חידוש ויזה לארה״ב
לא יכול להמליץ על חברה כזו אך יכול להמליץ לא להשתמש בשירותיה.
רק סייג אחד: זה יכול לעזור אם האנגלית שלך ברמה מאוד נמוכה, אבל גם אז יותר פשוט ובטוח יותר זול להיעזר כמה דקות בחבר.
הביורוקרטיה אפסית, ובכל מקרה תצטרך לבוא אישית לקונסוליה ותצטרך ללכת לצלם (או לעשות צילום לפי התקנים שלהם לבד). בסה"כ מדובר במילוי טופס אונליין שהוא קצת ארוך, וגם אז החברה הזו תצטרך לקבל את המידע ממך בשביל למלא אותו.
אז מה חברה כזו עושה למענך? חוץ מעיניין האנגלית שהזכרתי (הטופס באנגלית) אז היא לא תורמת כלום חוץ מלתת ביטחון מזוייף לחסרי ביטחון. חוץ מתרגום אנגלית אין לה שום ערך מוסף.
רק סייג אחד: זה יכול לעזור אם האנגלית שלך ברמה מאוד נמוכה, אבל גם אז יותר פשוט ובטוח יותר זול להיעזר כמה דקות בחבר.
הביורוקרטיה אפסית, ובכל מקרה תצטרך לבוא אישית לקונסוליה ותצטרך ללכת לצלם (או לעשות צילום לפי התקנים שלהם לבד). בסה"כ מדובר במילוי טופס אונליין שהוא קצת ארוך, וגם אז החברה הזו תצטרך לקבל את המידע ממך בשביל למלא אותו.
אז מה חברה כזו עושה למענך? חוץ מעיניין האנגלית שהזכרתי (הטופס באנגלית) אז היא לא תורמת כלום חוץ מלתת ביטחון מזוייף לחסרי ביטחון. חוץ מתרגום אנגלית אין לה שום ערך מוסף.
משה
אין להם שום אפשרות לקצר תהליכים. אין להם שום קשר עם הקונסוליה, לא כל שכן טובות מהקונסוליה. הם יכולים רק להשתמש באותו ממשק ודרכי התקשרות שהקונסוליה פותחת בפני כל אחד.kingshoko כתב:תודה לכם
חשבתי שהם מקצרים תהליכים
אתחיל את התהליך באופן עצמאי...
הם לא "מעכרים" עם קשרים למרות שהיו רוצים שככה אנשים יחשבו.
משה
אני ממש לא הייתי סומך על גוגל טרנסלייט בהגשת בקשה לויזה.sufgi כתב:@moco
התשובות באנגלית בלבד.
גוגל טרנסלייט יעשה עבודה טובה במקרה הזה.
זה לא מבחן ......
זכור שמי שנזקק לגוגל טרנסלייט, לרוב לא יהיה בעל יכולת להעריך בעצמו אם התוצאה של התרגום סבירה.
משה
בהחלט יש אחת אבל טעיתי באיזו (בדקתי עכשיו טופס שעזרתי לבתי למלא לא מזמן). במטרת הנסיעה דווקא יש בחירה מרשימה. השאלה הפתוחה היא "Briefly describe your duties" וזה בהקשר של מקום עיסוקך.sufgi כתב:@moco
אין שם שאלות פתוחות ממה שזכור לי.
וגם אם כן, אז תשובה במילה אחת מספיקה
למשל מטרת הטיול - vacation...
אגב,vacation זו לא מטרת נסיעה, זה מצבך מול מקום העבודה שלך.
עיצה שימושית לשואל המקורי: למלא את הטופס אך ורק בדפדפן כרום. יש להם באג ובפיירפוקס זה לא עובד.
משה