הGA8E אצלי תמונות + כמה שאלות
חיברתי את הטלויזיה ישירות סקארט לסקארט דרך ממיר של 3100 של יס
עכשיו אני רוצה לכוון את הטלויזיה ואין לי מושג איך קראתי מאמרים פה בפורום אבל עדיין לא כל כך הצלחתי הבנתי שיש את ערוץ 144 ביס שדרך שם אפשר לעשות כיוון קל אבל גם דרך שם לא כל כך הצלחתי לראות את העיגולים בתוך המרובעים כמו שצריך רק את אלה שלמטה מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה
ודרך אגב החיבור שחיברתי סקארט לסקארט זה הכי טוב?
עכשיו אני רוצה לכוון את הטלויזיה ואין לי מושג איך קראתי מאמרים פה בפורום אבל עדיין לא כל כך הצלחתי הבנתי שיש את ערוץ 144 ביס שדרך שם אפשר לעשות כיוון קל אבל גם דרך שם לא כל כך הצלחתי לראות את העיגולים בתוך המרובעים כמו שצריך רק את אלה שלמטה מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה
ודרך אגב החיבור שחיברתי סקארט לסקארט זה הכי טוב?
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תתחדש.האם אתה מרוצה מהשארפ?
לגבי החיבור,סקארט לסקארט הכי טוב.בנוסף,צריך לשנות הגדרה בממיר ל rgb.
אין לי יס,אהל במאמר באתר כתוב שיש מסכים שלא ניתן לראות את כל העיגולים,ורק כיול מקצועי יאפשר זאת,וגם זה לא תמיד.כמו כן,יש לבצע את הכיול בחושך:
http://www.hometheatre.co.il/modules.ph ... le&sid=529
לגבי החיבור,סקארט לסקארט הכי טוב.בנוסף,צריך לשנות הגדרה בממיר ל rgb.
אין לי יס,אהל במאמר באתר כתוב שיש מסכים שלא ניתן לראות את כל העיגולים,ורק כיול מקצועי יאפשר זאת,וגם זה לא תמיד.כמו כן,יש לבצע את הכיול בחושך:
http://www.hometheatre.co.il/modules.ph ... le&sid=529
הגדרתי RGB ויש רעשים מהרמקולים במיוחד שאני מגביה מעל 30 אפילו שהקול מהממיר של יס מושתק, מה יכולה להיות הבעיה?
(אפשר להגביה במסך עד 60 אז 30 זה רק חצי מהגובה שיש אז זה לא בעיה של הגבה עד הסוף)
ככל שאני מגביה יותר יש את הקול הזה ואפילו על 20 שומעים אותו אבל ממש חלש
(אפשר להגביה במסך עד 60 אז 30 זה רק חצי מהגובה שיש אז זה לא בעיה של הגבה עד הסוף)
ככל שאני מגביה יותר יש את הקול הזה ואפילו על 20 שומעים אותו אבל ממש חלש
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לגבי הרעשים - תבדוק כאשר כבל האנטנה הלבן בין הממיר לקיר מנותק - יש סיכוי שיש לך בעיית ground loop.
לגבי העיגולים השחורים - לא בכל המסכים מצליחים. תבטל את כל ה "תוספות" שאמורים לשפר את התמונה לדוגמה : black stretch ותבדוק שנית.
לגבי העיגולים השחורים - לא בכל המסכים מצליחים. תבטל את כל ה "תוספות" שאמורים לשפר את התמונה לדוגמה : black stretch ותבדוק שנית.
יש לי טמפרטורות
HIGE
MIDDLE-HIGE
MIDDLE
MIDDLE-LOW
LOW
על מה לשים את הטלויזיה?
ובדקתי בקשר לבעיה של הground loop הכבלים מחוברים כמו שצריך
הזמנתי את התכנאי של חברת ראלקו מחר הוא בא להתקין את הטלויזיה כמו שצריך ושלא יהיה שום רעש
ועל איזה מצב להשים את הטלויזיה?
SOFT
ECO
USER
DYNAMIC
HIGE
MIDDLE-HIGE
MIDDLE
MIDDLE-LOW
LOW
על מה לשים את הטלויזיה?
הזמנתי את התכנאי של חברת ראלקו מחר הוא בא להתקין את הטלויזיה כמו שצריך ושלא יהיה שום רעש
SOFT
ECO
USER
DYNAMIC
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא עניתם לי אז הקפצתי את המודעהuknowmy כתב:יש לי טמפרטורות
HIGE
MIDDLE-HIGE
MIDDLE
MIDDLE-LOW
LOW
על מה לשים את הטלויזיה?
SOFT
ECO
USER
DYNAMIC...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לגבי ה- ground loop אתה אמור לנתק את הכבל ולבדוק רעשים. הרעשים מגיעים מהכבל ולכן הניתוק ובדיקה.
לגבי העיגולים - ישנם עוד אופציות מעבר למה שהזכרת. לא מכיר את הטלוויזיה אך ייתכן שזה ב- advanced settings או user defined וכו'.
לגבי העיגולים - ישנם עוד אופציות מעבר למה שהזכרת. לא מכיר את הטלוויזיה אך ייתכן שזה ב- advanced settings או user defined וכו'.
תקשיב.
אתה חייב לעשות ניסויים.
תחליף את הכבל ותעשה בדיקה, אם אתה רואה שהבעיה אינה מהכבל תחליף ממיר (לאחר שקיים בבית).
בהנחה שהבעיה לא תפתר אז תגיד לנו מה קורה וננסה להמשיך הלאה.
להערכתי הבעיה אינה "עמוקה" כמו שאתה חושב.
אם יש לך נקודות חשמל ליד או ריבוי של כבלים באיזור, תנסה להרחיק מעט את הטלויזיה או את הכבלים(אם היא תלויה או לא).
אני מאמין שיפתר והכל יהיה טוב ויפה
בהצלחה!!!
אתה חייב לעשות ניסויים.
תחליף את הכבל ותעשה בדיקה, אם אתה רואה שהבעיה אינה מהכבל תחליף ממיר (לאחר שקיים בבית).
בהנחה שהבעיה לא תפתר אז תגיד לנו מה קורה וננסה להמשיך הלאה.
להערכתי הבעיה אינה "עמוקה" כמו שאתה חושב.
אם יש לך נקודות חשמל ליד או ריבוי של כבלים באיזור, תנסה להרחיק מעט את הטלויזיה או את הכבלים(אם היא תלויה או לא).
אני מאמין שיפתר והכל יהיה טוב ויפה
בהצלחה!!!
life is a game, play it.