שדרוג טלויזיה במקום תיקון
היי,
לטלויזיה הנוכחית שלי נשרף המסך, LG 70 אינצ' - לא זוכר את הדגם. נקנתה לפני 3 שנים.
בעקבות האחריות המורחבת שלי הצעו לי את האפשרויות הבאות:
1 לתקן את המסך שלי - ייקח חודשיים לחלקים.
2 לקחת ללא עלות מחודשת 70 אינצ' דגם 675ug מ2017.
3 לשדרג לחדש 70 אינצ' דגם uk7000 בעלות של 2500 ש"ח
4 לשדרג לחדש 75 אינצ' דגם uk7050 בעלות של 4500 ש"ח
מה מומלץ?
האם יש דגמים אחרים מומלצים שכדאי לי לברר עליהם?
תודה
לטלויזיה הנוכחית שלי נשרף המסך, LG 70 אינצ' - לא זוכר את הדגם. נקנתה לפני 3 שנים.
בעקבות האחריות המורחבת שלי הצעו לי את האפשרויות הבאות:
1 לתקן את המסך שלי - ייקח חודשיים לחלקים.
2 לקחת ללא עלות מחודשת 70 אינצ' דגם 675ug מ2017.
3 לשדרג לחדש 70 אינצ' דגם uk7000 בעלות של 2500 ש"ח
4 לשדרג לחדש 75 אינצ' דגם uk7050 בעלות של 4500 ש"ח
מה מומלץ?
האם יש דגמים אחרים מומלצים שכדאי לי לברר עליהם?
תודה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תשמע, בלי לדעת מה בדיוק הדגם שלך, קשה להמליץ. מה שבטוח שלהשאיר אותך חודשיים בלי מסך זאת שערוריה ואני מקווה שההמתנה כוללת מסך חליפי (אחרת זאת הילה לתביעה עד להחזר מלוא התמורה ששילמת בזמנו).
אם תקבל 3 שנים אחריות אז אולי כדאי לך לקחת דגם חדש יותר בחינם. שוב תלוי בדגם.
השדרוגים לא נשמעים לי אטרקטיביים במיוחד כי אלו המסכים הכי פשוטים שהם UHD אצל LG ולכן אלא אם לשם אתה מכוון, אז אם כבר לשדרג אז כבר עדיף OLED בגודל 65 שלפחות תרגיש את השדרוג עד הסוף!
אתה במקרה זוכר כמה עלתה לך האחריות המורחבת?
אם תקבל 3 שנים אחריות אז אולי כדאי לך לקחת דגם חדש יותר בחינם. שוב תלוי בדגם.
השדרוגים לא נשמעים לי אטרקטיביים במיוחד כי אלו המסכים הכי פשוטים שהם UHD אצל LG ולכן אלא אם לשם אתה מכוון, אז אם כבר לשדרג אז כבר עדיף OLED בגודל 65 שלפחות תרגיש את השדרוג עד הסוף!
אתה במקרה זוכר כמה עלתה לך האחריות המורחבת?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא ממש בקיא ברמה של הסדרות הישנות יותר של LG, אבל סדרה 6 היום היא הכי בסיסית של החברה שתומכת ב-4K ו-HDR.
בגדול, אם ללכת רק לפי דגמים ההצעה שלהם לחלופה בחינם נראת לי הגיונית. בנוסף המסכים היום תומכים בהרבה פיצ'רים שהמסך שלך לא תומך בהם.
אבל אם אינני טועה, הדגם שיש לך הוא יותר "פרימיום" - ברמה גבוהה יותר מאיך שה-675 ממוצבת היום ביחס לשאר ההצע של החברה.
בגדול, אם ללכת רק לפי דגמים ההצעה שלהם לחלופה בחינם נראת לי הגיונית. בנוסף המסכים היום תומכים בהרבה פיצ'רים שהמסך שלך לא תומך בהם.
אבל אם אינני טועה, הדגם שיש לך הוא יותר "פרימיום" - ברמה גבוהה יותר מאיך שה-675 ממוצבת היום ביחס לשאר ההצע של החברה.
אני רואה ששלי היא full HD, תדר 500MHZ שעלתה בזמנו קרוב ל 15 אלף כשמהחיר שלה בזאפ היה 20.
החלופות כבר טלויזיות 4K, אך גם המחיר זול בהרבה.
נראה שהחלופית די זהה לאופציה מס 3, אך שוב מדובר בטלויזיה מחודשת.
חשוב לי לקבל טלויזיה ברמה זהה או טובה יותר למה שהייתה ולא לתת להם טלויזיה ששווה יותר. כי הרי ברור שגם את שלי יסדרו.
החלופות כבר טלויזיות 4K, אך גם המחיר זול בהרבה.
נראה שהחלופית די זהה לאופציה מס 3, אך שוב מדובר בטלויזיה מחודשת.
חשוב לי לקבל טלויזיה ברמה זהה או טובה יותר למה שהייתה ולא לתת להם טלויזיה ששווה יותר. כי הרי ברור שגם את שלי יסדרו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אז אתה צריך לדרוש מסך מסדרה 7 לכל הפחות.
צריך להבין שההתקדמות הטכנולוגית בטלוויזיות היום היא מהירה מאד. מסך שהיה שיא הטכנולוגיה לפני 3 שנים יהיה שווה ערך למסך ביניים+ היום מבחינת היכולות שלו בפועל.
אם המסך שלך לא 4K ולא תומך HDR, אז היום אפילו הסדרה הכי פשוטה של LG תומכת בדברים האלה.
צריך להבין שההתקדמות הטכנולוגית בטלוויזיות היום היא מהירה מאד. מסך שהיה שיא הטכנולוגיה לפני 3 שנים יהיה שווה ערך למסך ביניים+ היום מבחינת היכולות שלו בפועל.
אם המסך שלך לא 4K ולא תומך HDR, אז היום אפילו הסדרה הכי פשוטה של LG תומכת בדברים האלה.