ממיר סלקום TV - למי יש נסיון?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
itaylevi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום.
שוקל לקחת ממיר מסלקום, אז כמה שאלות.
קודם כל, האם יש תנאים מוסתרים או בעיות עם העסקה, או שזה חינמי לגיטימי כמו שהם מציגים את זה?
שנית, האם הממיר הנ"ל תופס אחד מ-4 המקומות האפשריים למכשירי Android TV, או שהוא תופס מקום של טאבלט כביכול?
האם אפשר להתקין עליו אפליקציות מהחנות של גוגל (לדוגמא נטפליקס)?
תודה.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

הממיר חינם לגמרי, הוא אחד מחמישה התקנים שמותר לך להפעיל ולא ניתן להתקין עליו כלום, הוא ממיר סגור.

itaylevi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ariesjer כתב:הממיר חינם לגמרי, הוא אחד מחמישה התקנים שמותר לך להפעיל ולא ניתן להתקין עליו כלום, הוא ממיר סגור.
...
הבנתי.
יש סיבוך בהחזרה שלו אם אני מחליט להתנתק אחרי חודש לדוגמא?
בכלל, איך ההתרשמות שלך מהממיר הזה?

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #4 

יש לי את הדור הישן והוא מספיק טוב לי, אז מן הסתם החדש טוב יותרץ. אין בעיה להחזיר בכל סניף של סלקום.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

יש לי אותו בסלון והוא סבבה לגמרי, לא תומך ב4K למי שחשוב אבל חוץ מזה עושה עבודה טובה בתור ממיר ולדעתי עדיף לכאלה שרוצים ממיר כמו הוט ויס על פני הסטרימרים של אפל או שיאומי, ששם סלקום TV זה אפליקציה. יש גם את ההיתרון שאפשר להחזיר אותו בכל רגע לעומת הסטרימרים שמקבלים בחיוב-זיכוי.

לא ניתן להתקין שם אפליקציות אז לקחת בחשבון אם זה חשוב, בכל מקרה אם רוצים סטרימר לדעתי עדיף לקנות במחיר זול אותו באינטרנט מאשר להתחייב להרבה שנים סלקום (המחיר שסלקום מפרסמים עולה אחרי שנה, ואם לוקחים מהם סטרימר כוח המיקוח יורד כי תצטרך לשלם את ההפרש בניתוק)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #6 

עוד הערות לגבי הממיר של סלקום:

1. ניתן להשתמש בו כנגן וידאו בשתי דרכים:
- דרך 1: בחיבור USB.
- דרך 2: ע"י התקנת אפליקציה של סלקום על אחד המחשבים ברשת הביתית כאשר לאותו מחשב יש גישה לקבצי הווידאו.
לכל דרך יש יתרונות וחסרונות, למשל בשימוש במחשב כשרת, הוא חייב כמובן לדלוק בזמן הצפיה בוידאו

2. הממיר של סלקום מותקן עם זיכרון DOC לצורך הקלטות. זה פחות רלוונטי כיום מאז שסלקום הפעילו את ה 24/7 אבל האופציה קיימת.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”