קליפש RP260
קליפש RP260
מולדר ואיתי תודה רבה על ההתייחסות
כאחד שהיה הולך בעבר לשמוע (והרבה) לדעתי אין קשר בין מה שנשמע בחנות לבין איך שישמע בסלון הביתי
בחנות גם הסטאליט הפשוט נשמע פגז, החדר האקוסטי, העוצמות הגבוהות יחסית שאיתם שומעים בחדר בחנות שונים מהצפייה בסלון הביתי לפחות לדעתי.
גם העניין שאין את שני חברות הרמקולים לשמיעה באותה חנות בעייתי אין אפשרות להשוות ביניהם.
בגלל זה אני שואל את חברי הפורום אולי למישהו יש נסיון עם הרמקולים האילו
בלי שום קשר אני אלך לראות בחנויות ולשמוע אבל הדעה של האנשים בפורום גם חשובה (למרות שלכל אחד אוזן שונה) אבל בגדול נראה לכם שיהיה שינוי?
תודה
כאחד שהיה הולך בעבר לשמוע (והרבה) לדעתי אין קשר בין מה שנשמע בחנות לבין איך שישמע בסלון הביתי
בחנות גם הסטאליט הפשוט נשמע פגז, החדר האקוסטי, העוצמות הגבוהות יחסית שאיתם שומעים בחדר בחנות שונים מהצפייה בסלון הביתי לפחות לדעתי.
גם העניין שאין את שני חברות הרמקולים לשמיעה באותה חנות בעייתי אין אפשרות להשוות ביניהם.
בלי שום קשר אני אלך לראות בחנויות ולשמוע אבל הדעה של האנשים בפורום גם חשובה (למרות שלכל אחד אוזן שונה) אבל בגדול נראה לכם שיהיה שינוי?
תודה
קח עימך את הרמקולים הקיימים לחנות וערוך השוואה.directse כתב:מולדר ואיתי תודה רבה על ההתייחסות
תודה...
אותו דין יהיה אצלך בהתייחס להבדלים בין השניים.
דעה אישית = טעם אישי.
לא מעבר.
·
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7659
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
@directse
קראתי ביקורות מעולות על הסדרה הזאת של קליפש, זאת חברה מצוינת ורוב הסיכויים שהם אכן טובים מאוד ויהיו טובים גם אצלך. אם הם טובים יותר מהפראדיים זה רק אתה תוכל לומר.
החדרים בחנויות ממש לא תמיד אקוסטיים ואת עוצמת השמע אתה קובע.
תבקש שיחברו לרסיבר שזהה/קרוב למה שיש לך או שתביא את שלך + תביא איתך מוזיקה וסרטים שאתה מכיר.
בחנות תקבל מושג טוב על יכולות הרמקולים, עדיף מאשר לא לדעת בכלל.
אלה רמקולים גדולים כך שבטח תהיה בעיה למסור לך אותם להדגמה אצלך בכל מקרה.
קראתי ביקורות מעולות על הסדרה הזאת של קליפש, זאת חברה מצוינת ורוב הסיכויים שהם אכן טובים מאוד ויהיו טובים גם אצלך. אם הם טובים יותר מהפראדיים זה רק אתה תוכל לומר.
החדרים בחנויות ממש לא תמיד אקוסטיים ואת עוצמת השמע אתה קובע.
תבקש שיחברו לרסיבר שזהה/קרוב למה שיש לך או שתביא את שלך + תביא איתך מוזיקה וסרטים שאתה מכיר.
בחנות תקבל מושג טוב על יכולות הרמקולים, עדיף מאשר לא לדעת בכלל.
אלה רמקולים גדולים כך שבטח תהיה בעיה למסור לך אותם להדגמה אצלך בכל מקרה.
@directse
·
יש לי אותם כמעט 3 שנים , ואני מאוד מרוצה מהם.
לצערי , אני בדיוק מעמיד אותם למכירה ,
בעקבות שינוי משמעותי בסלון שבו הם נמצאים.
במידה ואתה גר בצפון ,
אתה מוזמן לקפוץ לסשן האזנה ואם ימצאו חן בעינך נוכל גם לארגן השוואה אצלך בבית ביחד עם הרמקולים שלך.
ובכל מקרה שיהיה בהצלחה.
·
יש לי אותם כמעט 3 שנים , ואני מאוד מרוצה מהם.
לצערי , אני בדיוק מעמיד אותם למכירה ,
בעקבות שינוי משמעותי בסלון שבו הם נמצאים.
במידה ואתה גר בצפון ,
אתה מוזמן לקפוץ לסשן האזנה ואם ימצאו חן בעינך נוכל גם לארגן השוואה אצלך בבית ביחד עם הרמקולים שלך.
ובכל מקרה שיהיה בהצלחה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·לך תשמע פאראדייםdirectse כתב:שלום לחברי הפורום
רוצה להחליף רמקולים, לעשות שינוי
כרגע קדמיים פאראדיים מוניטור 11 (בני 7-8) קראתי ביקורות טובות על קליפש RP260
מה דעתכם בנושא, ייתן שינוי לטובה הקליפש לעומת הפאראדיים?
תודה...
לך גם תשמע את הקליפש, לדעתי הפרדיים
הם סגנון שונה מאוד מקליפש ממש שונה,
באופן אישי אני לא סובל קליפש,
לא שמעתי את ה rp260,
אבל שמעתי פאראדיים ב sg
שמעתי כמה, לך תשמע אילו רמקולים שונים לגמריי
רמקולים מעולים.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·שוב, לך תשמע קליפש, אבל תשמע כמה דגמים,directse כתב:הרסיבר שלי דנון 4300 אם משנה משהו?
יש לי כרגע פאראדיים 11 מוניטור V6...
ואז אתה תקבל את הסאונד שלהם...
לך תשמע פאראדיים ותתרשם פי כמה וכמה מבטיח.. אבל תנסה בעצמך
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
קליפש זה רמקול רב תכליתי. מצויין לקלנוע ביתי, סרטים ומוסיקה, בעיקר פופ ורוק. ממש לא לשמיעה אודיפילית רצינית. 260 זה רמקול רצפתי גדול. אין לו יתרון מיוחד עבור קולנוע ביתי, כי לסרט מספיק רמקול מדפי כי גם כך הבאסים מופקים מהסאב. למוסיקה בסטריאו הם טובים, בעיקר בשילוב רסיבר ימהה שבמצב PURE DIRECT לא מאפשר שימוש בסאב, אז צריך רמקולים שיורדים כמה יותר נמוך... תכלס, התמורה למחיר שלהם לא משהו. עדיף ללא ספק רמקול מדפי איכותי כמו פראדיים לדעתי..