תואם לי דואר שליחים (חבילה מאמזון) בשעה מסויימת והשליח לא הגיע

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1863

שליחה

בדרך כלל השליח מתקשר כשהוא באיזור, אם אני לא בבית הוא מתאם בטלפון ליום אחר. הפעם הגיע אלי סמס בסגנון ״שלום רב, נמצא אצלנו בעבורך משלוח מגעש - שירותי מכשס ושילוח בינלאומי בע״מ״ עם קישור לתיאום ומספר טלפון.

תיאמתי משלוח, חיכיתי 3 שעות והשליח לא הגיע. במספר שנשלח בסמס לא עונים (אני מקבל User is busy אחרי צלצול אחד והשיחה מתנתקת)

מועד המשלוח עבר ולא יצרו איתי קשר. מוקד אחר של הדואר שכן הצלחתי להשיג בטלפון העביר למוקד שלא עונה מייל.

האם יש חוק ברור לגבי מקרה כזה? (בסגנון חוק הטכנאים)

מרגיז מאוד.

עריכה: הצלחתי לתפוס את מוקד השירות שלהם. שאלתי אם לא מגיע לי פיצוי על זה שחיכיתי 3 שעות לחינם. תגובת הנציגה: ״איזה פיצוי? אתה יודע כמה אמזון יש לי פה? לא שמעת מה קורה עם אמזון? אתה חושב אתה הראשון שלא מגיעה לו חבילה?״

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

גם לי היה את התיאום, תיאמתי והוא לא הגיע בכלל ועדכן סטטוס של 'הושארה הודעה טלפונית' שכמובן לא הושארה כי גם לא התקשר.
למחרת קיבלתי את החבילה כרגיל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

האם המועד עליו אמאזון התחייבה עבר? אם כן, פנה לאמאזון ותראה מה זה שירות לקוחות...
אם עוד לא עבר, אז תמתין...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

איינשטיין , לא לא מה זה אשמת אמזון?
אני פשוט קופץ לדואג שליחים באותו איזור לקחת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

תבדוק בתיבת הדואר - אצלי שמו פתק ללכת לדואר הראשי בעיר .

וזה לא פעם ראשונה שזה קורה.

פעם השליח היה מתקשר אלי ומתאם איתי .. היום כנראה שהם שינו את חב' השילוח או משהו במדיניות ... וחבל .

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093

שליחה

איינשטיין כתב:האם המועד עליו אמאזון התחייבה עבר? אם כן, פנה לאמאזון ותראה מה זה שירות לקוחות...
אם עוד לא עבר, אז תמתין...
...
·
אין מה לפנות לאמזון על כל פיפס.
פשוט להתקשר לתאם מחדש ובנוסף - כי במקרה הזו מגיע להם, לתבוע בתביעות קטנות על אי עמידה בתנאי ההסכם(=שקבעתם זמן) ועוגמת הנפש מכוח חוק החוזים.
מקווה שתעשה כך...את השירות הזה אנו מקבלים לא מעט משום שאנשים מוותרים.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

mp3lll כתב:איינשטיין , לא לא מה זה אשמת אמזון?
אני פשוט קופץ לדואג שליחים באותו איזור לקחת.
...
קנית מאמאזון. הם אחראים שהמוצר יגיע אליך הביתה בזמן ובמצב תקין.

זה שחברת שליחויות כזו או אחרת לא מתפקדת זו לא בעיה שלך. שוב, ובלבד שהמועד שאמאזון התחייבו עליו כבר חלף.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

כשאני קונה באמאזון אני מקבל משלוח עד הבית. לא משלוח למרכז שליחויות.
ברוב הפעמים הכל מגיע (עשרות רכישות).
היו 3 או 4 פעמים שלא הגיע בזמן שהתחייבו, ובכולם אמאזון טיפלו לי בזה לשביעות רצוני.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376

שליחה

Shasoosh כתב:״איזה פיצוי? אתה יודע כמה אמזון יש לי פה? לא שמעת מה קורה עם אמזון? אתה חושב אתה הראשון שלא מגיעה לו חבילה?״
...
לא שאני מופתע אבל תמיד משגע אותי לראות איך אנחנו נשארנו בשנות ה-40 בכל הקשור לשירות.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

אישית אני חושב שצריך לדעת להיות קצת גמיש ולדבר עם השליחים ואז הכל רץ. המתנתי ל4 חבילות שונות, גם אני עשיתי תיאום דרך המסרון במועדים שונים וכולם שבוע הבא, אבל השליח ראה שיש לו 4 חבילות לאותו מקום והביא את כולן ביחד. בלי לתאם איתי. לא היתי בבית, אז הוא התקשר ואמרתי לו לשים בבית של השכן זהו. חסך לי זמן והביא את החבילות כמה ימים קודם. מעצבן, כן, לא מצועי, מאוד. אבל התוצאה מבורכת.

Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@BUGY
·עם זה אין לי בעיה. תתקשר, תתאם. הכל הולך. בדרך כלל זה מה שהשליחים שמגיעים אליי עושים.
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940

שליחה

היום בבוקר תיאמתי שליחות בפעם הראשונה (עד עכשיו הם פשוט "הופיעו" בלי הודעה מוקדמת) השליחות תואמה למחר בבוקר -- נראה מה ילד יום .. :D
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

Shasoosh כתב:@BUGY
·עם זה אין לי בעיה. תתקשר, תתאם. הכל הולך. בדרך כלל זה מה שהשליחים שמגיעים אליי עושים.
במקרה הנ״ל חיכיתי 3 שעות לשליח שלא הגיע, לא להתקשר ועוד בשיא חוצפתו לאחר מכן באמאזון ראיתי ש Delivery attempted.
...
·אז זהו, שאני לעולם לא ממתין להם בבית, עם תיאום או בלי. אף פעם לא לקחתי יום חופש מעבודה כדי לקבל חבילה, זה נראה לי הזוי ולא כלכלי. עדיף כבר לקנות בארץ, אחרת מה בדיוק חסכתי?
גם כך הם מגיעים מתי שהם רוצים אז גם אני. לא ראית שליח כבר חצי שנה אבל אני מקבל 2-3 חבילות בשבוע. משאירים לשכן, משאירים בתיבת דואר, בארון חשמל, בארון של הוט, בגג, מתחת לרכב של השכן. כל עוד המספר שלי מופיע באתר של דואר ישראל ועל החבילה והשליח מתקשר, הכל בסדר.
נשמע מוזר, אבל הגמישות הזאת של של שליח מדואר ישראל היא עדיפה בעיניי על פני הנוקשות של שליחים מUPS ופדקס (עובד איתם המון בעבודה). לא פעם, לא קיבלתי חבילה, דחופה, כשהשליח הפתיע אותי בארוחת צהריים וסירב להשאיר את החבילה לעובד אחר בחברה. ואז יוצא מצב שמאבדים יום עבודה או סופ"ש. הזוי שמשלוח אקספרס של 24 שעות הופך למשלוח רגיל של 3-4 ימים כי בארץ מנסים להיות כמו בחו"ל. רק שבחו"ל, בארה"ב בפרט, הם משאירים את החבילות גם לשכן, גם פשוט מחוץ לדלת וגם איפה שתרצה...

בכל מקרה, בוא לא נעביר הכל על אמזון, מספיק שהם מתמודדים עם הקונה הישראלי ה"לא פשוט", כזה שרוצה לנצל את המערכת בכל הזדמנות, אז גם להעמיס את דואר ישראל זה כבר מיותר, חבל שהם ימשיכו לעלות את מחיר המשלוח.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940

שליחה

Shasoosh כתב:@BUGY
...
מקרה דומה של "Delivery attempted" קרה לי השבוע. אחרי מספר טלפונים הגעתי לסמכות גבוהה יותר באמזון (UK) שאישר שיש להם צרות צרורות עם משלוחים דרך i-parcel לארץ.
הנקודה שהעלתי בפניו היתה אכן אותו הפרטאצ' אותו חוווים לקוחות רבים בארץ במובן של מסירת החבילה בפועל ע"י מי שבמקרים רבים נראים כמו חאפרים מושלמים. די ברור לי שאם לקוח או כתובת מסויימת באים "לא טוב" לשליח, בתוך מספר דקות הסטטוס באתר אמזון ישתנה ל "Delivery attempted" ולך תוכיח שאין לך אחות ... :חושב:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Shasoosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@BUGY
·פעם ראשונה ואחרונה שאני מחכה להם.

@sigamore
·ממש נראה כך. כתובת שלא מסתדרת לו במסלול, יאללה - Delivery attempted.
האבסורד הוא שכאשר התקשרתי לתאם מחדש ושאלתי למה לא הגיע וכו׳ הנותנת שירות שם ממש כעסה עליי. איך אני מצפה שחבילה תגיע בזמן?

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”