שלום לכולם,
התחלתי בפרוייקט הפיכת החדר שלי לחכם .
התוכנית היא לסיים את התכנון ולאט ולאט לבנות .
הדרישות שלי :
1. החדר יעבוד עם הרמוני וגוגל הום.
2. חלק מהעניין שהיה סט פקודות כלומר: כפתור אחד בשלט מכבה את האור מוריד את התריס מדליק מזגן על 19 מעלות וכ'ו
צריך את עזרתכם :
מה הרכיבים שאני צריך לקנות (ומה האופציות להתממשקות מולם) כך שלא אצטרך לעכשיו להשחיל בקירות דברים .)
צריך הסבר על האופציות שברשותי :
1. לגבי תאורה : כיום בחדר יש לי 2 נורות שבכל אחת מהן יש 6 מנורות
2לגבי תרסים:. קיימים בחדרי 2 תרגום חשמליים. אבל צריך להמשיך ללחוץ על מנת שהתריס יזוז (זה לא כפתור שגר ושכח )
בניית חדר חכם:) עזרתכם ...
- dotan_shai
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כל מה שכתבת ניתן לימימוש עם smartthings. אבל זה מצריך שיהיה קו אפס (חוט כחול) באיזור המפסק.
אם יש לך, אז אתה צריך מודולי תריסים fibaro, מודול מפסק fibaro, ו ZXT-120 לשליטה על מזגן. ה- smartthing מתממשק יפה מול גוגל הום (וגם אסיסטנט) ומול הרמוני. אבל כך בחשבון עלויות של דברים, כמו כן יש לרכוש כל האביזרים (חוץ מהרמוני וגוגל הום) בחו"ל באירופה (לא ארה"ב)
אם יש לך, אז אתה צריך מודולי תריסים fibaro, מודול מפסק fibaro, ו ZXT-120 לשליטה על מזגן. ה- smartthing מתממשק יפה מול גוגל הום (וגם אסיסטנט) ומול הרמוני. אבל כך בחשבון עלויות של דברים, כמו כן יש לרכוש כל האביזרים (חוץ מהרמוני וגוגל הום) בחו"ל באירופה (לא ארה"ב)
נערך לאחרונה על ידי dotan_shai ב 06/08/2018 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
·dotan_shai כתב:כל מה שכתבת ניתן לימימוש עם smartthings. אבל זה מצריך שיהיה קו אפס (חוט כחול) באיזור המפסק.
פורום משתשמי smartthings בישראל בפייסבוק :
https://www.facebook.com/groups/975274919288551...
תודה רבה!!!
אחקור ואעדכן:)