מחפש המלצה לסטרימר 4k או HTPC
הי,
כיום יש לי HTPC פשוט בדמות מדיה פורטל שמותקן על נוק של אינטל ואני מאד מאוכזב ממנו.
חשוב לציין שרוב הצפייה שלי כיום נעשית מתוך קבצים ולא הזרמה מהרשת אבל זה בהחלט על הכוונת (נטפילקס וכו׳).
אני לקראת מעבר דירה ובחדר קולנוע ביתי הייתי שמח להזרים תכנים ב-4k.
קראתי פה על ה-Dune 4k pro, נשמע שהוא עדיין לא בשל.
אופציה נוספת היא ה-Nvidia Shield.
אשמח לקבל המלצות על דגמים אלו או אחרים או פשוט להרים HTPC מוצלח יותר ולהתנייד לקודי.
תודה,
ET
כיום יש לי HTPC פשוט בדמות מדיה פורטל שמותקן על נוק של אינטל ואני מאד מאוכזב ממנו.
חשוב לציין שרוב הצפייה שלי כיום נעשית מתוך קבצים ולא הזרמה מהרשת אבל זה בהחלט על הכוונת (נטפילקס וכו׳).
אני לקראת מעבר דירה ובחדר קולנוע ביתי הייתי שמח להזרים תכנים ב-4k.
קראתי פה על ה-Dune 4k pro, נשמע שהוא עדיין לא בשל.
אופציה נוספת היא ה-Nvidia Shield.
אשמח לקבל המלצות על דגמים אלו או אחרים או פשוט להרים HTPC מוצלח יותר ולהתנייד לקודי.
תודה,
ET
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
או שילד או Zidoo X9S (נכון לעכשיו לזידו יש בעיה להציג את הפיסוק בתרגומם בעברית בצורה נכונה , מציג אותו בצד ימין במקום שמאל לא בעיה קריטית בכלל אבל חשוב לציין אותה)כל יתר האופציות בשקל לא שווים את ההתעסקות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה עם ה-Zidoo, עד כמה שידוע לי, היא שהוא לא תומך וסביר להניח שגם לא יתמוך בנטפליקס בצורה מלאה (4K\HDR).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·TheCoolest כתב:הבעיה עם ה-Zidoo, עד כמה שידוע לי, היא שהוא לא תומך וסביר להניח שגם לא יתמוך בנטפליקס בצורה מלאה (4K\HDR)....
אז על זה נאמר "שילד קנית ? לא טעית"
קצת מלחיץ אותי המתאם רשת להזרמה של קבצים כבדים של 4K
מעבר לזה, יש לשיאומי פיצ׳ר שמבצא אינדוקס לסדרות וסרטים, כלומר בונה לך את הסיפריה?
האם לשילד ול-dune יש את הפיצ׳ר הזה?
ראיתי ביקורת על הדיון, נדמה לי שיש לו את הפיצ׳ר הזה
מעבר לזה, יש לשיאומי פיצ׳ר שמבצא אינדוקס לסדרות וסרטים, כלומר בונה לך את הסיפריה?
האם לשילד ול-dune יש את הפיצ׳ר הזה?
ראיתי ביקורת על הדיון, נדמה לי שיש לו את הפיצ׳ר הזה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין לו (כמו בכל אנדרויד), אבל אפשר להתקן עליו קודי, ובקודי יש.
@dilbert78
את הסטרימרים אני לא מכיר.
הנוק שלי מאד מאכזב, יש לו בעיות בכל מה שקשור לאודיו.
הבעיה העקרית היא שברגע שאני עובר למקור אודיו אחר במגבר, הנוק משבית את כרטיס הקול, רק איתחול מאפשר שימוש מחדש עם אודיו.
הבעיה השניה היא שבערך 70% מהאתחולים הוא ״שוכח״ את תצורת הרמקולים, 5.1, וחוזר עצמאית לסטריאו.
את הסטרימרים אני לא מכיר.
הנוק שלי מאד מאכזב, יש לו בעיות בכל מה שקשור לאודיו.
הבעיה העקרית היא שברגע שאני עובר למקור אודיו אחר במגבר, הנוק משבית את כרטיס הקול, רק איתחול מאפשר שימוש מחדש עם אודיו.
הבעיה השניה היא שבערך 70% מהאתחולים הוא ״שוכח״ את תצורת הרמקולים, 5.1, וחוזר עצמאית לסטריאו.