דחוף וחשוב !!! למבינים ולמקצוענים בלבד !!!
אני הורדתי סרטים בפורמטים mpg, bin,cue,nrg עכשיו איכות השמע בסרט זה היא סטריא (2 רמקולים )האם יש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להפוך את הסרט לתצורת שמע של דולבי דיגיטל (5.1)
ברשותי יש צורב dvd ולכן אני יוכל במקרה שהקובץ יהי גדול לצרוב אותו על מדית dvd
בתודה מראש לכל העונים
yo0924
ברשותי יש צורב dvd ולכן אני יוכל במקרה שהקובץ יהי גדול לצרוב אותו על מדית dvd
בתודה מראש לכל העונים
yo0924
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
התוכנה dvdshirk לא קשורה לנושא, אלא אם כן יש לך דיסק DVD שאתה מעוניין להכניס אותו ב DVD-R בודד.
לגבי לקיחת אודיו מסרט והפיכתו ל 5.1 - אם תדע שזה בערך 3 שעות עבודה לסרט (במקרה הטוב), האם אתה עדיין תהיה מעוניין?
לגבי לקיחת אודיו מסרט והפיכתו ל 5.1 - אם תדע שזה בערך 3 שעות עבודה לסרט (במקרה הטוב), האם אתה עדיין תהיה מעוניין?
ולמה שתרצה לעשות את זה ?
יש תוכנות שיכולות להפוך לך פס קול של סטריאו לכזה של סראונד אבל זה בדיוק כמו שתשתמש בפיצ'ר הסראונד ברסיבר שלך.
אין שום הגיון לעשות את זה. אתה לא מקבל את פס הקול המקורי עם החלוקה האמיתית שנעשתה עבור הסרט לכל ערוץ בנפרד.
אתה סתם יוצר סימולציה של תחושה היקפית שלא שווה הרבה.
הקבצים שלך הם image-ים של דיסק. אתה צריך לפתוח אותם אם אתה מתכוון לערוך אותם.
בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי, אין לך סיבה אמיתית לעשות את זה.
dvd shrink לא קשורה לזה. היא בשביל לערוך סרטי dvd בעיקר על ידי בחירת פסי-קול ותרגומים מתוך מה שקיים ואפשרות לקודד מחדש את הוידאו על פחות מקום כך שיכנס על מדית dvd לצריבה.
אגב, אין שום סיבה לכותרת נזעקת שכזאת. מעבר לעובדה שהיא לא מבהירה במה מדובר, כל החבר'ה פה יכולים לענות לך על זה ואין צורך להכריז על 'מקצוענים בלבד'.
זה גם לא בדיוק בקטגוריה הנכונה אבל לא משנה.
ניר
יש תוכנות שיכולות להפוך לך פס קול של סטריאו לכזה של סראונד אבל זה בדיוק כמו שתשתמש בפיצ'ר הסראונד ברסיבר שלך.
אין שום הגיון לעשות את זה. אתה לא מקבל את פס הקול המקורי עם החלוקה האמיתית שנעשתה עבור הסרט לכל ערוץ בנפרד.
אתה סתם יוצר סימולציה של תחושה היקפית שלא שווה הרבה.
הקבצים שלך הם image-ים של דיסק. אתה צריך לפתוח אותם אם אתה מתכוון לערוך אותם.
בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי, אין לך סיבה אמיתית לעשות את זה.
dvd shrink לא קשורה לזה. היא בשביל לערוך סרטי dvd בעיקר על ידי בחירת פסי-קול ותרגומים מתוך מה שקיים ואפשרות לקודד מחדש את הוידאו על פחות מקום כך שיכנס על מדית dvd לצריבה.
אגב, אין שום סיבה לכותרת נזעקת שכזאת. מעבר לעובדה שהיא לא מבהירה במה מדובר, כל החבר'ה פה יכולים לענות לך על זה ואין צורך להכריז על 'מקצוענים בלבד'.
זה גם לא בדיוק בקטגוריה הנכונה אבל לא משנה.
ניר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לפי מה שאתה רושם, אין טעם ב DPLIINMP כתב:אין שום הגיון לעשות את זה. אתה לא מקבל את פס הקול המקורי עם החלוקה האמיתית שנעשתה עבור הסרט לכל ערוץ בנפרד.
אתה סתם יוצר סימולציה של תחושה היקפית שלא שווה הרבה....
תודה למגיבים אבל..
ziv_r מעתי את הצעתך וכן אני מעוניין גם אם זה ייקח לי 3 שעות זהמן לא חשוב לי
עכשיו אני קרתי מאמר באתר ולפי מה שהבנתי היה כתוב ש PL2 יעשה לי המרה מסטריאו (2.1) לדולבי (5.1) האם זה נכון ואם כן אבקש פרטים והסבר
עכשיו אני קרתי מאמר באתר ולפי מה שהבנתי היה כתוב ש PL2 יעשה לי המרה מסטריאו (2.1) לדולבי (5.1) האם זה נכון ואם כן אבקש פרטים והסבר
ניר בקשר למה שאמרת
לא כל כך הבנתי מה שאמרת אבל נראה לי שהתכוונת שכאילו בעצם אני יכול להשתמש בפרו לוגיק 2 ואז אני ישמע את זה ב 5.1 (דולבי דיגיטל)?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם יש לך DPLII במגבר - אז תשתמש בזה!
זה יהיה הרבה יותר טוב מלעשות encoding מחדש לכל הסרט.
לי פשוט אין DPLII במגבר (מגבר ישן) אז פעם טרחתי והמרתי אודיו של סרט ל 5.1 - התוצאה לא שווה את הטירחה (4 שעות עבודה).
זה יהיה הרבה יותר טוב מלעשות encoding מחדש לכל הסרט.
לי פשוט אין DPLII במגבר (מגבר ישן) אז פעם טרחתי והמרתי אודיו של סרט ל 5.1 - התוצאה לא שווה את הטירחה (4 שעות עבודה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זיו,
NMP צודק, עדיף שהרסיבר שלך יעשה את המעבר להקיפי על ידי DPLII. לא מומלץ לעשות את זה עם תוכנה.
NMP צודק, עדיף שהרסיבר שלך יעשה את המעבר להקיפי על ידי DPLII. לא מומלץ לעשות את זה עם תוכנה.
- oferlaor
- מנהל

