עזרה בקניית מערכת דולפנים של פיוניר

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות אחד מהדגמים של הפיוניר עם התצוגת דולפנים

יש לי 800 שקל תקציב האם זה יספיק לי לקנות אחד מהדגמים של הדולפנים...
ובאיזה חנות המחירים זולים שאני יכול למצוא במחיר הכי זול שאפשר באיזור המרכז

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מישהו יודע אולי? תענו גם אם אתם חושיבם שאין במחיר הזה

tnitzani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

שליחה #3 

נראה לי שהתקציב שלך נמוך מעט
אבל בדיקה זריזה בזאפ יכולה לתת לך מושג יותר טוב.
מה כ"כ מיוחד בדולפינים האלו ולמה זה חשוב ?
הריי בנסיעה אתה אמור להסתכל לכיוון הכביש (אם אני לא טועה)
לא עדיף להשקיע את הכסף במשהו עם קצת פחות גימיקים וקצת יותר איכות? בסופו של דבר זה אמור להשמיע מוזיקה ...
צחי ניצני

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

:oops: :oops: :oops:
נערך לאחרונה על ידי אורי_ו ב 21/05/2007 0:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

navi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

אורי_ו כתב:עפר: נערך מחדש על ידי הכותב
...
(n) מיותר

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אני לא מבין מה קשור התגובה הזאותי? אני אוהב שטויות...אוהב דברים מגניבים כאלה ומיוחדים זה לא קשור לערס או לאחד שעושה פוזה זה האופי שלי אז אל תכליל...

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

האם המערכת הזואתי יש לה תצוגה של דולפנים מכוניות וכו'?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574124

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78795
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5381 פעמים

שליחה #8 

זה רק אני או שיש עוד שלא מבינים על איזה דולפינים מדובר?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46347
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #9 

הדולפינים זה screensaver פופולרי שרץ על ה HU מתוצרת פיוניר.

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

eliranmanho כתב:האם המערכת הזואתי יש לה תצוגה של דולפנים מכוניות וכו'?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574124
...
מישהו יודע אם המערכת הזאותי יש לה צג של אנימציות כמו דולפנים מכוניות וכו'?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46347
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #11 

eliranmanho,
כנס לאתר של פיוניר ותבדוק במפרט של המכשיר.

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

תודה...באסה אין בזה אנימציות...הכי זול עם אנימציות עולה 1000 שקל
יש חברות אחרות שיש להם דגמים עם אנימציות ועולות יותר זול מזה?

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #13 

יש כמה דגמים של חברות אחרות שיש להם אנימציות, אבל הם לא זולים.

מה שכן אני רוצה להתייחס לנושא הזה בכלל. כשרק הוצאתי רישיון לפני שנה וחצי בערך רציתי להתלהב לעצמי והשקעתי במערכת מאוד רצינית ברכב (ולא משנה שבסוף הרכב נגנב עם כל המערכת שבו) ה-HU שלי היה ה-760 של פיוניר מסדרת הפרימייר של ארה"ב. המכשיר הזה כלל המון דברים כולל XO אקטיבי בפנים, הגברה bi-amp לסאב (אם מישהו מחליט למשהו לחבר סאב ל-HU) והרבה אנימציות כולל הדולפינים הזה. אני יודע שכרגע זה לא נראה ככה, אבל בסופו של דבר זה נמאס. אחרי כמה שבועות הפאנל הזה היה כבר יותר מדיי פלצני עם שטויות.

כיום ברכב הנוכחי אני עם מערכת קצת יותר רצינית (הפעם עם ביטוח - גם אם חלקי - על המערכת) ה-HU הפעם הוא 9830 של Alpine. מדובר ממכשיר מלפני שנה ומשהו - שנתיים, אבל סך הכל הוא דומה מאוד ל-9853/9855 שלהם נכון להיום. מדובר במכשיר לא פחות טוב, עם איכות לפחות זהה, והעיצוב של אלפיין לדעתי פשוט הרבה יותר טוב. נוח מאוד, אלגנטי מאוד, מאוד מרשים, אבל לא נמאס כמו הפיוניר שכבר נטחן אצל כולם ופשוט אחרי כמה שבועות נהייה משעמם ומיותר.

כמובן שבסופו של דבר החלטה שלך, אבל תחשוב קצת קדימה סך הכל.

לא משנה מה תיקח, זה דווקא שוק שבו לקנות משומש זה מצוין. קנה מכשיר משומש בן כמה חודשים (מה שאומר עוד יש אחריות) תקבל מחיר מצוין ומכשיר שיתאים לך. אני בשתי הפעמים עשיתי ככה וקיבלתי מכשירים של 2500 שקלים פחות או יותר במחיר נמוך יותר משמעותית.

ודבר אחרון, אם מה שחשוב לך יותר מהכל זה האיכות קול, ה-HU לא דורש יותר מדיי השקעה. תביא לעצמך HU נחמד, קומפוננטים נחמד והגברה סבירה וזה הכל. התוצאה תהייה טובה יותר.

