פרטנר פייבר- מפת פריסה
היי, כתבתי לאחרונה תוכנה שבודקת על כל עיר באיזה רחובות בה יש את השירות של פרטנר פייבר, אלו התוצאות:
https://gist.github.com/computerboy0555 ... 2f64a44a3f
שימו לב שהבדיקה בוצעה רק על כמה ערים ולא על כל הארץ, והמידע שמוצג פה אינו רשמי ורק נלקח מהמאגר נתונים של פרטנר אך אינו מנוהל ומתוחזק על ידם.
לכל שאלה/עיר חדשה שאתם רוצים להוסיף מוזמנים לרשום פה ואני אנסה לענות.
שימו לב שהבדיקה בוצעה רק על כמה ערים ולא על כל הארץ, והמידע שמוצג פה אינו רשמי ורק נלקח מהמאגר נתונים של פרטנר אך אינו מנוהל ומתוחזק על ידם.
לכל שאלה/עיר חדשה שאתם רוצים להוסיף מוזמנים לרשום פה ואני אנסה לענות.
·https://www.partner.co.il/PartnerPage/p ... r/fiberweb הנתונים נלקחים מפה, לסלקום אין אפשרות לבדוק ולאנלימיטד כבר יש באתר אז די מיותרjtk כתב:מאיפה הנתונים?
היה נחמד אם היה מקור לנתונים גם לשאר הספקים האופטיים....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Ofekkfir
תודה רבה על המידע.
ברחוב שלנו (יצחק שדה בחיפה) כבר ראיתי את המכסים השחורים האלה עם הכיתוב "פרטנר סיב אופטי".
לפני מספר חודשים, פניתי במייל לפרטנר, להלן התשובה שקיבלתי:\
וועד יקר
אנו מודים לך על פנייתך להצטרפות ל partner fiber! אנחנו נמצאים בתהליך פריסה רחב ומואץ בכל רחבי הארץ ע"מ לספק את האינטרנט המהיר בישראל למקסימום ישובים בחודשים הקרובים, כתובת הבניין שלך נמצאת בתכנון עתידי לחיבור, אנחנו ניצור עמך קשר ברגע שנגיע לאזורך
תודה רבה על פנייתך
פרטנר
-----------------------------------------------
אשמח אם תוכל להשיג יותר פרטים .
כאשר רושמים " כתובת הבניין שלך נמצאת בתכנון עתידי לחיבור", זה סתמי ולא אומר כלום.
יכול להיות שמדובר בשבועות בודדים, אך מצד שני יתכן שנצטרך להמתין אפילו שנים, כאשר לצערי שירות כזה כבר לא יהיה רלוונטי יותר עבורי...
תודה רבה על המידע.
ברחוב שלנו (יצחק שדה בחיפה) כבר ראיתי את המכסים השחורים האלה עם הכיתוב "פרטנר סיב אופטי".
וועד יקר
אנו מודים לך על פנייתך להצטרפות ל partner fiber! אנחנו נמצאים בתהליך פריסה רחב ומואץ בכל רחבי הארץ ע"מ לספק את האינטרנט המהיר בישראל למקסימום ישובים בחודשים הקרובים, כתובת הבניין שלך נמצאת בתכנון עתידי לחיבור, אנחנו ניצור עמך קשר ברגע שנגיע לאזורך
תודה רבה על פנייתך
פרטנר
כאשר רושמים " כתובת הבניין שלך נמצאת בתכנון עתידי לחיבור", זה סתמי ולא אומר כלום.
יכול להיות שמדובר בשבועות בודדים, אך מצד שני יתכן שנצטרך להמתין אפילו שנים, כאשר לצערי שירות כזה כבר לא יהיה רלוונטי יותר עבורי...
·bariko כתב:Ofekkfir
תודה רבה על המידע.
וועד יקר
תודה רבה על פנייתך
פרטנר
יכול להיות שמדובר בשבועות בודדים, אך מצד שני יתכן שנצטרך להמתין אפילו שנים, כאשר לצערי שירות כזה כבר לא יהיה רלוונטי יותר עבורי......
קיבלתי את אותה תשובה, לצערי נראה לי שזה יקח חודשים ארוכים כדי שזה יגיע לאזור (אם בכלל)
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן shahar31 ,זה גם הרושם שלי למרבה הצער.
לכן אני אומר בכל הזדמנות, שפרטנר, אנלימטד וסלקום, הם סתם חברות קיקיוניות, שבתכל'ס אין להם שום משמעות אפקטיבית, מבחינת מרבית הציבור.
התקווה היחידה שלי נשארת רק חברת הוט, שכנראה מחזיקה בטכנולוגיה "מתחת לשרוול", או לפחות מסוגלת להשמיש אותה תוך זמן קצר יחסית.
הבעיה, שכאשר המתחרות שלה כל כך עלובות, אין להם ממש סיבה להתאמץ יתר על המידה...
