המלצה למקרן Full HD למטרות גיימינג

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
talm102 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אז ככה אני עובר בקרוב דירה ועם להט המעבר החלטתי גם לשדרג את החדר שלי במקרן,רסיבר ורמקולים חדשים למטרות גיימינג וצפיה בסרטים (משחק על סוני 4 ומחשב..)
הקצבתי לעצמי בין 8000 ש"ח ל10,000 ש"ח להכל!
אני רוצה לסגור את כל הפינה הזאת בסכומים האלה ולא לחרוג אבל באמת שאין לי מושג במה להשקיע יותר ובמה פחות,
איך לחלק את התקציב בעצם..
המרחק צפיה הוא 3.5-4 מטר והמסך פחות או יותר 70 אינצ'
(מיותר לציין שאני צריך לרכוש גם מסך נגלל.. עדיפות לחשמלי אבל אם זה חורג בתקציב אז נתפשר)

אני צריך מקרן שיהיה לי כיף לשחק עליו, שאני ארגיש שהכל זורם חלק בלי Frame drops וכמובן שהרציונל לקבל תמונה כמה שיותר חדה ועם צבעים ברורים ומדויקים לחוויה מקסימלית. (נכון להיום אני משחק על טלוויזיה ישנה שמפקששת בצבעים.. לא כיף)

לגבי רסיבר ורמקולים - אני באמת לא יודע אם זה מתאים לשאול את זה כאן או אם לפתוח אשכול בפורום הרלוונטי לגבי זה, העניין הוא כמו שאמרתי אני לא יודע במה להשקיע יותר תקציב/במה פחות לכן אני משלב את הנושא באשכול הנ"ל... אני צריך המלצה לכל הסט - מקרן, רסיבר ו4 רמקולים איכותיים

תודה מראש לעוזרים!

סנופקין34
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

המקרן הקודם שלי היה ה HD26, והוא היה מצוין לגיימינג עם אינפוט לאג נמוך וצבעים טובים יחסית למקרן כניסה. המחליף שלו הוא ה HD27 שנבחר בהרבה מקומות למקרן התקציבי הטוב ביותר. באמזון הוא עולה 3K בערך.

את שאר הכסף הייתי משקיע במסך מתיחה טוב (כשיש תזוזה מהירה על המסך שמים לב לגלים שיש במסך לא נמתח).

רסיבר ורמקולים שאל בפורומים הרלוונטים.

בהצלחה!

אליגולן
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

יש לי סט רמקולים עם סאב סאטליטים מעץ לא פלסטיק עלו המון כסף 1800 דולר בחול כולל סאב וופר 10 אינצ בפחו. מ1000 שח פשוט יושבים במחסן תהנה מהם אתה נמצא בראשלצ אם בא לך לראות אותם ואז ישאר לך יותר כסף לרסיבר חגיש עם כל הפורמטים למרות שעדיין הייתי ממליץ לך ללכת על רסיבר יד שניה שיחסוך לך המווווון כסף סתם אם אתה לא מחפש את הטופ שבטופ בייייי

אודינחמני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

@talm102
·

יש לי סט מדהים
מקרן אפסון 9100 ספינת דגל של אפסון מקרן הי אנד
מסך מתיחה 80 אינץ
6 זוגות משקפי תלת מימד ( כל משקף מעל 480 שקל)
במידה ואתה רציני 8 אלף על הכל
(הכל נקנה מעל ל25 אלף שקל)
מתנה מנורה מקורית חדשה של אפסון

יוסיאוחנה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

יש לי מקרן אפסון EH TW 5350 עשה 100 שעות עם אחריות מלאה ל5 שנים במחיר 3500 ש"ח המחיר סופי אחריות מקורית ט.ר

יוסי- 0544756547 שנה טובה

https://www.whathifi.com/epson/eh-tw5350/review

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”