מתגורר באיזור פתח תקווה
מעונין לרכוש מתאם רשת+ מפצל USB (לשימוש עם Mi box)
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: מעוניין לרכוש Xiaomi Mi Box
@tvfan1
·
יש את זה בזאפ במחירים שמתחילים ב 260 ש"ח לא רע המחיר, ואם תחכה בקרוב תפתח החנות של שיאומי בארץ ואז ייתכן במחירים אפילו זולים יותר.
·
יש את זה בזאפ במחירים שמתחילים ב 260 ש"ח לא רע המחיר, ואם תחכה בקרוב תפתח החנות של שיאומי בארץ ואז ייתכן במחירים אפילו זולים יותר.
Re: מעוניין לרכוש Xiaomi Mi Box
@pk37, תודה על תשובתך, אתה צודק לגמרי,
הזמנתי כבר אחד מחו"ל שנמצא בדרך אך בינתיים אני רוצה להתקין אחד נוסף וחשבתי לנצל את מחלת השידרוגיטיס של חברי הפורום (מעבר לשילד וכד') כדי לעשות עסקת Win-Win
לגבי החנות, היות ו"מחיר המחירון" כך כך מופקע, לא הייתי בונה על זה.
נ.ב.
אגב, אחד החברים הבאמת נחמדים פה בפורום הציע למכירה את המכשיר + מתאם של Ugreen ב- 185 ש"ח (מחיר סופר סופר הוגן) אבל לצערי לא הייתי באיזור וזה נמכר בשניות :-
הקיצר, אני פנוי להצעות...
·
הזמנתי כבר אחד מחו"ל שנמצא בדרך אך בינתיים אני רוצה להתקין אחד נוסף וחשבתי לנצל את מחלת השידרוגיטיס של חברי הפורום (מעבר לשילד וכד') כדי לעשות עסקת Win-Win
לגבי החנות, היות ו"מחיר המחירון" כך כך מופקע, לא הייתי בונה על זה.
נ.ב.
אגב, אחד החברים הבאמת נחמדים פה בפורום הציע למכירה את המכשיר + מתאם של Ugreen ב- 185 ש"ח (מחיר סופר סופר הוגן) אבל לצערי לא הייתי באיזור וזה נמכר בשניות :-
הקיצר, אני פנוי להצעות...
·
מוכר מתאם של Linksys
אם אתה מעוניין
קישור
מוכר ב 60 שקלים (עלה לי 130).
עובד מצויין עם ה - MIBOX
אני עובד בפתח תקווה (גר בראש העין).
קישור
מוכר ב 60 שקלים (עלה לי 130).
עובד מצויין עם ה - MIBOX
אני עובד בפתח תקווה (גר בראש העין).