שאלה לגבי צפייה בטלווזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם יש לי ממיר של יס, וכרטיס טלוזיה / לכידה של PVR 150, אז זה אומר שאני מחבר את הממיר לכרטיס, את הכרטיס למחשב ורואה טלווזיה?.???... זה אומר שאני מאבד איכות כי האיכות של הממיר היא יותר טובה מהכרטיס טלויזיה לא?...

אם זה לא נכון אז איך בדיוק זה עובד?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אכן, בהחלט יש איבוד איכות, כי כרטיס ה-PVR עושה המרה לדיגיטלי, דוחס ל-MPEG2, ואז קודק נוסף פורס בתוכנה שוב את התמונה.

בהנחה שאתה בד"כ לא צריך את תכונת ה-Time Shift, המאפשרת לך לעשות Pause באמצע שידור רגיל, ללכת קדימה ואחורה וכו, מומלץ לחבר בנוסף את הממיר גם ישירות לטלוויזיה וכך גם לצפות בשידורים, וב-HTPC לצפות בהקלטות שעשית, סרטים שהורדת וכו, ולא בשידור רגיל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ומה שאמרת לי זה מה שאתה גם עושה? כי כל הכיף זה שכאלו יש לך Yes Max עם ה- TimeShift.. לא?...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אותי אישית לא כל כך מעניין ה-Time Shift, אני מעדיף להקליט, לצפות יום אחד אחרי ואז למחוק, ולכן אני צופה בשידורי YES בחיבור ישיר מהממיר לטלוויזיה.

רוב הגולשים בפורום מרוצים מהאיכות שמתקבלת וטוענים שההבדל באיכות זניח, גם דרך כרטיס ה-PVR, כך שזה כנראה עניין של טעם ולא כזה קריטי.

blavie
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה #5 

אכן אם יש לך טלוויזית CRT רגילה רוב הסיכויים שתהיה מרוצה מהאיכות שמתקבלת דרך הכרטיס ולא תשים לב לשינויים כ"כ גדולים - כשמדובר על LCD ופלאזמה בגדלים גדולים העניין משתנה והאיכות דיי נהרסת.

nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אוו.. בדיוק כמו שקיוויתי.. תודה רבה@!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”