תואם לי דואר שליחים (חבילה מאמזון) בשעה מסויימת והשליח לא הגיע
-
Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
בדרך כלל השליח מתקשר כשהוא באיזור, אם אני לא בבית הוא מתאם בטלפון ליום אחר. הפעם הגיע אלי סמס בסגנון ״שלום רב, נמצא אצלנו בעבורך משלוח מגעש - שירותי מכשס ושילוח בינלאומי בע״מ״ עם קישור לתיאום ומספר טלפון.
תיאמתי משלוח, חיכיתי 3 שעות והשליח לא הגיע. במספר שנשלח בסמס לא עונים (אני מקבל User is busy אחרי צלצול אחד והשיחה מתנתקת)
מועד המשלוח עבר ולא יצרו איתי קשר. מוקד אחר של הדואר שכן הצלחתי להשיג בטלפון העביר למוקד שלא עונה מייל.
האם יש חוק ברור לגבי מקרה כזה? (בסגנון חוק הטכנאים)
מרגיז מאוד.
עריכה: הצלחתי לתפוס את מוקד השירות שלהם. שאלתי אם לא מגיע לי פיצוי על זה שחיכיתי 3 שעות לחינם. תגובת הנציגה: ״איזה פיצוי? אתה יודע כמה אמזון יש לי פה? לא שמעת מה קורה עם אמזון? אתה חושב אתה הראשון שלא מגיעה לו חבילה?״
תיאמתי משלוח, חיכיתי 3 שעות והשליח לא הגיע. במספר שנשלח בסמס לא עונים (אני מקבל User is busy אחרי צלצול אחד והשיחה מתנתקת)
מועד המשלוח עבר ולא יצרו איתי קשר. מוקד אחר של הדואר שכן הצלחתי להשיג בטלפון העביר למוקד שלא עונה מייל.
האם יש חוק ברור לגבי מקרה כזה? (בסגנון חוק הטכנאים)
מרגיז מאוד.
עריכה: הצלחתי לתפוס את מוקד השירות שלהם. שאלתי אם לא מגיע לי פיצוי על זה שחיכיתי 3 שעות לחינם. תגובת הנציגה: ״איזה פיצוי? אתה יודע כמה אמזון יש לי פה? לא שמעת מה קורה עם אמזון? אתה חושב אתה הראשון שלא מגיעה לו חבילה?״
- d30DK
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
גם לי היה את התיאום, תיאמתי והוא לא הגיע בכלל ועדכן סטטוס של 'הושארה הודעה טלפונית' שכמובן לא הושארה כי גם לא התקשר.
למחרת קיבלתי את החבילה כרגיל.
למחרת קיבלתי את החבילה כרגיל.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
האם המועד עליו אמאזון התחייבה עבר? אם כן, פנה לאמאזון ותראה מה זה שירות לקוחות...
אם עוד לא עבר, אז תמתין...
אם עוד לא עבר, אז תמתין...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
איינשטיין , לא לא מה זה אשמת אמזון?
אני פשוט קופץ לדואג שליחים באותו איזור לקחת.
אני פשוט קופץ לדואג שליחים באותו איזור לקחת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
תבדוק בתיבת הדואר - אצלי שמו פתק ללכת לדואר הראשי בעיר .
וזה לא פעם ראשונה שזה קורה.
פעם השליח היה מתקשר אלי ומתאם איתי .. היום כנראה שהם שינו את חב' השילוח או משהו במדיניות ... וחבל .
וזה לא פעם ראשונה שזה קורה.
פעם השליח היה מתקשר אלי ומתאם איתי .. היום כנראה שהם שינו את חב' השילוח או משהו במדיניות ... וחבל .
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
·איינשטיין כתב:האם המועד עליו אמאזון התחייבה עבר? אם כן, פנה לאמאזון ותראה מה זה שירות לקוחות...
אם עוד לא עבר, אז תמתין......
אין מה לפנות לאמזון על כל פיפס.
פשוט להתקשר לתאם מחדש ובנוסף - כי במקרה הזו מגיע להם, לתבוע בתביעות קטנות על אי עמידה בתנאי ההסכם(=שקבעתם זמן) ועוגמת הנפש מכוח חוק החוזים.
מקווה שתעשה כך...את השירות הזה אנו מקבלים לא מעט משום שאנשים מוותרים.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קנית מאמאזון. הם אחראים שהמוצר יגיע אליך הביתה בזמן ובמצב תקין.mp3lll כתב:איינשטיין , לא לא מה זה אשמת אמזון?
אני פשוט קופץ לדואג שליחים באותו איזור לקחת....
זה שחברת שליחויות כזו או אחרת לא מתפקדת זו לא בעיה שלך. שוב, ובלבד שהמועד שאמאזון התחייבו עליו כבר חלף.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כשאני קונה באמאזון אני מקבל משלוח עד הבית. לא משלוח למרכז שליחויות.
ברוב הפעמים הכל מגיע (עשרות רכישות).
היו 3 או 4 פעמים שלא הגיע בזמן שהתחייבו, ובכולם אמאזון טיפלו לי בזה לשביעות רצוני.
ברוב הפעמים הכל מגיע (עשרות רכישות).
