מיקום סאב בפינה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אכן, פשוט תנסה. מיקום סאב זאת משימה ולרוב יש לו כמה מקומות בהם הוא אופטימאלי, אבל לרוב חלק מהמקומות הללו פשוט לא פרטיים לרוב האנשים. לכן אתה צריך לנסות את השני שלוש מיקומים האפשריים ולהחליט לבד.
איפה התמונה של כל המערכת?
איפה התמונה של כל המערכת?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
@Mad
אני מניח שיש לך SVS , איזה דגם זה?
חיפוש קל ייתן לך המון מדריכים ברשת לגבי מיקום סאבים.
באופן כללי, לשים אותו בפינה יכול להגביר את תפוקת הבאס, אבל אם יש בעיות כלשהן במיקום הנוכחי אז גם הבעיות יוגברו כנראה.
במקרה שלך הייתי מגביה אותו כמה ס"מ מהרצפה ושם לו גם משטח מבודד. היה לי בזמנו sb2000 בערך באותו מיקום שאתה שם, ולהגביה אותו נתן תוצאה הרבה יותר נעימה לאוזן.
אני מניח שיש לך SVS , איזה דגם זה?
חיפוש קל ייתן לך המון מדריכים ברשת לגבי מיקום סאבים.
באופן כללי, לשים אותו בפינה יכול להגביר את תפוקת הבאס, אבל אם יש בעיות כלשהן במיקום הנוכחי אז גם הבעיות יוגברו כנראה.
במקרה שלך הייתי מגביה אותו כמה ס"מ מהרצפה ושם לו גם משטח מבודד. היה לי בזמנו sb2000 בערך באותו מיקום שאתה שם, ולהגביה אותו נתן תוצאה הרבה יותר נעימה לאוזן.
הדגם הוא SB2000
אכן שיחקתי עם המיקום ("זחילה" ע"פ המדריכים השונים) והופתעתי לגלות שהסאב במיקום שלו נשמע יותר טוב לעומת המיקום הקודם שהיה ליד הרמקול השמאלי. מיקום שיותר פתוח לשאר הבית.
יש לי איזה מחשבה שבמידה ואני יזיז את הסאב ,הספה תחסום / תספוג את התדרים / סאונד (לא בטוח בהגדרה) והתוצאה תהיה אנמית.
מניסיונכם, המחשבה במקומה ?
אכן שיחקתי עם המיקום ("זחילה" ע"פ המדריכים השונים) והופתעתי לגלות שהסאב במיקום שלו נשמע יותר טוב לעומת המיקום הקודם שהיה ליד הרמקול השמאלי. מיקום שיותר פתוח לשאר הבית.
יש לי איזה מחשבה שבמידה ואני יזיז את הסאב ,הספה תחסום / תספוג את התדרים / סאונד (לא בטוח בהגדרה) והתוצאה תהיה אנמית.
מניסיונכם, המחשבה במקומה ?
-
- תמונה שמצאתי משרשור אחר ישן שלי
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·לפי ההסבר והתמונה אני מניח שאתה התכוונת למקםMad כתב:שלום,
רציתי להתייעץ לגבי מיקום הסאב.
אם אני אחליף בין מיקום הרמקול הימני לסאב, כלומר הסאב יישב בפינה ויהיה יותר ײ כלוא ײ בין הפינה לספה.
האם זה יכול לפגוע בצליל שהסאב מוציא?
תמונה של מצב קיים מצורפת...
את הסב במקום הרמקול הימני שבתמונה, זה מה שמשאיר אותך עם סב ליד החצי קיר עם הוטרינה/חלון, תעשה ניסוי ותהייה, אבל נראה לי שסב ליד חלון זה פחות טוב מאשר היכן שממוקם כרגע
בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2