חיבורים בQ7
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
האפשרויות שלך הם:
1. SCART מהממיר לטרנסקודר (עלות כ- 450 ש"ח) וקומפוננט מהטרנסקודר ל-Q7 . סה"כ עלות
של 650 ש"ח, טרנסקודר + כבל SCART TO SCART + כבל קומפוננט לקומפוננט.
2. SCART מהממיר ל - SVHS ב- Q7 ע"י כבל SCART TO SVIDEO איכותי. עלות של בין 150 ל -350 ש"ח תלוי באיכות הכבל.
החיבור הראשון טוב יותר אבל לא כולם חושבים שההבדל באיכות שווה את ההבדל בהשקעה הכספית.
1. SCART מהממיר לטרנסקודר (עלות כ- 450 ש"ח) וקומפוננט מהטרנסקודר ל-Q7 . סה"כ עלות
2. SCART מהממיר ל - SVHS ב- Q7 ע"י כבל SCART TO SVIDEO איכותי. עלות של בין 150 ל -350 ש"ח תלוי באיכות הכבל.
החיבור הראשון טוב יותר אבל לא כולם חושבים שההבדל באיכות שווה את ההבדל בהשקעה הכספית.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

לממיר יש עוד יציאות RCA ( אדום ולבן ) שמהם ניתן לקבל סאונד ישירות לטלויזיה.shraga007 כתב:אגב, שמתי לב שבטרנסקודר יש יציאה לתמונה בלבד,
כלומר הסקארט שכולל בתוכו גם סאונד מוציא דרך הטרנסקודר תמונה בלבד.
מאיפה אני מוציא סאונד?...
אם יש ברשותך רסיבר ק"ב וממיר 3100 של יס אז ניתן לחבר כבל אופטי מהממיר לרסיבר
ולהנות מסאונד DD בשידורים שמיועדים לכך.
אני ילך על האפשרות הראשונה אבל לפי מה שאתה אומר 2 הכבלים סקאט לסקארט וקומפוננט לקומפוננט עולים 200 שקל שניהם אלה כבלים איכותיים?shlomyga כתב:האפשרויות שלך הם:
החיבור הראשון טוב יותר אבל לא כולם חושבים שההבדל באיכות שווה את ההבדל בהשקעה הכספית....
- shlomyga
-
- חבר ותיק

לדעתי הם יהיו מספיק טובים בצורת חיבור זו ולא נראה לי שניתן יהיה להבחין בהבדל אם תחבר ע"י כבלים שעולים יותר מ-300 ש"ח כל אחד ויש כאלה ( גם יותר מ-1000 ש"ח)uknowmy כתב:אני ילך על האפשרות הראשונה אבל לפי מה שאתה אומר 2 הכבלים סקאט לסקארט וקומפוננט לקומפוננט עולים 200 שקל שניהם אלה כבלים איכותיים?shlomyga כתב:האפשרויות שלך הם:
החיבור הראשון טוב יותר אבל לא כולם חושבים שההבדל באיכות שווה את ההבדל בהשקעה הכספית.......
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לשארפ הזו יש 2 חיבורי סקארט,ולכן אין צורך בטרנסקורדר.כבל סקארט לסקארט מהממיר למסך.uknowmy כתב:אוקיי ומחר אני מקבל שארפ GA8E שיש לה יציאת 32 פינים ( דרך אגב היציאה הזאת הכי טובה )?
איך אני מחבר אותה לממיר רגיל וממיר 3100 ואיזה חיבור יהיה יותר טוב ? זתומרת עדיף ממיר 3100 או לא משנה?...
ולהגדיר בממיר rgb .
הגרסה העדיפה של ה3100 לפי דברי עופר,הוא זה עם הלוגו הכחול.