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

המחירים ביד שניה יקרים יחסית...על הדגמים של פיוניר המחיר שהם רוצים הוא 100 150 שקל פחות ולפעמים אפילו יותר מהחנות...

נראה לי שאני ילך ליבואן ודרכו אני כבר יקנה או דרך סיטונאי...בטוח שדרכם המחיר יהיה יותר זול מבחנויות ואולי יגיע ל-800..אם יעלה טיפה יותר אז אני ישקיע טיפה יותר אין מה לעשות

תודה בכל מקרה לכולם

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

לא יודע איפה אתה רואה מחירים גבוהים כל כך. אני קניתי את שתי המכשירים שלי ב-1000 שקלים בערך כשכמה חודשים לפני כ הם נמכרו ב-2500 בחנויות.

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

כי אתה קנית דברים ב-2500 שקל ככה ואז היה לך הנחה יחסית יפה אני רוצה כולה מערכת שעולה בחנות 1000 שקל כמה כבר יעשו לי הנחה? כולה 100 200 שקל...ובמצב כזה כבר עדיף לקנות חדש

תגיד אני רואה שאתה מבין במערכות...מה כדי לע לקנות לאוטו מבחינת רמקולים....אני רוצה משהו שישמעו יפה אבל אני לא צריך משהו אדיר כמו מסיבה...אני רוצה שתי רמקולים לקדימה שתי רמקולים לאחורה ומגבר...סאב אני לא יודע אבל לא נראה לי כי זה תופס את כל הבגז' והאוטו לא רק שלי ככה שאני לא יכול לחסום חצי... כמה בערך יעלה לי כזה דבר? ואני רוצה מוצרים סבירים לא מפציצים אני לא רוצה מסיבה

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

לא הבנתי מה הקשר של המחיר. בגלל שקניתי משהו של 2500 עשו לי 60 אחוז הנחה ואתה קונה משהו ב-1000 ומורידים לך 20 אחוז?! ראיתי לא פעם מכשירים של 1200 שקל נמכרים ב-600 שקלים תוך שנה לכל היותר, ועזרתי ללא מעט חברים שלי למצוא כאלה עסקאות. לא תמיד יש משהו זמין, אבל תוך כמה שבועות תמצא משהו שיתאים לך.

כמובן שזו החלטה שלך, הרבה אנשים לא רוצים משומש ובגלל זה הם לעולם לא מוצאים שום עסקה "טובה" מספיק.

בנוגע לרמקולים, תלוי בסוג הרמקולים שנכנסים לך בכל מקום (6.5, 6על9 ועוד). אני לא חושב שיש צורך בסאב במכונית. אני חיי בלי סאב ויש לי סאונד מצוין. שמתי זוג קומפוננטים מקדימה עם קרוס על איזור ה-100 הרץ (כל דבר מתחת לזה לא נשמע טוב מרמקול של 6.5 שנמצא בדלת עם פלסטיק), ובמגש האחורי 6על9 עם הגברה על התדרים הנמוכים כדי לפצות על זה. אחרי קצת כיוונים של פאזות (מסיבה כלשהי הפעם הייתי חייב להפוף פאזה של צד אחד של הרמקולים כדי לקבל באס) ושל חיתוכים/גיין קיבלתי תוצאה מצוינת, במחיר טוב, ובלי לתפוס את כל המטען עם סאב (אם כי יש לי שם 2 מגברים אבל זה לא תופס הרבה ועם זה אפשר לחיות בקלות).

eliranmanho פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

הבנתי....בסדר בינתיים לא ראיתי משהו זול יחסית אלה הפרשים של 15 אחוז 20 אחוז
מקווה שיהיה משהו שבאמת זול....אבל אני יבדוק גם ביבואן...ואת הרמקולים מגבר נראה לי אני יזמין מחו"ל כי זה לא כמו המערכת שצריכה לעבור כיואול לרדיו בארץ...
ושמה זה זול בחצי לפחות כל המוצרים

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

אני לא מסכים איתך. דבר ראשון, לא כל HU צריך לעבור כיול. דבר שני, אלה שכן צריכים, חלק מהם אפשר לעשות לבד, ואלה שלא אפשר לעשות אצל החברה ב-100-200 שקלים.

בנוגע לרמקולים, תישאר בגבולות ארץ הקודש. מורל היא יצרן ישראלי מאוד נחשב בכל העולם, והמחירים שלהם בארץ טובים סך הכל. הפולס שלהם הוא סט מצוין וזול (פחות מ-600 שקל לזוג קומפוננטים) והוא סט מצוין (טוב יותר מהדגם החדש שלהם שנקרא טמפו. הטמפו קצת יותר רגוע, לדעתי כשמדובר במערכת לאוטו, ובעובדה שהפולס היה דיי רגוע גם ככה, הפולס עדיף).

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”