בבקשה עזרה בקניית LCD
שלום .
אני רוצה לקנות LCD לחדר ( מרחק צפיה מקסימלי 3.2 מטר , וצפייה בשידורי טלויזיה ספורט וסרטים בעיקר ספורט)
אני מתלבט בין שני דגמים של 32 אינטש
1) MAG
2) HAIER
אני נוטה יותר לכיוון של MAG כי ראיתי את השידור במסך וגם אני יודע שהם מיצרים מסכי מחשב מעולים, וHAIER לא ראיתי .
מה כדאי??
תודה מראש..
אני רוצה לקנות LCD לחדר ( מרחק צפיה מקסימלי 3.2 מטר , וצפייה בשידורי טלויזיה ספורט וסרטים בעיקר ספורט)
אני מתלבט בין שני דגמים של 32 אינטש
1) MAG
2) HAIER
אני נוטה יותר לכיוון של MAG כי ראיתי את השידור במסך וגם אני יודע שהם מיצרים מסכי מחשב מעולים, וHAIER לא ראיתי .
מה כדאי??
תודה מראש..
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי.
מה התקציב שלך ?
שניהם מוצרי מדבקה
ה- MAG דרך אגב קצת ירדה מנכסיה לכשעברו המסכים לטנולוגית LCD....
ה- HAIER היא חברה סינית ענקית שמיצרת ומוכרת הכל מהכל (משהו בדומה ל- LG הקוריאנית)....
רק את הפנלים של מסכי LCD הם קונים מיצרן אחר (לא זוכר ממי) וזה בניגוד ל- LG.
עכשיו תן תמחור ואולי נוכל לעזור גם בדגמים אחרים !
או שאתה נעול רק על אלה ???
מה התקציב שלך ?
שניהם מוצרי מדבקה
ה- MAG דרך אגב קצת ירדה מנכסיה לכשעברו המסכים לטנולוגית LCD....
ה- HAIER היא חברה סינית ענקית שמיצרת ומוכרת הכל מהכל (משהו בדומה ל- LG הקוריאנית)....
רק את הפנלים של מסכי LCD הם קונים מיצרן אחר (לא זוכר ממי) וזה בניגוד ל- LG.
עכשיו תן תמחור ואולי נוכל לעזור גם בדגמים אחרים !
או שאתה נעול רק על אלה ???
מה ? MAG חברת מדבקה? (כל במסכי מחשב שלהם , זו מדבקה)
האמת ראיתי אותם באל"מ ובסנסור/שקם אלקטריק ויש לי תלושי קניה לשלושתם בסך 500 ש"ח ובכל מקרה אני קונה מאילת כך שזה יהיה בלי מע"מ.
לגבי תקציב אז התקציב הוא 3000-4000 אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה משהו פשוט וזול לחדר לא כל כך יקר העיקר שיראו סבבה (גם שידורי ספורט)
אני לא נעול על שני הדגמים האלו פשוט הם עומדים בתקציב שלי ולגבי ה -MAG ראיתי אותה ורואים בסדר אבל לא היה לי למה להשוות ולא ידעתי שזו חברת מדבקה.
האמת ראיתי אותם באל"מ ובסנסור/שקם אלקטריק ויש לי תלושי קניה לשלושתם בסך 500 ש"ח ובכל מקרה אני קונה מאילת כך שזה יהיה בלי מע"מ.
לגבי תקציב אז התקציב הוא 3000-4000 אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה משהו פשוט וזול לחדר לא כל כך יקר העיקר שיראו סבבה (גם שידורי ספורט)
אני לא נעול על שני הדגמים האלו פשוט הם עומדים בתקציב שלי ולגבי ה -MAG ראיתי אותה ורואים בסדר אבל לא היה לי למה להשוות ולא ידעתי שזו חברת מדבקה.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כן, מדבקה, הם יצרו את מסכי מחשב CRT, אולם כמו שכבר כתבתי ברגע שעברו לטכנולוגית LCD הם המשיכו עם ה- CRT ואיחרו קצת את הרכבת... כשכמעט כל השוק עבר ל- LCD הם התעוררו והחו לשווק מסכי LCD אבל את הפאנל הם קונים מחברה אחרת ולא מיצרים לבד...
אני הייתי ממליץ לך להשתתף קצת במכרזים, על הטלויזיות המוכרות יותר :- LG שארפ וכו', אני בטוח שבאזור 4000 ש"ח אתה יכול לקנות 32 טובה.
מישהו רשם כאן בפורום שקנה את ה- 32SA1E של שארפ ב- 3999 ש"ח...
אני חושב ששווה לנסות.
בכל אופן לפני כמה חודשים היה מבצע ב"MEGA" שה- LCD של MAG נמכרו ב- 5000 ש"ח (אז זה היה זול) והם נחטפו כלחמניות, החברים שלנו קנו (אני ממש לא יודע איזה דגם הם קנו ולאיזה אתה מתכוון) אבל האיכות בינונית פלוס, לחדר שינה להם זה הספיק...
את "האייר" אני רכשתי בזמנו דרך נכרז (40 אינץ') אבל אח"כ קיבלתי רגליים קרות (סיני, מדבקה) וביטלתי...
בכל אופן, בהצלחה !!!
אני הייתי ממליץ לך להשתתף קצת במכרזים, על הטלויזיות המוכרות יותר :- LG שארפ וכו', אני בטוח שבאזור 4000 ש"ח אתה יכול לקנות 32 טובה.
מישהו רשם כאן בפורום שקנה את ה- 32SA1E של שארפ ב- 3999 ש"ח...
אני חושב ששווה לנסות.
בכל אופן לפני כמה חודשים היה מבצע ב"MEGA" שה- LCD של MAG נמכרו ב- 5000 ש"ח (אז זה היה זול) והם נחטפו כלחמניות, החברים שלנו קנו (אני ממש לא יודע איזה דגם הם קנו ולאיזה אתה מתכוון) אבל האיכות בינונית פלוס, לחדר שינה להם זה הספיק...
את "האייר" אני רכשתי בזמנו דרך נכרז (40 אינץ') אבל אח"כ קיבלתי רגליים קרות (סיני, מדבקה) וביטלתי...
בכל אופן, בהצלחה !!!