שאלה לגבי צפייה בטלווזיה
אם יש לי ממיר של יס, וכרטיס טלוזיה / לכידה של PVR 150, אז זה אומר שאני מחבר את הממיר לכרטיס, את הכרטיס למחשב ורואה טלווזיה?.???... זה אומר שאני מאבד איכות כי האיכות של הממיר היא יותר טובה מהכרטיס טלויזיה לא?...
אם זה לא נכון אז איך בדיוק זה עובד?
אם זה לא נכון אז איך בדיוק זה עובד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אכן, בהחלט יש איבוד איכות, כי כרטיס ה-PVR עושה המרה לדיגיטלי, דוחס ל-MPEG2, ואז קודק נוסף פורס בתוכנה שוב את התמונה.
בהנחה שאתה בד"כ לא צריך את תכונת ה-Time Shift, המאפשרת לך לעשות Pause באמצע שידור רגיל, ללכת קדימה ואחורה וכו, מומלץ לחבר בנוסף את הממיר גם ישירות לטלוויזיה וכך גם לצפות בשידורים, וב-HTPC לצפות בהקלטות שעשית, סרטים שהורדת וכו, ולא בשידור רגיל.
בהנחה שאתה בד"כ לא צריך את תכונת ה-Time Shift, המאפשרת לך לעשות Pause באמצע שידור רגיל, ללכת קדימה ואחורה וכו, מומלץ לחבר בנוסף את הממיר גם ישירות לטלוויזיה וכך גם לצפות בשידורים, וב-HTPC לצפות בהקלטות שעשית, סרטים שהורדת וכו, ולא בשידור רגיל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אותי אישית לא כל כך מעניין ה-Time Shift, אני מעדיף להקליט, לצפות יום אחד אחרי ואז למחוק, ולכן אני צופה בשידורי YES בחיבור ישיר מהממיר לטלוויזיה.
רוב הגולשים בפורום מרוצים מהאיכות שמתקבלת וטוענים שההבדל באיכות זניח, גם דרך כרטיס ה-PVR, כך שזה כנראה עניין של טעם ולא כזה קריטי.
רוב הגולשים בפורום מרוצים מהאיכות שמתקבלת וטוענים שההבדל באיכות זניח, גם דרך כרטיס ה-PVR, כך שזה כנראה עניין של טעם ולא כזה קריטי.