לכן אני אומר בכל הזדמנות, שפרטנר, אנלימטד וסלקום, הם סתם חברות קיקיוניות, שבתכל'ס אין להם שום משמעות אפקטיבית, מבחינת מרבית הציבור.
התקווה היחידה שלי נשארת רק חברת הוט, שכנראה מחזיקה בטכנולוגיה "מתחת לשרוול", או לפחות מסוגלת להשמיש אותה תוך זמן קצר יחסית.
הבעיה, שכאשר המתחרות שלה כל כך עלובות, אין להם ממש סיבה להתאמץ יתר על המידה...
·יש אכן שדה ברגע שאני מושך את המידע אשר נקרא estimatedActivationDate אבל הוא בדרך כלל ריק מתוכן, לכן אין לי ממש שימוש בו. המידע שאני מקבל הינו רק מהאתר הרשמי של פרטנר, לא השתמשתי במאגרים שאינם ניתנים לגישה על ידי הציבורbariko כתב:Ofekkfir
תודה רבה על המידע.
וועד יקר
תודה רבה על פנייתך
פרטנר
יכול להיות שמדובר בשבועות בודדים, אך מצד שני יתכן שנצטרך להמתין אפילו שנים, כאשר לצערי שירות כזה כבר לא יהיה רלוונטי יותר עבורי......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Ofekkfir
תודה רבה
גיל37
עם כל המגרעות, הוט כיום היא חברת התשתית היחידה עם פריסה כמעט מלאה בכל הארץ, שמסוגלת לתת חבילה יציבה של 200/5
לקוחות עיסקיים יכולים גם לקבל 500/10
אני מאמין שכאשר הוט ירגישו "שהחבל מתחיל להתהדק סביב צווארם" הם יציעו גם ללקוחות פרטיים חבילות כאלה ואולי מעבר לכך.
אז על מי בדיוק לבנות ?
על בזק, שבאזור שלי הם יכולים להציע 100מגה מכסימום , שמהם מקבלים 40-50 במקרה הטוב???
ואולי על אותם חברות קיקיוניות שציינתי קודם, שמאגר הלקוחות שלהם מסתכם בעמוד אחד בקושי?
תודה רבה
גיל37
עם כל המגרעות, הוט כיום היא חברת התשתית היחידה עם פריסה כמעט מלאה בכל הארץ, שמסוגלת לתת חבילה יציבה של 200/5
לקוחות עיסקיים יכולים גם לקבל 500/10
אני מאמין שכאשר הוט ירגישו "שהחבל מתחיל להתהדק סביב צווארם" הם יציעו גם ללקוחות פרטיים חבילות כאלה ואולי מעבר לכך.
אז על מי בדיוק לבנות ?
על בזק, שבאזור שלי הם יכולים להציע 100מגה מכסימום , שמהם מקבלים 40-50 במקרה הטוב???
ואולי על אותם חברות קיקיוניות שציינתי קודם, שמאגר הלקוחות שלהם מסתכם בעמוד אחד בקושי?
@bariko
אני אגיב רק לעניין החברות ה"קיקיוניות" כהגדרתך כי על הוט ממש חבל לבזבז מילים.
אותן חברות (חוץ מאנלימיטד) מחזיקות את רוב התקשורת הסלולרית בישראל והפריסה של התשתית האופטית שלהן מתבצעת כל הזמן (בניגוד לבזק שממשיכה לזרוק על הלקוחות שלה את האות האמצעית בשם שלה).
אני מחובר לפרטנר פייבר וזה לא שאני גר באיזה מקום מיוחד, בסך הכל כפר סבא..
כרגע אתה ממורמר כי לא פורסים באיזור חיפה ואתה צודק לגמרי שזה יוצר קיפוח.
אני בטוח שיגיעו גם לצפון (לפחות לערים הגדולות) ואז הוט תהפוך להיסטוריה.
אני אגיב רק לעניין החברות ה"קיקיוניות" כהגדרתך כי על הוט ממש חבל לבזבז מילים.
אותן חברות (חוץ מאנלימיטד) מחזיקות את רוב התקשורת הסלולרית בישראל והפריסה של התשתית האופטית שלהן מתבצעת כל הזמן (בניגוד לבזק שממשיכה לזרוק על הלקוחות שלה את האות האמצעית בשם שלה).
אני מחובר לפרטנר פייבר וזה לא שאני גר באיזה מקום מיוחד, בסך הכל כפר סבא..
כרגע אתה ממורמר כי לא פורסים באיזור חיפה ואתה צודק לגמרי שזה יוצר קיפוח.
