רכישת PS 4 מספר שאלות:
היי,
אני מתכוון לקנות PS4 PRO בימים הקרובים, אשמח לכמה שאלות כדי לעשות לי סדר בכמות המידע שצרכתי לאחרונה:
1. הבנתי שיש שני דגמים של PRO , השני מווסט את החום טוב יותר - האם זה נכון?
2. האם יש מקום שממולץ לקנות ממנו את המכשיר? אני מתעניין במכשיר PRO , ושני שלטים. האופציות הן אילת, קניה בחול (ומשלוח) או בארץ בחנויות אחרת. יש דרך לדעת מה המחיר הסופי שאני אשלם על משהו באמאזון? אחרי מכס?
3. הבנתי שיש מספר חנויות שאפשר לרכוש שם משחקים:
- האם הרישום לחנויות האלה עולה כסף? למה בכלל יש צורך במספר חנויות?
- האם בחנויות אפשר לשלם באשראי / PAYPAL
- אם רכשתי משחק בחנות X ומשחק אחר בחנות Y , האם אוכל לשחק בשניהם?
4. השאלה האחרונה והכי חשובה- יש לי יוזר לחנויות שמהם אני קונה משחקים, ויש עוד יוזר לסוני עצמו? ואז אני מקשר את היוזר של הסוני ליוזר של החנות כדי שאוכל לשחק במשחקים של החנות? איך זה עובד, כי בחלק הזה יש לי סלט.
תודה רבה!
אני מתכוון לקנות PS4 PRO בימים הקרובים, אשמח לכמה שאלות כדי לעשות לי סדר בכמות המידע שצרכתי לאחרונה:
2. האם יש מקום שממולץ לקנות ממנו את המכשיר? אני מתעניין במכשיר PRO , ושני שלטים. האופציות הן אילת, קניה בחול (ומשלוח) או בארץ בחנויות אחרת. יש דרך לדעת מה המחיר הסופי שאני אשלם על משהו באמאזון? אחרי מכס?
4. השאלה האחרונה והכי חשובה- יש לי יוזר לחנויות שמהם אני קונה משחקים, ויש עוד יוזר לסוני עצמו? ואז אני מקשר את היוזר של הסוני ליוזר של החנות כדי שאוכל לשחק במשחקים של החנות? איך זה עובד, כי בחלק הזה יש לי סלט.
תודה רבה!
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
@doronhn
·אין לי את כל התשובות אבל אנסה לענות.
1. לי יש שני PS4 PRO כל עוד לא תסגור את הקונסולה בארונית, לא תהיה לך בעיהת התחממות.
2. להיות קשוב למבצעים פה בפורום.
3. אתה מדבר על משחקים פיזיים או אלקטרונים? אם זה פיזיים אתה יכול לקנות כמה שתרצה ומאיפה שתרצה.
בקשר למשחקים הדיגיטלים, רצוי שתעשה משתמש ומנוי ל PS+ בארה"ב (צריך VPN בשביל זה), שם המשחקים יותר זולים להבנתי, לי אין מנוי בארה", יש לי ישראלי ואני קונה בעיקר עותקים פיזיים.
מעבר לזה המנוי מקנה לך אפשרות לשחק און ליין כשיש את האפשרות למשחקים.
·אין לי את כל התשובות אבל אנסה לענות.
1. לי יש שני PS4 PRO כל עוד לא תסגור את הקונסולה בארונית, לא תהיה לך בעיהת התחממות.
2. להיות קשוב למבצעים פה בפורום.
3. אתה מדבר על משחקים פיזיים או אלקטרונים? אם זה פיזיים אתה יכול לקנות כמה שתרצה ומאיפה שתרצה.
בקשר למשחקים הדיגיטלים, רצוי שתעשה משתמש ומנוי ל PS+ בארה"ב (צריך VPN בשביל זה), שם המשחקים יותר זולים להבנתי, לי אין מנוי בארה", יש לי ישראלי ואני קונה בעיקר עותקים פיזיים.
מעבר לזה המנוי מקנה לך אפשרות לשחק און ליין כשיש את האפשרות למשחקים.
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·doronhn כתב:היי,
תודה רבה!...
hipoo תסלח לי, אך אני קצת מתקן אותך גם, כי מנוי בארה"ב לא מצריך VPN.
צריך רק להגדיר כתובת פיקטיבית בארה"ב וזהו. (חשוב לתעד הכל ולשמור את המייל והססמאות! )
1. מכשיר הסלים הכי חדש בעל שלדה מעט שונה מהסלים הקודם, מה שמיועד כנראה לצמצם את תהליך ההתחממות.
