הYES מקס מקליט קבוע "רפיק חלבי בשטח" מכירים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כן,
גם לי זה עושה את זה והתלוננתי על כך בעבר (ללא הועיל).
הבעיה היא שהם משתמשים באותו קוד סדרה כמו ארץ נהדרת (אם אני זוכר נכון).
תפתח את ארץ נהדרת מתוך תפריט הסדרות ותסתכל על הפרקים ותגלה את רפיק במלוא הדרו שם.
גם לי זה עושה את זה והתלוננתי על כך בעבר (ללא הועיל).
הבעיה היא שהם משתמשים באותו קוד סדרה כמו ארץ נהדרת (אם אני זוכר נכון).
תפתח את ארץ נהדרת מתוך תפריט הסדרות ותסתכל על הפרקים ותגלה את רפיק במלוא הדרו שם.
- oferlaor
- מנהל

אז כנראה שזה מסודרים ולא ארץ נהדרת (אני גם מקליט את שניהם כסדרות, אז התלבלבתי).
באמת הבאתם רעיון נחמד!!!, שהמקס יבחר לבד תוכניות להקלטה, מבוסס על הטעם האישי של כ"א. כמו ש-LaunchCast של YAHOO בוחר שירים להשמעה לפי דירוגים שלך או דירוגים של אחרים עם טעם דומה.
ביקום מקבילי אחר הייתי אומר שיש לזה סיכוי.
ביקום מקבילי אחר הייתי אומר שיש לזה סיכוי.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראשית הרעיון הזה נמצא כבר בשלבי פיתוח אז זה יהיה תענוג אדירmark13 כתב:באמת הבאתם רעיון נחמד!!!, שהמקס יבחר לבד תוכניות להקלטה, מבוסס על הטעם האישי של כ"א. כמו ש-LaunchCast של YAHOO בוחר שירים להשמעה לפי דירוגים שלך או דירוגים של אחרים עם טעם דומה.
ביקום מקבילי אחר הייתי אומר שיש לזה סיכוי....
ויש עוד דברים שמתוכננים
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- oferlaor
- מנהל

הכי חשוב, לסמן עם כפתורי הצבע כך שכל אחד בבית יוכל לסמן אם הוא ראה תוכנית כלשהי.
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חושב שהיס מקס מנסה להגיד לך משהו.genadyb כתב:אצלי המקס החליט להקליט לבד את "לקראת לרדת בגדול" בערוץ 10....
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- oferlaor
- מנהל

לפתוח ערוץ הדברות לא פורמלי עם המפתחים ביס נראה לי לא מזיק.oferlaor כתב:
אני מעריך שמה שאפשר לספר הוא יספר, ומה שלא - לא......
להפך, כאן בפורום יש הרבה early adopters של מקס, שתמיד יהיו מוכנים לתת משוב.
סה"כ לא בקשתי מישראל שיהפוך לואנונו, רק רוצה לדעת האם ביס מודעים לבקשות שיפור שהועלו כאן והאם נראות להם הגיוניות, סוג אינפורמציה כזו, לא בקשתי לדעת את התכנית העסקית של יס.
- oferlaor
- מנהל

mark13,
אפשר לומר ככה. מדי פעם יש לנו פגישות על יס שהם מעדכנים אותנו וכו'. כמעט בכל פגישה יש לי רשימת בקשות/שינויים/תקלות וכו' באורך הגלות עבור היס מקס. בפגישה האחרונה (לפני שבוע ומשהו) זה הצטמצם לבערך 3 בקשות (לא כולל את ה-WISHLIST של האתר).
כשיש שרשור עם WISHLIST עבור היס מקס, אני מפנה אותו לאנשים המתאימים שיקראו... יש כזה שרשור בפורום שידורים דיגיטליים (אני מתעצל לחפש בעצמי...)
אפשר לומר ככה. מדי פעם יש לנו פגישות על יס שהם מעדכנים אותנו וכו'. כמעט בכל פגישה יש לי רשימת בקשות/שינויים/תקלות וכו' באורך הגלות עבור היס מקס. בפגישה האחרונה (לפני שבוע ומשהו) זה הצטמצם לבערך 3 בקשות (לא כולל את ה-WISHLIST של האתר).
כשיש שרשור עם WISHLIST עבור היס מקס, אני מפנה אותו לאנשים המתאימים שיקראו... יש כזה שרשור בפורום שידורים דיגיטליים (אני מתעצל לחפש בעצמי...)