אני בטוח שיגיעו גם לצפון (לפחות לערים הגדולות) ואז הוט תהפוך להיסטוריה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
@גיל37
·
זה שאתה מחובר לא מאשר שיש פריסה בכל כפר סבא או בכל עיר אחרת בארץ
אלא שיש חיבורים בחלק מהשכונות בעיקר החדשות בכל העירים בארץ
·
זה שאתה מחובר לא מאשר שיש פריסה בכל כפר סבא או בכל עיר אחרת בארץ
אלא שיש חיבורים בחלק מהשכונות בעיקר החדשות בכל העירים בארץ
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 03/08/2018 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה רבה, בהחלט טבלה טובה ושימושית, שכמובן נוחה לאין ערוך מאשר הדף של פרטנר, שבו צריך לבדוק באופן מתיש כתובת אחרי כתובת.ofekkfir כתב:היי, כתבתי לאחרונה תוכנה שבודקת על כל עיר באיזה רחובות בה יש את השירות של פרטנר פייבר, אלו התוצאות:
לכל שאלה/עיר חדשה שאתם רוצים להוסיף מוזמנים לרשום פה ואני אנסה לענות....
יהיה נחמד לראות את הכתובות גם על גבי Google Maps - זה יאפשר לראות תמונה טובה יותר של הפריסה בכל עיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נו איפה הבעיה פה ?uh99 כתב:@גיל37
·
זה שאתה מחובר לא מאשר שיש פריסה בכל כפר סבא או בכל עיר אחרת בארץ![]()
אלא שיש חיבורים בחלק מהשכונות בעיקר החדשות בכל העירים בארץ...
זה שאני ועוד אלפי בתי אב בכפר סבא ובעוד ערים, מחוברים לפרטנר פייבר מעיד שיש פריסה ויש חיבור של מנויים וזאת ממש לא חברה קיקיונית.
אני בטוח שפרטנר עוברים כבר בקלות את אנלימיטד שמקרטעת כבר שנים ומחברת 5 מנויים בשנה.
אנשים נדבקו כאן בפסימיות והציניות של מיסטר sys_admin.
- uh99
- חבר מביא חבר

- uh99
- חבר מביא חבר

המידע שמפורסם ע"י פרטנר כיאלו פורסים בכל הארץ ומצב הזה לא נכון, ולא ניתן להתחבר אצלם בציוד פרטי בניגוד לחוקגיל37 כתב:נו איפה הבעיה פה ?......
זה שאני ועוד אלפי בתי אב בכפר סבא ובעוד ערים, מחוברים לפרטנר פייבר מעיד שיש פריסה ויש חיבור של מנויים וזאת ממש לא חברה קיקיונית.
אני בטוח שפרטנר עוברים כבר בקלות את אנלימיטד שמקרטעת כבר שנים ומחברת 5 מנויים בשנה.
...
הבעיה של אנלימיטד שהיא קמה באינטרס כלכלי, ובלי בקרה של משרד התקשורת לטובת הצרכנים ותוך כיפוף החוקים
- uh99
- חבר מביא חבר

בשירותי הטלפון לא ניתן להתחבר אצלם גם למי שמחובר בסיבגיל37 כתב:@uh99
לא הבנתי את הקטע של "לא ניתן להתחבר בציוד פרטי"
תוכל להסביר ?...
@uh99
מצטער אבל מי שמעניין אותו טלפון בייתי קווי בשנת 2018, שלא יתלונן על ציוד הקצה.
הטלפון הקווי מת בעשור הקודם של המילניום ומי שעוד מחזיק את זה, עושה את זה מתוך הרגל או בגלל שזה "חינם" בטריפל.
כמה ילדים ובני נוער מכירים את פעולת החיוג בטלפון קווי ? הם לא נפרדים לשניה מהסמארטפון ורוב התקשורת היא אימוג'ים בוואטסאפ.
באינטרנט אפשר לוותר על הנתב של פרטנר (למרות שמומלץ לקחת אותו להתחלה כדי לוודא שהמהירות נכונה והגלישה יציבה).
מצטער אבל מי שמעניין אותו טלפון בייתי קווי בשנת 2018, שלא יתלונן על ציוד הקצה.
הטלפון הקווי מת בעשור הקודם של המילניום ומי שעוד מחזיק את זה, עושה את זה מתוך הרגל או בגלל שזה "חינם" בטריפל.
כמה ילדים ובני נוער מכירים את פעולת החיוג בטלפון קווי ? הם לא נפרדים לשניה מהסמארטפון ורוב התקשורת היא אימוג'ים בוואטסאפ.
באינטרנט אפשר לוותר על הנתב של פרטנר (למרות שמומלץ לקחת אותו להתחלה כדי לוודא שהמהירות נכונה והגלישה יציבה).
- uh99
- חבר מביא חבר

@גיל37
·
לצערנו לחלק מהספקים הסלולריות יש בעיות בקליטה בגלל חוסר אנטנות בארץ לכן הם נותנים פתרון של "צילצול כפול"
והשירותי הטלפון הוא נשען על האניטרנט .....
·
לצערנו לחלק מהספקים הסלולריות יש בעיות בקליטה בגלל חוסר אנטנות בארץ לכן הם נותנים פתרון של "צילצול כפול"
והשירותי הטלפון הוא נשען על האניטרנט .....