כיצד אודיופיל יכול לפנק את עצמו בתאילנד ?
כן, אני יודע שהכותרת היא הרמה להנחתה.
לא, איני מתכוון לפינוקים מהסוג השלישי (הייתי בתאילנד לפני 13 שנה..)
בקיץ, אם לא יהיו בלתמים, מתכננים טיול משפחתי לתאילנד. ההנהלה והבנות יחגגו בקניות (כנראה בגדים בעיקר ושאר מיני שמונצ'ס לטעמן)
גם אני רוצה לחגוג בקניות..
כרגע מה שחסר לי במערכת האודיו/ וידאו זה שלט חכם - חשבתי על סדרת הרמוני - כדאי לרכוש שם ??
חשבתי אולי גם על רכישת תוכן - דיסקים וכו' - כדאי ??
כל הצעה נוספת ורעיון אחר לרכישה כדאית בתחום יתקבלו בברכה. + המלצות לחנויות.
שלמה
הערה - מתנצל על פירסום כפול של הודעה זו אבל הסבו את תשומת ליבי שבפורום כללי לא ניתן להגיב להודעות לכן פירסמתי שוב כאן למרות שלדעתי ההודעה מתאימה לכללי.
לא, איני מתכוון לפינוקים מהסוג השלישי (הייתי בתאילנד לפני 13 שנה..)
בקיץ, אם לא יהיו בלתמים, מתכננים טיול משפחתי לתאילנד. ההנהלה והבנות יחגגו בקניות (כנראה בגדים בעיקר ושאר מיני שמונצ'ס לטעמן)
גם אני רוצה לחגוג בקניות..
כרגע מה שחסר לי במערכת האודיו/ וידאו זה שלט חכם - חשבתי על סדרת הרמוני - כדאי לרכוש שם ??
חשבתי אולי גם על רכישת תוכן - דיסקים וכו' - כדאי ??
כל הצעה נוספת ורעיון אחר לרכישה כדאית בתחום יתקבלו בברכה. + המלצות לחנויות.
שלמה
הערה - מתנצל על פירסום כפול של הודעה זו אבל הסבו את תשומת ליבי שבפורום כללי לא ניתן להגיב להודעות לכן פירסמתי שוב כאן למרות שלדעתי ההודעה מתאימה לכללי.
אחלה, גם אני מארגן את המשפחה לשם, אבל בחגים.
איזה אי תבלו?
לגבי מה ששאלת
ב ZEN סנטר (לא רחוק מטוקיו סנטר) יש לפחות שתי חנויות אודיו גדולות (למיטב זכרוני). יש סיכוי למצוא שם את המילה האחרונה שנמכרת בהונג קונג.לגבי המחיר- זול יותר מהארץ (לאחר ההתחשבות במס המקומי) אבל, לא משהו היסטרי.
אם שם לא- אז אין ברירה, תנסה לשאול בקויינסי בפאטפונג (
) אולי שם יוכלו לתת לך טיפים בעיניין (תגיד ששלחו אותך מהפורום
)
איזה אי תבלו?
לגבי מה ששאלת
ב ZEN סנטר (לא רחוק מטוקיו סנטר) יש לפחות שתי חנויות אודיו גדולות (למיטב זכרוני). יש סיכוי למצוא שם את המילה האחרונה שנמכרת בהונג קונג.לגבי המחיר- זול יותר מהארץ (לאחר ההתחשבות במס המקומי) אבל, לא משהו היסטרי.
אם שם לא- אז אין ברירה, תנסה לשאול בקויינסי בפאטפונג (
אני הייתי מפנק את עצמי באוזניות טובות עם היה הבדלי מחירים משמעותיים
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/
http://www.kab.tv/
Hi-Fi Market
בקש מנהג המונית שיקח אותך למרכז קניות בבניין שנקרא The Old Siam בצ'ינהטאון.
שיוריד אותך ברחוב שבו בפינת הבניין נמצא המקדונלד (אני חושב שזה רח' Triphet).
עם הגב לבניין, מקדונלד מצד ימין, רד ברחוב מולך לשוק ההיפי - מסביבך תראה חנויות לחלקי אלקטרוניקה ובהמשך החנוית לציוד אודיו----> שם כבר תשמע את הרעש.
תהנה
בקש מנהג המונית שיקח אותך למרכז קניות בבניין שנקרא The Old Siam בצ'ינהטאון.
שיוריד אותך ברחוב שבו בפינת הבניין נמצא המקדונלד (אני חושב שזה רח' Triphet).
עם הגב לבניין, מקדונלד מצד ימין, רד ברחוב מולך לשוק ההיפי - מסביבך תראה חנויות לחלקי אלקטרוניקה ובהמשך החנוית לציוד אודיו----> שם כבר תשמע את הרעש.
תהנה