אבל בכל מקרה, כל המכשירים כולם, גם הרגיל הישן - אינם מתחממים ברמה של גרימת תקלות, בשום אופן.
יש להקפיד לשים את המכשיר במקום פתוח וזהו.
2. אפשר להגיע באמזון עד לשלב האחרון של הרכישה ואז לראות כמה הוא עולה בסה"כ, רק לוודא שהערך של המטבע הוא מקומי ולא לפי שקל, שכן השקלי יקר יותר בשל ההמרה.
היכן לקנות? מה שזול ועדיף יותר לצרכיך..
3. אם אתה יוצר משתמש עם כתובת מישראל, יהיה לך משתמש ישראלי והגישה במכשיר תהיה לחנות הישראלית בלבד.
אמנם ניתן לרכוש שם באמצעות כ"א, אך המשחקים יקרים מאוד גם בזמן מבצעים.
אם אתה יוצר משתמש עם כתובת ב UK, יהיה לך משתמש אנגלי, והגישה במכשיר תהיה לחנות האנגלית בלבד.
אמנם כל רכישה שלך תצטרך להיות באמצעות גיפט קארד במטבע פאונד, אך המחירים זולים משמעותית מהחנות הישראלית והמבצעים מפורסמים בשתיהן במקביל.
אם אתה יוצר משתמש אמריקאי, אז בדומה למשתמש האנגלי החנות תהיה אמריקאית, עם רכישה דרך גיפט קארד דולרי בלבד, המבצעים שם לא זהים לתאריכים ולמבצעים האירופאיים.
תעשה כמוני, תיצור גם אמריקאי וגם אנגלי - ותהנה משתי העולמות יחדיו, רק צריך להחליט עם איזה משתמש עיקרי אנחנו משחקים ועליו מגדירים את המנוי השנתי - מנוי הפלוס, שהוא גם מאפשר לך משחקי רשת, וגם ליהנות ממבצעים טובים יותר בחנות של סוני.
מעבר לכך, אם אתה רוכש משחקים פיזיים, תמיד אפשר למצוא דילים פה בארץ בחנויות כמו אייבורי או אנג'ויסטיק, או שניתן לרכוש מחו"ל מהחנות BASE.COM
וזה גם עונה לך על השאלה הרביעית - אין עוד יוזר.
היוזר שיצרת בהתחלה ילווה אותך ויהיה זה שיקבע איזו חנות תוצג לך במכשיר.
ובמידה ויצרת שניים כפי שהמלצתי, פשוט תוכל לעשות כניסה עם כל אחד מהם ולבדוק אילו מבצעים והנחות יש לכל אחד מהם.
ואז פשוט חוזרים למשתמש העיקרי לשחק בו.
gal-cohen כתב:·......
hipoo תסלח לי, אך אני קצת מתקן אותך גם, כי מנוי בארה"ב לא מצריך VPN.
צריך רק להגדיר כתובת פיקטיבית בארה"ב וזהו. (חשוב לתעד הכל ולשמור את המייל והססמאות! )
1. מכשיר הסלים הכי חדש בעל שלדה מעט שונה מהסלים הקודם, מה שמיועד כנראה לצמצם את תהליך ההתחממות.
אבל בכל מקרה, כל המכשירים כולם, גם הרגיל הישן - אינם מתחממים ברמה של גרימת תקלות, בשום אופן.
יש להקפיד לשים את המכשיר במקום פתוח וזהו.
2. אפשר להגיע באמזון עד לשלב האחרון של הרכישה ואז לראות כמה הוא עולה בסה"כ, רק לוודא שהערך של המטבע הוא מקומי ולא לפי שקל, שכן השקלי יקר יותר בשל ההמרה.
היכן לקנות? מה שזול ועדיף יותר לצרכיך..
3. אם אתה יוצר משתמש עם כתובת מישראל, יהיה לך משתמש ישראלי והגישה במכשיר תהיה לחנות הישראלית בלבד.
אמנם ניתן לרכוש שם באמצעות כ"א, אך המשחקים יקרים מאוד גם בזמן מבצעים.
אם אתה יוצר משתמש עם כתובת ב UK, יהיה לך משתמש אנגלי, והגישה במכשיר תהיה לחנות האנגלית בלבד.
אמנם כל רכישה שלך תצטרך להיות באמצעות גיפט קארד במטבע פאונד, אך המחירים זולים משמעותית מהחנות הישראלית והמבצעים מפורסמים בשתיהן במקביל.
אם אתה יוצר משתמש אמריקאי, אז בדומה למשתמש האנגלי החנות תהיה אמריקאית, עם רכישה דרך גיפט קארד דולרי בלבד, המבצעים שם לא זהים לתאריכים ולמבצעים האירופאיים.
תעשה כמוני, תיצור גם אמריקאי וגם אנגלי - ותהנה משתי העולמות יחדיו, רק צריך להחליט עם איזה משתמש עיקרי אנחנו משחקים ועליו מגדירים את המנוי השנתי - מנוי הפלוס, שהוא גם מאפשר לך משחקי רשת, וגם ליהנות ממבצעים טובים יותר בחנות של סוני.
מעבר לכך, אם אתה רוכש משחקים פיזיים, תמיד אפשר למצוא דילים פה בארץ בחנויות כמו אייבורי או אנג'ויסטיק, או שניתן לרכוש מחו"ל מהחנות BASE.COM
וזה גם עונה לך על השאלה הרביעית - אין עוד יוזר.
היוזר שיצרת בהתחלה ילווה אותך ויהיה זה שיקבע איזו חנות תוצג לך במכשיר.
ובמידה ויצרת שניים כפי שהמלצתי, פשוט תוכל לעשות כניסה עם כל אחד מהם ולבדוק אילו מבצעים והנחות יש לכל אחד מהם.
ואז פשוט חוזרים למשתמש העיקרי לשחק בו....
וואו תודה רבה, :
1. לא ממש הבנתי את עניין היוזרים. אנסה לרשום מה הבנת ואשמח אם תתקן אותי:
א. לכל קונסולה יש בעצם יוזר ראשי, לכל יוזר ראשי יש חנות שמקושרת אליה.?
ב. במידה ונרשמתי לחנות נוספת, זה אומר שאני צריך יוזר ראשי נוסף? או שפשוט בתוך היוזר הראשי שלי, אני יכול להכנס לחנות מסויימת עם הפרטים שלה?
ג. לא ממש הבנתי " פשוט תוכל לעשות כניסה עם כל אחד מהם ולבדוק אילו מבצעים והנחות יש לכל אחד מהם. "
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אני חושב שאתה סתם מסבך את עצמך.
פשוט תיצור משתמש אמריקאי או אנגלי (כל אחד מהם יהיה בסדר) ותזרום איתו.
יש מחירים טובים ומבצעים כל הזמן (בעיקר בחנות האנגלית)
קבל טעימה מהמבצעים של הקיץ:
HORIZON ZERO DAWN ב 12.49 פאונד (60 שקלים)
GRAN TURISMO ב 55 שקלים
חבילת שלושת משחקי באטלפילד ביחד, כלומר BF4+BF1+BF HARDLINE בכ 78 שקלים
באטמן בכ 78 שקלים
ניד פור ספיד פייבאק בכ 78 שקלים
אססינז קריד אוריג'ינז בכ 120 שקלים
DYING LIGHT על כל הרחבותיו בכ 78 שקלים
ועוד רבים אחרים
למעשה הייתי מציע כבר לקבל החלטה וליהנות מהמחירים המצויינים הללו.
פשוט תיצור משתמש אמריקאי או אנגלי (כל אחד מהם יהיה בסדר) ותזרום איתו.
יש מחירים טובים ומבצעים כל הזמן (בעיקר בחנות האנגלית)
קבל טעימה מהמבצעים של הקיץ:
HORIZON ZERO DAWN ב 12.49 פאונד (60 שקלים)
GRAN TURISMO ב 55 שקלים
חבילת שלושת משחקי באטלפילד ביחד, כלומר BF4+BF1+BF HARDLINE בכ 78 שקלים
באטמן בכ 78 שקלים
ניד פור ספיד פייבאק בכ 78 שקלים
אססינז קריד אוריג'ינז בכ 120 שקלים
DYING LIGHT על כל הרחבותיו בכ 78 שקלים
ועוד רבים אחרים
למעשה הייתי מציע כבר לקבל החלטה וליהנות מהמחירים המצויינים הללו.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

כל מה שציינתי הוא בחנות האנגלית.shlomibbb כתב:גל, באיזו חנות אפשר למצוא את הטריו של BF במחיר כזה?...
תראה:
https://store.playstation.com/en-gb/gri ... sort=price