או אם מישהו מכיר לוחות יד 2 עם הרבה פטיפונים.....תודה מראש
פטיפון יד 2
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
כנס ל yad2.co.il
קטיגוריה סטיריאו ותרשום - פטיפון
קבל לינק:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... ntilPrice=
קטיגוריה סטיריאו ותרשום - פטיפון
קבל לינק:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... ntilPrice=
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מצאתי מישהו רציני שמוכר פטיפון דגם SANYO TB B2 חדש חדש חדש מהקופסא הוא אמר שאמא שלו קיבלה פעם ולא פתחה אותו.....תמורת 600 שקל....מה אתם אומרים ?מישהו מכיר את הדגם ויכול אולי לתת לי עליו המלצה ? או משהו רע? איך סניו בפטיפונים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
תחפש טורנס 160,תערוך חיפוש כאן באתר תחת השם הזה ,היו הרבה הרחבות בנושא.luski89 כתב:מצאתי מישהו רציני שמוכר פטיפון דגם SANYO TB B2 חדש חדש חדש מהקופסא הוא אמר שאמא שלו קיבלה פעם ולא פתחה אותו.....תמורת 600 שקל....מה אתם אומרים ?מישהו מכיר את הדגם ויכול אולי לתת לי עליו המלצה ? או משהו רע? איך סניו בפטיפונים ?...
אם עדיין תצטרך עזרה אנחנו פה(לפחות אני).
יד שניה-גם בשוק הפשפשים.
יש אצל מיה,אם תרצה אעביר לך טל' בפרטי.בנוסף יש שם עוד חנויות שמוכרות פטיפונים משומשים,לא כולם במצב טוב.
סתם לדוגמה לפני שבועיים נתקלתי שם בפטיפון לנקו שלא עובד אמנם,אבל מחירו עמד על 50 ש"ח בלבד.
הפטיפון הראשון שלי לפני כ-25 שנה היה סניו,אבל במשך הזמן הציר נשחק והצלחת בציר האופקי לא הייתה ישרה.
סתם לדוגמה לפני שבועיים נתקלתי שם בפטיפון לנקו שלא עובד אמנם,אבל מחירו עמד על 50 ש"ח בלבד.
הפטיפון הראשון שלי לפני כ-25 שנה היה סניו,אבל במשך הזמן הציר נשחק והצלחת בציר האופקי לא הייתה ישרה.
אני בכלל עוד לא בקטע של הרצינות של זה אני סתם קיבלתי שריטה חזקה על פטיפונים לפני חודש ואני ממש רוצה פטפיון חמוד שישמיע לי באופו סביר מוזיקה....אני גם ככה עוד חצי שנה מתגייס ככה שנראה לי שהסניו יענה על הצרכים שלי בנתיים לא ?....ושוק הפשפשים הבנתי יש יותר *** מאשר פאשר פטיפונים...
סתם בלי קשר - בהזדמנות אם מישהו מוכר THE WALL שיפנה אליי אני ישמח....
סתם בלי קשר - בהזדמנות אם מישהו מוכר THE WALL שיפנה אליי אני ישמח....