חציבה לרמקולים קידמיים + 2 רמקולים בחוץ
לפני הכניסה לבית אני רוצה לעשות הכנה לחיווט רמקולים בסלון ובחוץ
התכנון הוא לעבור מרמקול רצפתי לרמקול מדפי תלויי, באיזה גובה מומלץ להתקין את את הרמקולים?
הבית יהיה ריק כדאי לעבוד עם דיסק או ישר להתחיל עם פטישון?
אשמח לכל טיפ שימנע ממני טעויות. יש ניסיון בחציבה
התכנון הוא לעבור מרמקול רצפתי לרמקול מדפי תלויי, באיזה גובה מומלץ להתקין את את הרמקולים?
הבית יהיה ריק כדאי לעבוד עם דיסק או ישר להתחיל עם פטישון?
אשמח לכל טיפ שימנע ממני טעויות. יש ניסיון בחציבה
מניסיון עבודה עם דיסק גורמת לאבק מטורף, עדיף לעבוד עם פטישון ואיזמל תעלות.
לדעתי הכלל אצבע זה שהרמוקולים יהיו בגובה אוזן במצב הישיבה.
אני מניח שלרוב הרמקולים סטנדים 24 אינצ =60 סמ יהיו טובים אבל צריך לבחון את המידות של הרמקול, בטוח תמצא את המידות בגוגל.
אני מניח שלרוב הרמקולים סטנדים 24 אינצ =60 סמ יהיו טובים אבל צריך לבחון את המידות של הרמקול, בטוח תמצא את המידות בגוגל.
אני מודע לעיניין האבק, אבל אחרי בחציבה צריך לעשות צבע + ניקוין יסודי בכל הבית.Mad כתב:מניסיון עבודה עם דיסק גורמת לאבק מטורף, עדיף לעבוד עם פטישון ואיזמל תעלות.
אני מניח שלרוב הרמקולים סטנדים 24 אינצ =60 סמ יהיו טובים אבל צריך לבחון את המידות של הרמקול, בטוח תמצא את המידות בגוגל....
השאלה היא האם היחס בין כמה ישר זה יצא לבין הלכלוך שזה מיייצר היא הגיונית·
מניסיוני לא מצדיק לעבוד עם דיסק. האבק שזה עושה ײ ירד ײ לרצפה במשך יומיים. אני מציע לשרטט על הקיר היכן לחצוב ולעבוד עם פטישון.
אופציה נוספת לעבוד עם הדיסק רק עוד עומק הטיח ולהמשיך את עומק החציבה עם פטישון , מצד אחד תרוויח שוליים יפים ופחות אבק מצד שני עדיין כמות מסויימת של אבק.
דעתי מניסיוני בלבד... אני לא בעל מקצוע ( שיפוצניק) אבל עדיין מעדיף לעשות כל מה שאני חושב שאני מסוגל בעצמי.
אופציה נוספת לעבוד עם הדיסק רק עוד עומק הטיח ולהמשיך את עומק החציבה עם פטישון , מצד אחד תרוויח שוליים יפים ופחות אבק מצד שני עדיין כמות מסויימת של אבק.
דעתי מניסיוני בלבד... אני לא בעל מקצוע ( שיפוצניק) אבל עדיין מעדיף לעשות כל מה שאני חושב שאני מסוגל בעצמי.
כמו שאמרו לפני ..
אני חצבתי בשבוע שעבר עבור תעלה (הכנה לקראת העברת 6 זוגות חוטים ו- ATMOS) ברוחב של כ-8 ס"מ על עומק של כ-8 ס"מ לאורך של כ-2 מ' .
"בניתי" קיר מניילון כי הדירה שלי מאוכלסת.
עבדתי עם דיסק וחרצתי את הטיח בלבד ולאחר מכן השתמשתי בפטישון/קונגו) .
היה המון אבק עם הדיסק אבל בגלל שבניתי "קיר" - אז כמעט שום אבק לא יצא לסלון.
חשוב מאוד:
תעבוד עם כפפות (תחסוך יבלות ותהיה מוגן)
תשים משקפי עבודה ומסיכה לפנים
עבודה עם כלי כמו דיסק - היא מאוד מסוכנת וצריך לחרוץ איתו בזהירות ולאט ... אחרת הדיסק /הכלי יכול לעוף לך מהידיים ולגרום לאסון.
זה אחד הכלים שאני הכי נזהר איתם.
אני חצבתי בשבוע שעבר עבור תעלה (הכנה לקראת העברת 6 זוגות חוטים ו- ATMOS) ברוחב של כ-8 ס"מ על עומק של כ-8 ס"מ לאורך של כ-2 מ' .
"בניתי" קיר מניילון כי הדירה שלי מאוכלסת.
עבדתי עם דיסק וחרצתי את הטיח בלבד ולאחר מכן השתמשתי בפטישון/קונגו) .
היה המון אבק עם הדיסק אבל בגלל שבניתי "קיר" - אז כמעט שום אבק לא יצא לסלון.
חשוב מאוד:
תעבוד עם כפפות (תחסוך יבלות ותהיה מוגן)
תשים משקפי עבודה ומסיכה לפנים
עבודה עם כלי כמו דיסק - היא מאוד מסוכנת וצריך לחרוץ איתו בזהירות ולאט ... אחרת הדיסק /הכלי יכול לעוף לך מהידיים ולגרום לאסון.
זה אחד הכלים שאני הכי נזהר איתם.