אתה תשמע בכל הרמקולים במידה ותשמע סרט או תוכנית שקודדו לעבוד עם DOLBY PROLOGIC.
זה לא "פחות טוב" או "יותר טוב", זה אחרת. דברים שלא קודדו ל-PROLOGIC ישמעו בד"כ יותר מממורכזים (בגלל שלא מעט תוכן יגיע מהרמקול המרכזי).
כאמור, סרטים ישמעו יותר מרחביים.
כמובן שהם לא ישמעו טוב כמו DOLBY DIGITAL מלא.
זה לא "פחות טוב" או "יותר טוב", זה אחרת. דברים שלא קודדו ל-PROLOGIC ישמעו בד"כ יותר מממורכזים (בגלל שלא מעט תוכן יגיע מהרמקול המרכזי).
כאמור, סרטים ישמעו יותר מרחביים.
כמובן שהם לא ישמעו טוב כמו DOLBY DIGITAL מלא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

oferlaor,
אני חשבתי שאין לyo0924 מגבר עם DPLII.
בגלל זה חשבתי שהוא מעוניין להפוך את הסרט ל 5.1 בפתרון תוכנה.
אני חשבתי שאין לyo0924 מגבר עם DPLII.
בגלל זה חשבתי שהוא מעוניין להפוך את הסרט ל 5.1 בפתרון תוכנה.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין צורך ב-REENCONDING
גם אם אין בריסבר DPL2 (או דומיו DTS-NEO6, LOGIC 7 ושאר השמות של פונקציות כאלו) אין צורך לעשות REENCODING ממושך ומעיק. היום תוכנות לניגון DVD כמו POWERDVD ו-WINDVD יודעות לעשות אפקט כזה בזמן אמת תוך כדי ניגון.
- oferlaor
- מנהל

זיו,
אם זה המקרה, אז אתה צודק. לכל מי שאין מגבר עם DPLII אני ממליץ לשדרג. איכות הסאונד משתפרת פלאים בסרטים (לדעתי NEO6 עושה עבודה טובה יותר בפיענוח מטריצות אבל זה לא המקום לדבר על כך).
אם זה המקרה, אז אתה צודק. לכל מי שאין מגבר עם DPLII אני ממליץ לשדרג. איכות הסאונד משתפרת פלאים בסרטים (לדעתי NEO6 עושה עבודה טובה יותר בפיענוח מטריצות אבל זה לא המקום לדבר על כך).