לא נמאס לרושמי מודעות לקבל אותן שאלות כדי לאפשר בכלל מחשבה על רכישה מהם?
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לא בא לעשות שוק על גבי הפורום ?
זאת אומרת שנבין, יש לו כל כך הרבה מתעניינים שצריך מזכירה שתסנן שיחות מרוב "שוק שיש בגלל הפורום" ?
חברס, ישראל פצפונת ובאמת שאינה מעניינת אף אחד. אם בקושי קונה אחד יתעניין במודעה שלכם לרוב תגידו תודה.
לכן יש לשאוף לפרסם את המודעה בצורה הכי אינפורטיבית עניינית ומושכת את העיין שרק ניתן - שווק 101.
ומי הסבור שהוא כמוכר נמצא על הסוס, והקונים הם אלו שבבעיה, זקוק להשתלת בגרות ונסיון חיים דחוף.
זאת אומרת שנבין, יש לו כל כך הרבה מתעניינים שצריך מזכירה שתסנן שיחות מרוב "שוק שיש בגלל הפורום" ?
חברס, ישראל פצפונת ובאמת שאינה מעניינת אף אחד. אם בקושי קונה אחד יתעניין במודעה שלכם לרוב תגידו תודה.
לכן יש לשאוף לפרסם את המודעה בצורה הכי אינפורטיבית עניינית ומושכת את העיין שרק ניתן - שווק 101.
ומי הסבור שהוא כמוכר נמצא על הסוס, והקונים הם אלו שבבעיה, זקוק להשתלת בגרות ונסיון חיים דחוף.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
לא לכתוב מחיר זו דרך טובה לסנן אנשים לא רציניים:)
כן כן, גם המעטים ש"מתעניינים" (אם בכלל) עדיין לא שווים את הטרחה למוכרים, ואני מבין אותם.
אגב, אני אישית דווקא כן אתקשר למי שלא פירסם את המחיר רק כדי לנסות את מזלי ואולי האיש מבקש מחיר זול (ושחושבים על זה זה עדיין לא קרה).
כן כן, גם המעטים ש"מתעניינים" (אם בכלל) עדיין לא שווים את הטרחה למוכרים, ואני מבין אותם.
אגב, אני אישית דווקא כן אתקשר למי שלא פירסם את המחיר רק כדי לנסות את מזלי ואולי האיש מבקש מחיר זול (ושחושבים על זה זה עדיין לא קרה).
שתי סיבות מרכזיות למיעוט פרטים :
1 זה מנגנון ההקפצה לצערי, ככל שיש פחות פרטים יותר אנשים שואלים ואז הפוסט עולה למעלה.
אם תשכנע את ההנהלה כאן כמו גם בפייסבוק לתגמל בהקפצה אוטומטית ככל הפוסט מלא יותר אז ....
2 מחיר, ישראלים הם עם מיוחד , לרעה לצערי, תמיד יתווכחו על המחיר כמו גם יחפשו מציאות שפרמטר המוביל הוא מחיר , ראה לדוגמא באילו מכוניות רוב העם נוסע, גרוטאות קאיה למינהן ששולטות רק כאן. ולכן גם זאת דרך לסנן , ביצוע שייח עם הלקוח הספציפי.
זה מה יש
1 זה מנגנון ההקפצה לצערי, ככל שיש פחות פרטים יותר אנשים שואלים ואז הפוסט עולה למעלה.
אם תשכנע את ההנהלה כאן כמו גם בפייסבוק לתגמל בהקפצה אוטומטית ככל הפוסט מלא יותר אז ....
2 מחיר, ישראלים הם עם מיוחד , לרעה לצערי, תמיד יתווכחו על המחיר כמו גם יחפשו מציאות שפרמטר המוביל הוא מחיר , ראה לדוגמא באילו מכוניות רוב העם נוסע, גרוטאות קאיה למינהן ששולטות רק כאן. ולכן גם זאת דרך לסנן , ביצוע שייח עם הלקוח הספציפי.
זה מה יש
תירוצים יש לכולם, אבל אני רואה בעמוד הראשון מודעות בנות 2-4 חודשים, כך שכנראה באמת אין עודף קופצים , ועוד" ישראלים רשעים" , שצריך לסנן..
ועדיין, המוכרים מתעקשים שנתקשר אליהם, אחד אחד, כדי שנזכה לשמוע מחיר ומיקום, בדרך למכשיר שנכנס לתקציב, ולא דורש נסיעה לאילת.
הייתם מתייחסים ברצינות לסוחר כלשהו שהיה מתייחס בכזה זלזול לזמן שלכם?
ועדיין, המוכרים מתעקשים שנתקשר אליהם, אחד אחד, כדי שנזכה לשמוע מחיר ומיקום, בדרך למכשיר שנכנס לתקציב, ולא דורש נסיעה לאילת.
הייתם מתייחסים ברצינות לסוחר כלשהו שהיה מתייחס בכזה זלזול לזמן שלכם?
נערך לאחרונה על ידי ער ב 05/08/2018 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב רוג'ר ווטרס אחד ביד משני פולס על המסך הקטן
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה יודע, יש עוד אפשרות.עופרפולק כתב:יותר גרוע ששמים מודעה ונעלמים לכמה שנים...
שאתה זה הגעת למודעה כמה שנים אחרי.
רק אומר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש גם בעיה של חוסר פרופורציה בתמחור. לדעתי צריך שיהיה השרשור נעוץ בלוחות שמספק קצת הנחיות וקנה מידה של תמחור הוגן. למשל, על מוצר במצב מצויין עם אריזה, המחיר צריך להיות לכל היותר 80% ממחיר הזמנת חדש מאמזון, ולא 90% מהמחיר ששולם על המוצר בארץ לפני כמה שנים שהוא נמכר במחיר מופקע.. ראו דוגמאות של רמקולים בלוחות...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
זה שאנשים שומרים את הקרטון עושה רושם עליכם לא עליי שטויות וחרטה אחת גדולה כול האריזה והקרטון אבל אם נגיד הסאב בתוך קרטון סגור לא נפתח אז למה 80 אחוז אפשר גם 90 ויהיו שיקנו
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass