישהו מכיר את Hitachi PJTX100 ויודע מדוע הוא זול מאוד?
ראיתי אצל B&H שהמקרן זול משמעותית ממקרנים בעלי נתונים דומים (רזולוציה ו ZOOM).
וב project central הוא קיבל ציון יחסית גבוהה (4.5 כוכבים).
יש למישהו מושג מה החסרונות שלו או למה הוא עולה רק 700 דולר ?!
ושאלה נוספת , כתוב בנתונים של המקרן שמרחק הקרנה מינימאלי הוא 3.6 מטר.
אם המרחק בין הקירות הוא 3.6 זה אומר שאם מצמידים את המקרן לקיר האחורי , ורוחב המקרן כ 40 ס"מ... אז מרחק ההקרנה יהיה 3.1 בערך... מה עושים במקרה הזה (לא קונים את המקרן!?)
וב project central הוא קיבל ציון יחסית גבוהה (4.5 כוכבים).
יש למישהו מושג מה החסרונות שלו או למה הוא עולה רק 700 דולר ?!
ושאלה נוספת , כתוב בנתונים של המקרן שמרחק הקרנה מינימאלי הוא 3.6 מטר.
אם המרחק בין הקירות הוא 3.6 זה אומר שאם מצמידים את המקרן לקיר האחורי , ורוחב המקרן כ 40 ס"מ... אז מרחק ההקרנה יהיה 3.1 בערך... מה עושים במקרה הזה (לא קונים את המקרן!?)
אענה לך פה כי ממש במקרה, זה בדיוק המקרן שברשותי 
ההיטצ'י 100 היה מקרן די מומלץ ופופולארי באירופה בזמנו. אני מדגיש "היה", כי הוא יצא לשוק לפני כ3 שנים, וזה המון זמן במקרנים.
לאיזה מקרנים אתה משווה כשאתה אומר שהוא זול משמעותית?
מבחינת דור, בהשוואה למקרנים מתחרים, הוא באמצע בין פאנאסוניק 500 לפאנאסוניק 700, או בין סאניו Z2 ל Z3 .
לא ברור לי מה הכוונה מרחק מינימלי. אולי הכוונה שבמרחק זה גם בזום מקסימלי זה עדיין בהיר מידי (עם נורה חדשה).
אולי לא מדובר במשהו קשיח אלא רק מרחק כדי לתת ללקוח מושג באיזה טווחים סביר להתקינו, על מנת לקבל תמונה בגודל סביר, יחסית למה שאנשים מצפים בדרך כלל ממקרן. כלומר, אולע אפשר במרחק קצר יותר לקבל תמונה 40", אך זה לא נחשב כשימוש סביר במקרן.
ההיטצ'י 100 היה מקרן די מומלץ ופופולארי באירופה בזמנו. אני מדגיש "היה", כי הוא יצא לשוק לפני כ3 שנים, וזה המון זמן במקרנים.
מבחינת דור, בהשוואה למקרנים מתחרים, הוא באמצע בין פאנאסוניק 500 לפאנאסוניק 700, או בין סאניו Z2 ל Z3 .
לא ברור לי מה הכוונה מרחק מינימלי. אולי הכוונה שבמרחק זה גם בזום מקסימלי זה עדיין בהיר מידי (עם נורה חדשה).
אולי לא מדובר במשהו קשיח אלא רק מרחק כדי לתת ללקוח מושג באיזה טווחים סביר להתקינו, על מנת לקבל תמונה בגודל סביר, יחסית למה שאנשים מצפים בדרך כלל ממקרן. כלומר, אולע אפשר במרחק קצר יותר לקבל תמונה 40", אך זה לא נחשב כשימוש סביר במקרן.
משה
השוואתי אותו ל AE900 ולאפסון TW700....moco כתב:אענה לך פה כי ממש במקרה, זה בדיוק המקרן שברשותי
אולי לא מדובר במשהו קשיח אלא רק מרחק כדי לתת ללקוח מושג באיזה טווחים סביר להתקינו, על מנת לקבל תמונה בגודל סביר, יחסית למה שאנשים מצפים בדרך כלל ממקרן. כלומר, אולע אפשר במרחק קצר יותר לקבל תמונה 40", אך זה לא נחשב כשימוש סביר במקרן....
הם עולים כ 1300 דולר לעומת ההיטאצ'י שעדיין מוכרים ב 700 דולר (B&H)...
דרך אגב , זה שהוא ישן זה לא אומר שהוא לא טוב...moco כתב:אז הפרשי המחירים הגיוניים.
אם אני זוכר נכון, את ה AE900 צריך להשוות להיטצ'י TX200 . כלומר, זה המקרן המקביל של היטצ'י מבחינת דור....
מרטין אם אני לא טועה אמר שיש לו מקרן בן 4 שנים... והוא רואה בו אחלה , לא ?!
אתה צודק.alophind כתב:דרך אגב , זה שהוא ישן זה לא אומר שהוא לא טוב...moco כתב:אז הפרשי המחירים הגיוניים.
אם אני זוכר נכון, את ה AE900 צריך להשוות להיטצ'י TX200 . כלומר, זה המקרן המקביל של היטצ'י מבחינת דור....
מרטין אם אני לא טועה אמר שיש לו מקרן בן 4 שנים... והוא רואה בו אחלה , לא ?!...
אם אתה קונה TX100 חדש (לא משומש), אז תראה בו בדיוק כמו שהיית רואה בו לו קנית לפני 3 שנים.
אני צופה באחד כזה שהוא כבר משומש 2.5 (מתקרב ל1000 שעות במונה). ולא מתכנן שדרוג בקרוב.
אתה צריך להבין שיש שיפור מהיר מאוד בביצועי המקרנים פר מחיר כל שנה. זאת אומרת שבמחיר שעלה הTX100 לפני 2.5 שנים אפשר היום לקנות משהו טוב בהרבה.
מצד שני, אתה יכול לקנות אחד כזה (אם עדיין מוכרים) היום במחיר נמוך בהרבה ולהנות מתמונה שלפני 2.5 שנים, עלתה הרבה יותר כסף.
אני מקווה שהיצאתי ברור
משה
שאלת המיליון , יש לי פלזמה פיוניר 42" (דיי טובה).moco כתב:אתה צודק.alophind כתב:דרך אגב , זה שהוא ישן זה לא אומר שהוא לא טוב...moco כתב:אז הפרשי המחירים הגיוניים.
מרטין אם אני לא טועה אמר שיש לו מקרן בן 4 שנים... והוא רואה בו אחלה , לא ?!...
אם אתה קונה TX100 חדש (לא משומש), אז תראה בו בדיוק כמו שהיית רואה בו לו קנית לפני 3 שנים.
אני צופה באחד כזה שהוא כבר משומש 2.5 (מתקרב ל1000 שעות במונה). ולא מתכנן שדרוג בקרוב.
אתה צריך להבין שיש שיפור מהיר מאוד בביצועי המקרנים פר מחיר כל שנה. זאת אומרת שבמחיר שעלה הTX100 לפני 2.5 שנים אפשר היום לקנות משהו טוב בהרבה.
מצד שני, אתה יכול לקנות אחד כזה (אם עדיין מוכרים) היום במחיר נמוך בהרבה ולהנות מתמונה שלפני 2.5 שנים, עלתה הרבה יותר כסף.
אני מקווה שהיצאתי ברור...
האם שאראה תוכן 720P על המקרן , בתנאים טובים מאוד (חדר חשוך... האישה ישנה.. חחח)
האם אתבאס בגלל הבדלי הצבעים מול הפלזמה או שאתפעל מגודל וחדות התמונה ?
ועוד שאלה , איך ה PLV-Z4 SHARP בהשוואה למקרן שלך ?
על השאלה הראשונה איני יודע לענות, אבל דבר אחד ברור: מקרן קונים בשביל גודל התמונה.
בשנייה, התכוונת בוודאי לSanyo. ה Z4 מתקדם יותר. הוא מקביל לפאנאסוניק 900.
אגב, מה זה "מקביל" או "בן דורו"? הכוונה בעיקר לפאנלים. כל מקרני הLCD הללו (היטצ'י, פאנאסוניק, סאניו, אפסון) משתמשים באותם פאנלים . "מקביל" - בדיוק אותו דגם של פאנלים. זה משפיע בעיקר על הקונטרסט שהולך ומשתפר כל שנה.
אגב, מה זה "מקביל" או "בן דורו"? הכוונה בעיקר לפאנלים. כל מקרני הLCD הללו (היטצ'י, פאנאסוניק, סאניו, אפסון) משתמשים באותם פאנלים . "מקביל" - בדיוק אותו דגם של פאנלים. זה משפיע בעיקר על הקונטרסט שהולך ומשתפר כל שנה.
משה
התכוונתי באמת ל SANYO.moco כתב:על השאלה הראשונה איני יודע לענות, אבל דבר אחד ברור: מקרן קונים בשביל גודל התמונה.
אגב, מה זה "מקביל" או "בן דורו"? הכוונה בעיקר לפאנלים. כל מקרני הLCD הללו (היטצ'י, פאנאסוניק, סאניו, אפסון) משתמשים באותם פאנלים . "מקביל" - בדיוק אותו דגם של פאנלים. זה משפיע בעיקר על הקונטרסט שהולך ומשתפר כל שנה....
ראיתי שאפשר להשיג אותו היום מ B&H ב 1000 דולר.
עכשיו ההתלבטות האם כדי לקנות משהו מהדגמים "הישנים".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: ה-PJTX100 היה מקרן מצויין...
היום אני מחפש מקרן באיזור ה 1000 דולר.roys כתב:--------------------------------------------------------------------------------
<הודעה מבעל אינטרס- מרטין>...