MEE audio Pinnacle P1 יחד עם SMSL IDEA.
ה-IDEA נשמע מעולה עם ה-P1, ולא תצטרך לעבור 50 אחוז מהעוצמה שלו בשביל לדחוף אותן לעוצמה מספקת.
עוד אופציה נהדרת שגרמה לי אישית לנטוש את הIDEA בשימוש מחוץ לבית זה ה-XB10 של AK, שזה למעשה מכשיר BT מתקדם ברמה מאוד גבוהה יחסית למכשירים בסגנון ואפילו כולל יציאת באלאנסד 2.5mm.
אין דבר יותר נוח מזה.
עוד אופציה נהדרת שגרמה לי אישית לנטוש את הIDEA בשימוש מחוץ לבית זה ה-XB10 של AK, שזה למעשה מכשיר BT מתקדם ברמה מאוד גבוהה יחסית למכשירים בסגנון ואפילו כולל יציאת באלאנסד 2.5mm.
אין דבר יותר נוח מזה.
·אין בכלל מה להשוות. העוצמה של ה- S9 מאוד נמוכה בהשוואה למה שתקבל מה- ES100 וגם ה- DAC פחות טוב בהשוואה. אם אתה מריץ מערכת הפעלה של OREO אז יש לך תמיכה בתקן LDAC והשילוב עם ה- ES100 שתומך בתקן הוא פשוט פנטסטי עם כבל באלאנס 2.5ממ.MICHBOOM כתב:ניר איכות הצליל של ES100? עדיפה מטלפון ?
יש לי גלקסי S9...
·מכיוון שהיה לי גם את ה- IDEA אז אני יכול לומר לך שמבחינת מוצר ומה שאתה מקבל, ה- ES100 עדיף. ל- IDEA יש דאק פנימי טוב יותר (על הנייר) אבל מה שחשוב מבחינה טכנית זה לא סוג הדאק אלא האימפלמנטציה שלו ובמקרה הזה Earsound עשו עבודה הרבה יותר טובה בשילוב של הדאק הכפול ב- ES100. מה עוד של- ES100 יש יציאת באלאנס הרבה יותר איכותית מה- IDEA ויש לו אפליקציה מצויינת לניהול החיבור והאקולייזר עצמו. הוא גם עובד הרבה יותר מסונכרן וחלק עם מכשירים סלולאריים לעומת ה- IDEA שעשה המון בעיות והיו לו הרבה תקלות, גם באנדרויד וגם באייפון. מבחינת עוצמה די זהים, אבל בסך הכל נראה שה- ES100 נותן הרבה יותר.yarin153 כתב:@Nir1
·
איך הוא בהשוואה לSMSL?...
מבחינה טכנית שניהם חשובים, לאימפלמנטציה סביב הדאק חשיבות מכרעת כמובן אבל כנראה
שהרבה פחות במכשירים בגודל זרת כמו אלו שם האפשרויות מוגבלות וממילא מדובר בתכנון
בסיסי למדי.
דווקא מבחינת הדאק והתמיכה שלו ה-SMSL לטעמי מתעלה על השני, ולי באופן אישי לא היו
שום בעיות איתו עם מכשירי אנדרואיד שאליו הוא חובר, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה
שהמכשיר השני כולל שני אלמנטים חשובים שאולי שווים את התוספת הקטנה במחיר ושינוי הכיוון
שהם יציאת הבאלאנסד, ובנוסף בלוטות' APTX מה שהופך אותו למאוד ורסטילי.
שהרבה פחות במכשירים בגודל זרת כמו אלו שם האפשרויות מוגבלות וממילא מדובר בתכנון
בסיסי למדי.
דווקא מבחינת הדאק והתמיכה שלו ה-SMSL לטעמי מתעלה על השני, ולי באופן אישי לא היו
שום בעיות איתו עם מכשירי אנדרואיד שאליו הוא חובר, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה
שהמכשיר השני כולל שני אלמנטים חשובים שאולי שווים את התוספת הקטנה במחיר ושינוי הכיוון
שהם יציאת הבאלאנסד, ובנוסף בלוטות' APTX מה שהופך אותו למאוד ורסטילי.