היו 3 או 4 פעמים שלא הגיע בזמן שהתחייבו, ובכולם אמאזון טיפלו לי בזה לשביעות רצוני.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
לא שאני מופתע אבל תמיד משגע אותי לראות איך אנחנו נשארנו בשנות ה-40 בכל הקשור לשירות.Shasoosh כתב:״איזה פיצוי? אתה יודע כמה אמזון יש לי פה? לא שמעת מה קורה עם אמזון? אתה חושב אתה הראשון שלא מגיעה לו חבילה?״...
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
אישית אני חושב שצריך לדעת להיות קצת גמיש ולדבר עם השליחים ואז הכל רץ. המתנתי ל4 חבילות שונות, גם אני עשיתי תיאום דרך המסרון במועדים שונים וכולם שבוע הבא, אבל השליח ראה שיש לו 4 חבילות לאותו מקום והביא את כולן ביחד. בלי לתאם איתי. לא היתי בבית, אז הוא התקשר ואמרתי לו לשים בבית של השכן זהו. חסך לי זמן והביא את החבילות כמה ימים קודם. מעצבן, כן, לא מצועי, מאוד. אבל התוצאה מבורכת.
-
Shasoosh
-
- חבר ותיק

@BUGY
·עם זה אין לי בעיה. תתקשר, תתאם. הכל הולך. בדרך כלל זה מה שהשליחים שמגיעים אליי עושים.
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted.
·עם זה אין לי בעיה. תתקשר, תתאם. הכל הולך. בדרך כלל זה מה שהשליחים שמגיעים אליי עושים.
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
היום בבוקר תיאמתי שליחות בפעם הראשונה (עד עכשיו הם פשוט "הופיעו" בלי הודעה מוקדמת) השליחות תואמה למחר בבוקר -- נראה מה ילד יום .. 
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·אז זהו, שאני לעולם לא ממתין להם בבית, עם תיאום או בלי. אף פעם לא לקחתי יום חופש מעבודה כדי לקבל חבילה, זה נראה לי הזוי ולא כלכלי. עדיף כבר לקנות בארץ, אחרת מה בדיוק חסכתי?Shasoosh כתב:@BUGY
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted....
גם כך הם מגיעים מתי שהם רוצים אז גם אני. לא ראית שליח כבר חצי שנה אבל אני מקבל 2-3 חבילות בשבוע. משאירים לשכן, משאירים בתיבת דואר, בארון חשמל, בארון של הוט, בגג, מתחת לרכב של השכן. כל עוד המספר שלי מופיע באתר של דואר ישראל ועל החבילה והשליח מתקשר, הכל בסדר.
נשמע מוזר, אבל הגמישות הזאת של של שליח מדואר ישראל היא עדיפה בעיניי על פני הנוקשות של שליחים מUPS ופדקס (עובד איתם המון בעבודה). לא פעם, לא קיבלתי חבילה, דחופה, כשהשליח הפתיע אותי בארוחת צהריים וסירב להשאיר את החבילה לעובד אחר בחברה. ואז יוצא מצב שמאבדים יום עבודה או סופ"ש. הזוי שמשלוח אקספרס של 24 שעות הופך למשלוח רגיל של 3-4 ימים כי בארץ מנסים להיות כמו בחו"ל. רק שבחו"ל, בארה"ב בפרט, הם משאירים את החבילות גם לשכן, גם פשוט מחוץ לדלת וגם איפה שתרצה...
בכל מקרה, בוא לא נעביר הכל על אמזון, מספיק שהם מתמודדים עם הקונה הישראלי ה"לא פשוט", כזה שרוצה לנצל את המערכת בכל הזדמנות, אז גם להעמיס את דואר ישראל זה כבר מיותר, חבל שהם ימשיכו לעלות את מחיר המשלוח.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
מקרה דומה של "Delivery attempted" קרה לי השבוע. אחרי מספר טלפונים הגעתי לסמכות גבוהה יותר באמזון (UK) שאישר שיש להם צרות צרורות עם משלוחים דרך i-parcel לארץ.Shasoosh כתב:@BUGY
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted....
הנקודה שהעלתי בפניו היתה אכן אותו הפרטאצ' אותו חוווים לקוחות רבים בארץ במובן של מסירת החבילה בפועל ע"י מי שבמקרים רבים נראים כמו חאפרים מושלמים. די ברור לי שאם לקוח או כתובת מסויימת באים "לא טוב" לשליח, בתוך מספר דקות הסטטוס באתר אמזון ישתנה ל "Delivery attempted" ולך תוכיח שאין לך אחות ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
Shasoosh
-
- חבר ותיק

@BUGY
·פעם ראשונה ואחרונה שאני מחכה להם.
@sigamore
·ממש נראה כך. כתובת שלא מסתדרת לו במסלול, יאללה - Delivery attempted.
האבסורד הוא שכאשר התקשרתי לתאם מחדש ושאלתי למה לא הגיע וכו׳ הנותנת שירות שם ממש כעסה עליי. איך אני מצפה שחבילה תגיע בזמן?
·פעם ראשונה ואחרונה שאני מחכה להם.
@sigamore
·ממש נראה כך. כתובת שלא מסתדרת לו במסלול, יאללה - Delivery attempted.
האבסורד הוא שכאשר התקשרתי לתאם מחדש ושאלתי למה לא הגיע וכו׳ הנותנת שירות שם ממש כעסה עליי. איך אני מצפה שחבילה תגיע בזמן?